Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μια εντελώς εσφαλμένη απόφαση

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (2399/2014) έκρινε κατά πλειοψηφία ως συνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο (νόμοι 3512/2006 και 4014/2011) για το σουνίτικο Τεμένος, της Σαουδικής Αραβίας και νόμιμη την υπουργική απόφαση του 2011 για την χρηματοδότηση του έργου σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων.

Η πλειοψηφία του ΣτΕ δέχθηκε ότι οι ρυθμίσεις του νομοθετικού πλαισίου για την κατασκευή του Τεμένους δεν παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας και της ελευθερίας εκδηλώσεως των θρησκευτικών πεποιθήσεων, και ότι εξασφαλίζουν για τους μουσουλμάνους της Αττικής την συνταγματικά προβλεπόμενη ελευθερία εκδήλωσης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων». Το ερώτημα είναι που τους βρήκε τους μουσουλμάνους πολίτες στην Αττική το ΣτΕ, και πώς τους αναγνωρίζει συνταγματικά δικαιώματα.
Με την εσφαλμένη απόφαση της η πλειοψηφία καταργεί τη Λωζάννη, αναγνωρίζει «Μουφτεία Αττικής», και εξισώνει ως δίκαιη τη δαπάνη 20.000 ευρώ ανά κεφάλι για τους παρανόμως νομιμοποιημένους λαθραίους και αφορολόγητους μουσουλμάνους της Αττικής με τα 5-6 ευρώ που ξοδεύονται για τις λατρευτικές ανάγκες των ορθοδόξων χριστιανών που πληρώνουν τους φόρους

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ είναι μια εντελώς εσφαλμένη απόφαση σκοπιμότητας που δεν πείθει ότι ελήφθη από «ευσυνείδητους» αλλά από «ασυνειδήτους» .

Η απόφαση αναφέρει ότι «εισάγεται συνολική ρύθμιση με
σκοπό να παρασχεθεί η δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική να ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα κατά τρόπο σύμφωνο με το γενικό δημόσιο συμφέρον».
Δεν πρόκειται για συνολική ρύθμιση διότι δεν αφορά και στους σιίτες αλλά μόνο στους σουνίτες και το δημόσιο συμφέρον είναι να μην δημιουργεί βάση νομιμοποίησης του Βαχαμπισμού, των οποίων οι θρησκευτικές ανάγκες καλύπτονται από το τζαμί που λειτουργεί στο Μοσχάτο.

Εντελώς συμπτωματικά ταυτόχρονα με την απόφαση κατέφθασαν στη Ρόδο με το φορτηγό MOON BRIGHT SW σημαίας Παναμά, για να γιορτάσουν το ραμαζάνι , 140 παράτυποι τουρίστες. Ήσαν 36 σουνίτες από τη Συρία (26 άνδρες, πέντε γυναίκες και πέντε ανήλικα παιδιά), 33 Σομαλοί , (22 άνδρες και ένδεκα γυναίκες) και 67 Αφγανοί, (24 άνδρες, 15 γυναίκες και 28 ανήλικα παιδιά), μαζί με τρεις Τούρκους από το τουριστικό πρακτορείο.

Στο Πασοκ,   μόλις έμαθαν για τις νέες αφίξεις ευχήθηκαν , «καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους μη Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας», και υποσχέθηκαν στην Μπόκο Χαράμ, στην αλ-Νούσρα και την ΙΚΙΛ, « ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας».

ΥΓ.  Εκτός όλων των άλλων είναι τόσο βλάκες που μιλάνε για «Ελευθερία» στους σουνίτες σαλαφιστές.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ