Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Οι [180] προ[εδρο]δότες [οδηγίες προς διαμαρτυρόμενους]

1. Οι προ[εδρο]δότες και τα γιαούρτια 


Την Κυριακή λέει, έπεσε πολύ κράξιμο στον αξιοσέβαστο κ. Δένδια, ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους μπράβους του, προτού καν προλάβει να αποτελειώσει τη μπριζόλα του.

Σας δίδω εδώ και συνδεσμούλι για το «σοβαρό»  TVXS, ώστε να τα διασταυρώσετε και από εκεί, αν δεν έχετε εμπιστοσύνη σε μένα…


[http://tvxs.gr/news/ellada/ston-byrona-gioyxa-ston-dendia-poy-fygadeytike-apo-tin-asfaleia-toy] 


Το κανάλι των κουρήδων μετέδωσε επίσης ότι άγριο κράξιμο έπεσε επίσης και στην κ. Βούλτεψη, ενώ κάτι αδέσποτες έπιασαν και τους κ.κ. Μυταράκη, Χατζηδάκη, που κυκλοφορούσαν αμέριμνοι στα πέριξ [Κυριακάτικο δελτίο ειδήσεων Kontra, στις οχτώ…]


Και μια λεπτομέρεια, που δίδει το σωστό χρώμα στην
όλη κατάσταση…


Ο κ. Δένδιας  γιουχαϊστηκε στην ταβέρνα: «λινάτσα!», ενώ σαβούρωνε κοψίδια. 


Εικάζω, ότι τώρα που πλησιάζει η μεγάλη ώρα των 180, το πόπολο θα έχει πολλαπλές ευκαιρίες για γιούχα, γιαουρτώματα, ξεφωνητά και κραξίματα, σε όλο το εύρος του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και δη στους υποψήφιους προ[εδρο]δότες της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και των «ανεξαρτήτων» γενικώς.


Οι οποίοι προ[εδρο]δότες [και προεδροδότριες]ξεσκονίζουν τις γιορτινές τους οφφ σόρς και τα κρυφά τους βιβλιάρια, για να ενθυλακώσουν το αντίτιμο της «σθεναρής και αποφασιστικής στάσης» τους.


Κι αν δεν κάμω λάθος στο μέτρημα, είναι τουλάχιστον 25 από δαύτους [155+25=180!]


Ένα-δύο-τρία πολλά γιαουρτώματα, προσεχώς… 


Βλέπω μάλιστα να ξαναζούμε τις ωραίες εκείνες ημέρες του 2011, όπου πλήθη αγανακτισμένων πολιτών,  την πέφτανε με γιαούρτια και αυγά σε όποιον πολιτικό βλέπανε μπροστά τους, με συνέπεια να τα παρατήσει ο κ. ΓΑΠ και να έρθει στη θέση του ο κ. Παπαδήμος… 


Επειδή όμως, ανάμεσα στους υποψήφιους προεδροδότες, θα βρίσκονται και κυρίες του πολύ κομψού κόσμου και φυσικά άνδρες και γυναίκες υπεράνω κάθε υποψίας χρηματισμού, φρονώ ότι τα κραξίματα, τα γιαουρτώματα, οι κατραπακιές και ότι άλλο ήθελε προκύψει, επιβάλλεται να γίνουν με τον πλέον κομψό τροπο, αντάξιο της  κοινωνικής τους θέσης και του καλού ενδυματολογικού τους γούστου.


Προς τούτο, σας δίδω εδώ μερικές οδηγίες, από το σαβουάρ βίβρ του διαμαρτυρομένου, ώστε να μην μας πούνε και μπουρτζόβλαχους… 


2. Το σαβουάρ βιβρ του διαμαρτυρόμενου 




Η παραπλέυρως εικονιζόμενη κυρία ονομάζεται Κατερίνα Μάρκου και έχει απασχολήσει κι άλλες φορές το πολυπολιτισμικό πόπολο, κυρίως για τις εξαίσιες γάμπες της.




Αν δεν το γνωρίζετε, η εν λόγω κυρία εξελέγη βουλευτίνα με τη ΔΗΜΑΡ αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε, παίρνοντας διαζύγιο τόσο από τον σύζυγο της, όσο και από τη «δημοκρατική αριστερά»


Στη χτεσινή ψηφοφορία επί της λεηλασίας των ελληνόφωνων μαζών, η κυρία ψήφισε ναι σε όλα, βάνοντας έτσι πρώτη απ’ολους/ες, υποψηφιότητα για προεδροδότρια, ώστε να συνεχιστεί απόσκοπτα η αφαίμαξη των ατυχών Ελλήνων.


Στην περίπτωση που αποφασίσετε να τη γιαουρτώσετε, θα πρέπει ασφαλώς να επιλέξετε ένα σινιέ γιαουρτάκι με ελάχιστα λιπαρά και ει δυνατόν σε συσκευασία που να συνοδεύεται από μάντολες Φλωρεντίας.


Έτσι κι αλλιώς, είναι δύσκολο να αστοχήσετε, διότι φημολογείται ότι μοναχά τα πόδια της, ξεπερνούν το ανάστημα ενός μέσου ανθρώπου…  


Αν πάλι επιθυμείτε κάτι ακόμα πιο κομψό, θα σας πρότεινα μια τούρτα με φρούτα του δάσους από τα ζαχαροπλαστεία «Δέσποινα», που θα τα βρείτε στα καλά βόρεια προάστεια. 


Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε σάπια λεμόνια, κλούβια αυγά ή τίποτα ληγμένες ντομάτες.


Θα ήταν προσβολή στο καλό γούστο του αγανακτισμένου πολίτη και στο αισθητικό επίπεδο ενός άστεγου ψηφοφόρου…


Αυτά κρατήστε τα για πιο λαϊκούς τύπους, όπως για παράδειγμα τον κ. Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να παριστάνει το «παιδί του λαού», όπου κι αν βρίσκεται.


Φρονώ ότι ως γνήσιος αντιπρόσωπος του προλεταριάτου, ο κ. Λυκούδης θα το θεωρούσε μεγίστη προσβολή να φάει κατακέφαλα καμιά δεκαριά σοκολατάκια  Leonidas, τα οποία κοστίζουν το βάρος τους σε χρυσάφι…      


Στη ΔΗΜΑΡ επίσης ανήκε και ο πολύ γνωστός εθνοπατέρας κ. Γρηγόρης Ψαρριανός, ο οποίος θεώρησε καλό να ψηφίσει παρών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, φοβούμενος μάλλον, μήπως οι ψηφοφόροι του, έχουν λησμονήσει την παρουσία του.


Όπως και να χει το πράγμα, βάνει και αυτός υποψηφιότητα για πιθανός προεδροδότης, ώστε να χάσουν οι Έλληνες και το τελευταίο βρακί που τους απομένει…


Για τον κ. Ψαρριανό, ο οποίος είναι άνθρωπος του εκλεκτού φαγητού και των πανάκριβων αυτοκινήτων, θα πρότεινα μια χορταστική μερίδα γιαουρτλού κεμπάπ, κατά προτίμηση με κόκκινη σάλτσα.


Για επιδόρπιο θα σας έλεγα να διαλέξετε τρούφες, πασπαλισμένες με μπόλικο λάδι δεκαοχτακύλινδρης μηχανής φερράρι


Προσέξτε μόνο να σημαδέψετε σωστά, διότι ο κ. Ψαρριανός έχει τη φήμη μεγάλου γόη και κυκλοφορεί συχνά με ωραιότατες κυρίες, που δεν φταίνε σε τιποτα να φάνε το γιαουρτλού κατακέφαλα… 


Φυσικά δεν είμαι εις θέσιν να προβλέψω ποιοι ακριβώς θα είναι οι 180 προεδροδότες, οι οποίοι θα πουν ναι στη συνέχιση της λεηλασίας των Ελλήνων. Και δεν είμαι εις θέσιν να το προβλέψω, όχι βεβαίως επειδή κάποιοι εθνοπατέρες θα αρνηθούν ν α παίξουν το παιχνίδι της εγχώριας γραβατοπειρατείας, αλλά επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω ποιοι εθνοπατέρες θα προλάβουν να αρπάξουν τον κουμπαρά, πιο πριν από τους άλλους…


Για να πω μάλιστα τη μαύρη αληθεια μου, φρονώ ότι το πρόβλημα της γαλαζοπράσινης συμμορίας την παρούσα στιγμή είναι η τήρηση της σειράς προτεραιότητας, για όλους και όλες που έχουν σπεύσει να δηλώσουν πρόθυμοι να ψηφίσουν πρόεδρα για το «καλό του ελληνικού λαού», βεβαίως-βεβαίως


Κι είναι κρίμα δηλαδή, που μόνον 25 χρειάζονται για να εκλεγεί νέος παπούλιας στη θέση του παπούλια.  


Ποιον να ικανοποιήσεις και ποιον να αφήσεις στην απέξω, απ όλους αυτούς που χαλβαδιάζουνε τον κουμπαρά… 


Εν πάση περιπτώσει, φαίνεται ότι ήδη η κομψή κυρία της αριστεράς, που ψήφισε υπέρ του προϋπολογισμού και ο κ.Ψαρριανός που δήλωσε επίσης παρών [για τον κουμπαρά?] έχουν κιόλας καπαρώσει τις δύο πρώτες θέσεις της λίστας αναμονής των προεδροδοτών.


Ενδεχομένως να γίνει κλήρωση για 23 πρόσωπα που αναζητούν κουμπαράδες, ανάμεσα στο πλήθος των ανεξάρτητων και ημιανεξάρτητων βο[υ]λευτών που έχουν δηλώσει παρόντες και παρούσες.


Πιστεύω ότι θα ηταν η πιο δίκαιη λύση, εξόν φυσικά και αν κάποια από τις υποψήφιες προεδροδότριες είναι πρόθυμη να δώκει και κάτι αλλο, εξόν από την ψήφο της, ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα.


Εννοείται ότι σε μία τέτοια περίπτωση η κ. Ξουλίδου θα απορρίπτονταν, λόγω έλλειψης φυσικών προσόντων, ενώ αντιθέτως η κ. Ραχήλ Μακρή θα τοποθετούνταν στις πρώτες θέσεις… 


Α, να μην ξεχάσω να σας δώσω και κάποιες ειδικές οδηγίες, σε περίπτωση που δείτε τον κ.Τατσόπουλο και τους υπόλοιπους των «οχτώ» να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προεδροδοτών.


Για έναν τέτοιον άντρα, που έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα [και κάτι λίγα από Θεσσαλονίκη] θα σας πρότεινα αντί γιαουρτιών, αυγών, ντοματών και άλλων τέτοιων φρικιαστικών να προτιμήσετε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, με γεύσεις φρούτων.


Και προσοχή στο σημάδι, μην πάρουν τα σκάγια κανέναν άσχετο… 


3. Τέλος καλό, όλα καλά… 


Καταρχήν να δηλώσω εδώ ότι οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας, είναι απολύτως συμπτωματική και ότι ο γράφων καταδικάζει τα γιαουρτώματα από όπου και αν προέρχονται.


Οι συμβουλές που δίδω εδώ, αποσκοπούν μονάχα στην διατήρηση του καλού ονόματος των ελλήνων ψηφοφόρων, ώστε να μην μας πούνε στο εξωτερικό και βαρβάρους.


Άλλωστε το βρίσκω πολύ πιο ταιριαστό για τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, να φάνε κατακέφαλα μια πάστα από τη «Δέσποινα» αντί για σάπια λεμόνια από τη λαϊκή.


Οι προθέσεις μου συνεπώς είναι αγνές. 


Πέραν από το αν οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα γιουχάρουν όποιον/α  προεδροδότη/τρια  βρίσκουν μπροστά τους, η προσωπική μου άποψη είναι ότι τζάμπα θα την πληρώσουν οι 25. 


Κι είναι πολύ άδικο πράγματι να επιτίθεται το ποπολο στον κ.Μελά για παράδειγμα ή στον κ.Καπερνάρο, επειδή τέλοςε πάντων τους ξέφυγε μια κουβέντα πως θα πάνε να ψηφίσουν ναι σε όλα, και ταυτόχρονα, να απαλλάσσονται οι 155 της γαλαζοπράσινης συμμορίας οι οποίοι έτσι κι αλλιώς θα ψηφίσουνε ότι τους πούνε τα αφεντικά τους…


Και στο κάτω-κάτω γιατι να προπηλακιστεί η κ. Μακρή ενδεχομένως, αν ψηφίσει έναν νέο παπούλια και να μην προπηλακιστεί η κ. Βούλτεψη που θα ψηφίσει έτσι κι αλλιώς με χέρια και με πόδια? 


[Ειρρήσθω εν παρόδω, για την κ. Βούλτεψη θα σας πρότεινα αντί γιαουρτιού, μια πιατέλα κοκορέτσι. Η κοπέλα φαίνεται για λαϊκός τύπος και δεν νομίζω να γουστάρει αυτά τα ξενέρωτα τα υγιεινιστικά…] 


Συλλογιέμαι λοιπόν πως, αν θέλουμε να είμεθα σωστοί, ως αγανακτισμένοι ψηφοφόροι, να μην βάνουμε στο σημαδι μοναχά τους άμοιρους 25, που θα την πληρώσουν αδίκως για όλο το πολιτικό σύστημα.


Διότι οι άνθρωποι δεν είναι ούτε καλύτεροι, ούτε χειρότεροι απ΄τους υπόλοιπους 284 του λεγόμενου συνταγματικού τόξου.


Απλώς σε δαύτους έλαχε ο κλήρος να βγουνε μπροστά.


Αντιθέτως, αν παίρναμε στο κυνήγι ότι κινείται μέσα στο συνταγματικό τόξο της βο[υ]λής, το πράγμα ίσως και να είχε κάποιο αποτέλεσμα.


Μην ξεχνάτε ότι στις γιαουρτοδρομίες του 2011, το αποτέλεσμα ήταν να φύγει ο ΓΑΠ και να μας έρθει ο Παπαδήμος. 


Το ίδιο θα συμβεί και τώρα αν, ο μη γένοιτο, αρχίζετε να γιαουρτώνετε τους μικρογκάγκστερς της σαμαροβενιζελικής  συμμορίας, συν τους 25 νέους πιστολέρο τους.


Το πολύ να φύγουν οι σαμαράδες και να μας κάτσουν οι σταθάκηδες…


Τέλος καλό, όλα καλά αλλά μονον για την καθεστωτική ελίτ που λυμαίνεται αυτόν τον τόπο...


Γι αυτό σας λέω, αδέρφια μου.


Το γιαούρτωμα θέλει δικαιοσύνη και στυλ. Όχι να πλακώνουμε τους μεν και να αφηνουμε αποξω τους δε. 


Ή όλους ή κανέναν…


Διότι, να τον ρίξετε τον κάθε παπανδρέο, για να σας έρθει ένας άλλος παπανδρέος, δεν λέει…


Και θα με θυμηθείτε τι σας γράφω, αν και όταν πιάσουν τόπο τα γιαούρτια και πλακώσουν οι επόμενοι…    

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »