Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η καθηγήτρια πλαστογραφίας και Ρουφιανιάς

Αντιγόνη Λυμπεράκη
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη  στο Ανοιχτό Συνέδριο της Δράσης. Η Δράση είναι πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στις 17 Μαρτίου 2009 και ιδρυτικά μέλη του κόμματος είναι, μεταξύ άλλων, οι Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Γιάννης Μπουτάρης, Θάνος Βερέμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αλέξανδρος Τομπάζης, Νίκος Δήμου κ.ά. Στις 3 Ιουλίου 2012, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εξέλεξε αντιπρόεδρο του κόμματος την Αντιγόνη Λυμπεράκη.Το 2014 εντάχθηκε στο πολιτικό κόμμα Το Ποτάμι.

Η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Ήταν από παιδί μητσοτακικιά, μετά σιμητικιά, μετά ακολούθησε τον Αβάπτιστο και ύστερα πήγε με τον Τζήμερον και έγινε αντιπρόεδρος της «Δράσης» .

Το 2014 εντάχθηκε στον «Οχετό» του τηλέ-αρχηγού. Δεν ξέρω, εάν ανάμεσα στα προσόντα ενός καθηγητού, είναι η πλαστογραφία, που αποτελεί ατιμωτικό αδίκημα (ακόμα), αλλά η κ. Λυμπεράκη είναι από αυτό το πράγμα. Πλαστογράφος. Επομένως άτιμη. Δια την εκσυγχρονιστική «πολιτική» Η ατιμία και η πλαστογραφία μπορεί να είναι και προσόν .

Η Χανιώτισσα κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι και αναγνώστης της προπαγανδιστικής «Φωνής της Αμερικής» προφανώς για να για να παίρνει «γραμμή», αλλά αυτό αφορά τους ανόητους μέλλοντες ψηφοφόρους του «Εμπολοπόταμου».

Η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, ως καθηγήτρια Οικονομικών για να τρομάξει και να εξαπατήσει τους φίλους της στα
κοινωνικά δίκτυα και να τεκμηριώσει την ψευδή και πλαστή άποψη της ότι οι «αγορές χορεύουν πεντοζάλη την Ρωσία» και ότι εμείς θα πάθουμε τα ίδια και χειρότερα παρουσίασε ως σκηνή από σούπερμάρκετ της Αγίας Πετρούπολης μια εικόνα που κατέβασε από την «Φωνής της Αμερικής» και αφορούσε σουπερμάρκετ της Ιαπωνίας μετά τον καταστροφικό σεισμό το 2011.

Αυτό πού κάνει εντύπωση είναι η πλήρης έλλειψη ηθικών Αρχών και η ευκολία με την οποία για να παραπλανήσει και να τρομοκρατήσει καταφεύγει στην πλαστογραφία. Χωρίς αναστολές. Το κολοσσιαίο ζήτημα είναι ότι δεν έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες για να απαιτήσουν την αποπομπή της από το Πανεπιστήμιο και δεν έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτα σε βάρος της η ποινική διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρνάρηδες και οι λοιποί αγράμματοι. Είναι να απορείς γιατί η κυρία Λυμπεράκη συνεχίζει να διδάσκει στα παιδιά, αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.H μανδάμ πλαστογράφος με τον νουνό της. το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ