Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ MC CAIN ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ “ΕΚΛΟΓΗΣ”
Μια εβδομάδα πριν την επίσημη εκλογή του είχε λάβει το χρίσμα από τον Γερουσιαστή στα τουρκοσυριακά σύνορα, απ’όπου και η αναμνηστική φωτογραφία
ο πρώτος από δεξιά δίπλα στον γερουσιαστή κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα 01/07/14 Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
O Εθνικός Συριακός Συνασπισμός (CNS) το κύριο όργανο της συριακής αντιπολίτευσης που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, εξέλεξε την Τετάρτη 9 Ιουλίου το νέο του αρχηγό.

Πρόκειται για τον Hadi al-Bahra που υποστηρίχθηκε από τον προκάτοχό του Ahmad Jarba και τη Σαουδική Αραβία όπου είναι και η μόνιμη διαμονή του. Eίναι κάτοικος της Τζέντα αλλά γεννήθηκε στη Δαμασκό το 1959. Εκλέχθηκε στη συνδιάσκεψη του οργάνου σε απόμερο προάστιο της Κωνσταντινούπολης. Σπούδασε στις ΗΠΑ και είναι γνώστης της αγγλικής.
Αποστολή του η ανατροπή του νεοκλεγέντα Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας,Bashar al Assad, ενώ η Δαμασκός προελαύνει στρατιωτικά. Για λογαριασμό αυτού του οργάνου ο Ομπάμα ζήτησε πρόσφατα από το Κογκρέσο την έγκριση ενός κονδυλίου της τάξης των 500 εκατομυρίων δολαρίων. (La Libre 10/07/14)

Ουσιαστικά έλαβε την τελική έγκριση των ΗΠΑ  από τον αμερικανό γερουσιαστή Μc Cain σε συνάντηση που είχε μαζί του 7 μόνο ημέρες πριν την εκλογή του στην
Τουρκία που αποτελεί και έδρα του οργάνου. Συναντήθηκαν όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στον λογαριασμό του στο twitter κάπου κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στα πλαίσια συνάντησης του αντιπολιτευτικού οργάνου με τον γερουσιαστή. Συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί του την 1η Ιουλίου. Την 2η Ιουλίου παραθέτει τη δήλωση του γερουσιαστή. Στις 9 Ιουλίου εκλέγεται.

llljbjbj
bjbjjll


Ο εγκάθετος των ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας επιβάλλεται διεθνώς ως η μόνη νόμιμη συριακή αρχή. Το State Departement εκδίδει στις 09/07/14 δελτίο τύπου γιά την εκλογή του με το οποίο τον συγχαίρει και επιβεβαιώνει τη στήριξη των ΗΠΑ και ειδικά του Υπ.Εξ. John Kerry στο ψευδοπολιτικό όργανο της αντιπολίτευσης.

state


Η δε Γαλλική Δημοκρατία, που φιλοδοξεί να επανακτήσει το πρώην προτεκτοράτο της  (τόσο η τρίστερη σημαία της αντιπολίτευσης όσο  και ο όρος “sham”  αντί του “syria” στο δελτίο τύπου  παραπέμπουν στην αποικιοκρατική περίοδο) επιχαίρει μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών:

khvkhvhvl


Η συριακή αντιπολίτευση είναι αναγνωρισμένη   από πολλά κράτη όπως, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία ως η μόνη νόμιμη εκπροσώπηση των Συρίων. Πολιτικό και διπλωματικό πραξικόπημα. 

dimpenews.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »