Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η καθηγήτρια πλαστογραφίας και Ρουφιανιάς

Αντιγόνη Λυμπεράκη
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη  στο Ανοιχτό Συνέδριο της Δράσης. Η Δράση είναι πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στις 17 Μαρτίου 2009 και ιδρυτικά μέλη του κόμματος είναι, μεταξύ άλλων, οι Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Γιάννης Μπουτάρης, Θάνος Βερέμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αλέξανδρος Τομπάζης, Νίκος Δήμου κ.ά. Στις 3 Ιουλίου 2012, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εξέλεξε αντιπρόεδρο του κόμματος την Αντιγόνη Λυμπεράκη.Το 2014 εντάχθηκε στο πολιτικό κόμμα Το Ποτάμι.

Η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Ήταν από παιδί μητσοτακικιά, μετά σιμητικιά, μετά ακολούθησε τον Αβάπτιστο και ύστερα πήγε με τον Τζήμερον και έγινε αντιπρόεδρος της «Δράσης» .

Το 2014 εντάχθηκε στον «Οχετό» του τηλέ-αρχηγού. Δεν ξέρω, εάν ανάμεσα στα προσόντα ενός καθηγητού, είναι η πλαστογραφία, που αποτελεί ατιμωτικό αδίκημα (ακόμα), αλλά η κ. Λυμπεράκη είναι από αυτό το πράγμα. Πλαστογράφος. Επομένως άτιμη. Δια την εκσυγχρονιστική «πολιτική» Η ατιμία και η πλαστογραφία μπορεί να είναι και προσόν .

Η Χανιώτισσα κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι και αναγνώστης της προπαγανδιστικής «Φωνής της Αμερικής» προφανώς για να για να παίρνει «γραμμή», αλλά αυτό αφορά τους ανόητους μέλλοντες ψηφοφόρους του «Εμπολοπόταμου».

Η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, ως καθηγήτρια Οικονομικών για να τρομάξει και να εξαπατήσει τους φίλους της στα
κοινωνικά δίκτυα και να τεκμηριώσει την ψευδή και πλαστή άποψη της ότι οι «αγορές χορεύουν πεντοζάλη την Ρωσία» και ότι εμείς θα πάθουμε τα ίδια και χειρότερα παρουσίασε ως σκηνή από σούπερμάρκετ της Αγίας Πετρούπολης μια εικόνα που κατέβασε από την «Φωνής της Αμερικής» και αφορούσε σουπερμάρκετ της Ιαπωνίας μετά τον καταστροφικό σεισμό το 2011.

Αυτό πού κάνει εντύπωση είναι η πλήρης έλλειψη ηθικών Αρχών και η ευκολία με την οποία για να παραπλανήσει και να τρομοκρατήσει καταφεύγει στην πλαστογραφία. Χωρίς αναστολές. Το κολοσσιαίο ζήτημα είναι ότι δεν έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες για να απαιτήσουν την αποπομπή της από το Πανεπιστήμιο και δεν έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτα σε βάρος της η ποινική διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρνάρηδες και οι λοιποί αγράμματοι. Είναι να απορείς γιατί η κυρία Λυμπεράκη συνεχίζει να διδάσκει στα παιδιά, αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.H μανδάμ πλαστογράφος με τον νουνό της. το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »