Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!

Αν ο Τσόμσκι δεν ήταν γρανάζι του συστήματος της Νέας Τάξεως και του Σιωνισμού …δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του


Όλοι ξέρουν τον σιωνιστή, δήθεν αντικαπιταλιστή Τσόμσκι αλλά κανένας δεν ξέρει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αντισιωνιστή Norman Finkelstein.



Αφού τα ΜΜΕ του συστήματος έκτισαν την «αριστερή» αγιογραφία του Τσόμσκι, στην συνείδηση ολόκληρης της Δύσεως, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα τολμήσει να του απαντήσει στις παπαριές που διαδίδει.
Διότι και αυτός  πρέπει να βάλει το χεράκι του, ώστε οι άνθρωποι να ερμηνεύουν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ότι τους συμβαίνει, να είναι σταθερά αποπροσανατολισμένοι, να μην στοχοποιούν ΠΟΤΕ τους τοκογλύφους, ώστε να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αντίσταση.


Κι ενώ  κομμάτια από τις σάρκες της Ελλάδας βρίσκονται ΗΔΗ στα χέρια σιωνιστών, ο κουτοπόνηρος Τσόμσκι εξακολουθεί να μας
τρομοκρατεί, με τους γνωστούς μπαμπούλες…
…τους «κακούς» Γερμανούς!!!


Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!1


Λες και δεν ξέρουμε ΠΟΙΟΙ αντιγερμανοί κάνουν κουμάντο στη Γερμανία…
Λες και δεν ξέρουμε ότι και η Γερμανία είναι επίσης ένα κράτος-ζόμπι,  που χρησιμοποιούν ως προβιά οι ίδιοι αντιγερμανοί τοκογλύφοι για να ρημάζουν την Ελληνική Κοινωνία και να αρπάζουν τον Ελληνικό Πλούτο.


Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!3Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!2


Οι Γερμανοί όμως φεύγουν από την Ελλάδα και ως επιχειρηματικότητα και ως τουρισμός, .εξαιτίας του κλίματος που δημιούργησαν τα ΜΜΕ, τα οποία που ελέγχονται από το γνωστό Λόμπι.

Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!4 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!5 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!6 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!7 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!8 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!9 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!10 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!11


Τα δίκτυα μίζας και των offshore της Siemens χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν τα εικονικά τιμολόγια των Ολυμπιακών σε εταιρείες «αμερικάνικες» όπως η SAIC (για το ανύπαρκτο C4I).
 Είναι πολύ βασικό και πολύ βολικό να αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματα που δεν υπάρχουν και να μην βλέπουμε αυτά που πραγματικά υπάρχουν.




Κι ο …«περιούσιος» Τσόμσκι ήρθε στην Ελλάδα για να βάλει το χέρι του στην εμπέδωση της αντιγερμανικής φαντασίωσης που μας δημιουργούν τα σιωνιστικά ΜΜΕ.


¨Ενας παράλυτος ο Σόιμπλε και ένα πρώην ΤΙΠΟΤΑ από την Ανατολική Γερμανία η ΜΕΡΚΕΛ …υποχρεούνται να παίξουν τον ρόλο του κακού .

Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!12 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!13 Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!14


Με πολύ έντεχνο τρόπο, χωρίς καν να μιλήσουν οι ίδιοι, τα ΜΜΕ μεταφέροντας «τυχαίες» απόψεις.«τυχαίων» πολιτικών, καταφέρνουν να δημιουργήσουν μίσος κατά του Γερμανικού λαού υποσυνείδητα!!!
Λίγοι θα σκεφτούν ότι Μέρκελ και Σόιμπλε είναι ΤΟΣΟ Γερμανοί  ΟΣΟ …Έλληνες είναι ο Γιωργάκης κι ο Αντωνάκης κι ο Βενιζέλος κι ο Πάγκαλος…


Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!16


Και ΛΙΓΟΙ θα σκεφθούν ότι ΟΠΩΣ και στην Ελλάδα, έτσι και στις ΗΠΑ, αλλά και στημ Γερμανία και παντού, ό,τι λένε κι ό,τι κάνουν οι πολιτικοί  είναι ΜΟΝΟΝ αυτό που απαιτούν οι επικυρίαρχοι τοκογλύφοι.




Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!17


Γι’ αυτό μπορούν να πουν τα πάντα …πλην της λέξεως «Rothschild».
Απαγορεύεται επίσης κάθε αναφορά σε Σιωνισμό και σε εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων.
Βλέπετε δηλαδή ότι όλοι αυτοί οι «κακοί», «πανίσχυροι» και «απάνθρωποι» Γερμανοί  είναι …εξίσου αχυράνθρωποι των τοκογλύφων κι ούτε για πλάκα δεν τολμούν να ασχοληθούν με το ΚΤΗΝΟΣ τους ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Τόσο «σπουδαίοι» είναι μπροστά στους πραγματικούς ηγεμόνες του πλανήτη.

Λέτε λοιπόν, μία ασήμαντη κυρία, από την πάμφτωχη Ανατολική Γερμανία, όπως η Μέρκελ, να αντιστέκεται σε αυτούς που προσκυνούσαν και προσκυνούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι αυτοκράτορες του πλανήτη;




Υ.Γ. Η ίδρυση του Ισραήλ από το πουθενά, που αφάνισε τους Παλαιστίνιους,  ήταν ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος και το επίτευγμα του Σιωνισμού. Κι ο Σιωνισμός φυσικά ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ σε τεράστιο βαθμό με τους Rothschild.
Η επιστολή με την οποία απάντησε δουλικά η Αγγλική Κυβέρνηση, στο αίτημα των Rothschild για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ,περιλαμβάνει όλες τις λέξεις-κλειδιά της Νέας Τάξεως.


Ὁ «καλός» Τσόμσκυ, οἱ «κακοί» Γερμανοὶ καὶ μία Ἑλλάδα ποὺ καταστρέφεται!!!18


το είδα



28/10/2012 Η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ – ΛΑΚΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ» ΤΣΟΜΣΚΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ» ΕΕ

(http://www.periektikidimokratia.org/2012-10-28/chomsky-kritiki)


«Η συνέντευξη του “μεγάλου διανοητή” μιλάει αρχικά από μόνη της. Η μεγαλόψυχη ΕΕ απλά έπεσε θύμα της ίδιας της μεγαλοψυχίας της, με τις “κακές της πολιτικές” (που προφανώς πήραν κάποιοι μοχθηροί ή «ανόητοι» εγκέφαλοι), οι οποίες απλά δεν «ταιριάζουν» στην περιφέρεια όπως στην Ελλάδα. Το ανέκδοτο είναι ότι στην ίδια συνέντευξη ο Τσόμσκι αποποιείται τον χαρακτηρισμό του συνωμοσιολόγου, ενώ οι ίδιες οι θέσεις του αυτές είναι η πεμπτουσία της συνωμοσιολογίας, και μάλιστα μιας συνωμοσιολογίας από εντελώς -συστημική και φιλο-ΕΕ σκοπιά.» […]

« “Λογικό συμπέρασμα” για τον ίδιο και τους πρόθυμους ακόλουθους του Τσόμσκι είναι ότι για την κρίση ευθύνονται οι κακοί σχεδιασμοί των ελίτ μιας «μεγαλόψυχης» κατά τ’ άλλα ΕΕ (όπως τη χαρακτηρίζει ξεδιάντροπα ο μέγας αναλυτής), η διαφθορά, και άλλες συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, και όχι η ίδια η καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση και ο φορέας της στην Ευρώπη που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση!»





Επίσης για Νόαμ Τσόμσκυ  δες και :


Ο Τσόμσκι – προσκύνημα της εκφυλισμένης «Αριστεράς» ξαναχτυπάει, πιο θρασύς από ποτέ: "Η Μεγαλόψυχη ΕΕ που κάνει «κακές πολιτικές»" !
Ο σύγχρονος και διαχρονικός ρόλος στηρίγματος της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και της υπερεθνικής ελίτ από τον «μεγάλο διανοητή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »