Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μάχες σῶμα μέ σῶμα;

Μάχες σῶμα μέ σῶμα;1
Κι έγραφε κάποτε ο ανταποκριτής Πάνος Χαρίτος πονηρά… «Μάχες σώμα με σώμα στην Γάζα»…
Και διάβαζες για τις ανθρώπινες απώλειες κι αναρωτιώσουν: Σώμα με σώμα…
Αλλά πώς γίνεται  700 νεκροί Παλαιστίνιοι έναντι 4 νεκρών Ισραηλινών από …αυτοκινητιστι
κό;


Οι Παλαιστίνιοι πολεμούν με το σώμα τους και οι Ισραηλινοί με το δικό τους σώμα… το Α΄ Σώμα Στρατού δηλαδή. Αυτό εννοούσε ο Πάνος Χαρίτος, γράφοντας για «Μάχες σώμα με σώμα»; Μάχες σῶμα μέ σῶμα;2


Δείτε το τίμημα σε αίμα, την εποχή που έγραφε ο Χαρίτος για την σφαγή στην Γάζα ως μάχη «σώμα με σώμα».
Δείτε την σφαγή που έγινε στην Γάζα τις ίδιες μέρες που οι πράκτορες της Μοσάντ, μέσω του Indymedia, έκαιγαν την Αθήνα για να πενθήσουν …δήθεν για την απώλεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Τον Αλέξη τον θρήνησαν με δράσεις όλα τα ζώα του

Indymedia στον πλανήτη  αλλά τα …257 μωρά, που έκαψε ο Ισραηλινός Στρατός στην Γάζα, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ δεν τα θρήνησαν ποτέ, γιατί ξέρουν καλά ΠΟΙΟΣ είναι ο χρηματοδότης και το αφεντικό στο δίκτυο. 

Μάχες σῶμα μέ σῶμα;3  

Εντελώς …«συμπτωματικά» ο βρικόλακας «αντικαπιταλιστής» Soros εκτίμησε τις «αντικαπιταλιστικές» δράσεις του Indymedia και τους χώνει συνεχώς χρήματα με διάφορες δικαιολογίες.
 Υποτροφία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τον Soros πήρε και μία από τα ιδρυτικά μέλη του Indymedia…περιούσιας καταγωγής η κυρία 
Soohen.

Μάχες σῶμα μέ σῶμα;5

open society
Στο Indymedia έγραφε κι ο άλλος «αντικαπιταλιστής» Γιατρός ο Σαμπετάι Benacki Μάτσα(ς), αλλά υπογράφει σκόπιμα με ψευδώνυμο ως Σάββας Μιχαήλ, τον οποίο προσπάθησε να μηνύσει η Χ.Α με την κατηγορία ότι ανέλαβε προσωπικά να πυροδοτήσει εμφύλιο κατά των οπαδών του Μιχαλολιάκου.Μάχες σῶμα μέ σῶμα;6


ΒΗΜΑ

O Soros και οι περιούσιοι λατρεύουν να χρηματοδοτούν τους «εχθρούς» του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ κεφαλαίου.




 Στο πλευρό το Indymedia όλο το ...«προλεταριάτο».

Στο πλευρό το Indymedia όλο το …«προλεταριάτο».


Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »