Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ …«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!

Οι επικυρίαρχοι έχουν συγκεκριμένη ατζέντα, η οποία προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο, με το «έτσι θέλω».
Δηλαδή προσπαθούν να την επιβάλλουν δημιουργώντας την πεποίθηση στα πρόβατα, ότι αποφασίζουν αυθόρμητα.


Για να καταλάβετε πόσο κορυφαίας σημασίας είναι η ατζέντα για τους επικυριάρχους, αρκεί να δείτε ΠΟΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΑ» θέματα απασχόλησαν το ΠΟΤΑΜΙ, μετά από 6000 αυτοκτονίες και εφόσον τουλάχιστον 2.500.000 Έλληνες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους ή αρνούνται να κάνουν φορολογική δήλωση. Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!1


  1. Αποποινικοποίηση μαριχουάνας(κάνναβης)

  2. Γάμοι ομοφυλοφίλων

  3. Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους! (Για να περισσεύουν χρήματα να πληρώνονται τα ανύπαρκτα υποβρύχια!!!!!!!!)

  4. Ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων, που θα σημάνει παροχή εντόκων ΔΑΝΕΙΩΝ στους φοιτητές (όλοι έχουν καταπιεί μπόλικο σπέρμα των Rothschild και ο ΤΟΚΟΣ πρέπει να σκλαβώσει τους ανθρώπους από την εφηβεία!)

  5. Ιδιωτικό σώμα κυνηγών καταχραστών του Δημοσίου! (Σκεφτείτε πρόταση που βγήκε από το στόμα ενός που δουλεύει για τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη, που είναι γνωστοί για τους αγώνες τους …«ενάντια» στην σπατάλη του Δημοσίου Χρήματος! Από χιούμορ δεν πιάνονται!!!)

  6. Το όνομα των Σκοπίων (μαγαζί του Soros κι αυτό) και τέλος….

  7. Καθιέρωση Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών για τις εκλογές! Επειδή κουράζονται να νοθεύουν με πραγματικά ψηφοδέλτια, θέλουν να γίνει πιο εύκολη η νοθεία και να αλλάζουν τα αποτελέσματα με 5 κλικ. Κι αν ποτέ ανακαλυφθεί η απάτη, θα ζητήσουν …συγγνώμη και θα μας πουν ότι δήθεν ένας «Τούρκος» Χάκερ μπήκε στο σύστημα.

Μετά διαβάστε τις απίστευτες …«συμπτώσεις» στις προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Βαλλιανάτου Soros, που ενώθηκαν με την ΔΡΑΣΗ Soros,  με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, τους Οικολόγους.


Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!2Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!3


Και όλα αυτά τα κομματίδια, που έχουν ΤΑΥΤΙΣΗ ατζέντας, αλλά διαφορετικά λογότυπα, για να τραβήξουν πελάτες κάθε είδους στο …ίδιο μαγαζί.

Η ατζέντα του Economist που ανήκει στους Rothschild …«συμπτωματικά» είναι υπέρ του γάμου των gay, της αποποινικοποιήσεως των ναρκωτικών, κατά του καπνίσματος, υπόστηρίζει την σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Συρίων, γαι να πέσει ο Άσαντ, αλλά είναι κατά του να χτυπάμε τα μωρά στον ποπό τους…!!!
Και οπωσδήποτε υπέρ της παιδοφιλίας!!!


Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »