Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Η λαχτάρα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να προωθήσουν την woke ατζέντα τους. Η παίκτρια παρουσιάστηκε σαν πρότυπο και μαζί με αυτή παρουσιάστηκε και η "φυλομετάβαση" σε 12χρονους σαν κάτι απελευθερωτικό και γενναίο.

Tilemachos Chormovitis

Χθες στο "My Style Rocks" του ΣΚΑΪ, μια παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα και ότι άρχισε ορμονοθεραπεία από την ηλικία των 12 ετών. Οι παρουσιαστές της εκπομπής αλλά και οι δημοσιογράφοι άλλων εκπομπών του καναλιού δήλωσαν συγκλονισμένοι από την ιστορία της, κάποιοι έβαλαν τα κλάματα από τη συγκίνηση ενώ δεν σταματούσαν να επαινούν την παίκτρια για το θάρρος της αλλά και την οικογένειά της για την υποστήριξή που της έδειξαν. Kανένας προβληματισμός δεν ακούστηκε για το ότι ξεκίνησε ορμονοθεραπείες σε τόσο μικρή ηλικία, καμιά κουβέντα για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες. Η παίκτρια παρουσιάστηκε σαν πρότυπο και μαζί με αυτή, με μια εγκληματική ελαφρότητα και σε συνθήκες φτηνού ριάλιτι, παρουσιάστηκε και η "φυλομετάβαση" σε 12χρονους σαν κάτι απελευθερωτικό και γενναίο. (και όλα αυτά μέρα μεσημέρι, σε μια ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση μικρά παιδιά )

Τι και αν δεν υπάρχει επιστημονική συναίνεση ως προς τη χρήση φαρμακευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ανήλικους με δυσφορία φύλου; Tι και αν μελέτες που έχουν διεξαχθεί δείχνουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά και εφήβους είναι από αβέβαια έως αρνητικά και ότι πρέπει να διεξαχθούν και άλλες έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα; Tι και αν τα τελευταία χρόνια μια σειρά από χώρες όπως η Noρβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βρετανία και η Ολλανδία, έχουν υιοθετήσει σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια για την χρήση αναστολέων εφηβείας και ορμονών και προκρίνουν μια αντιμετώπιση που θα βασίζεται περισσότερο στην ψυχολογική στήριξη παρά σε φαρμακευτικές επεμβάσεις; Τι και αν στο εξωτερικό έχουν κλείσει κλινικές που ακολουθούσαν τέτοιες πρακτικές και πρώην ασθενείς έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον τους; (βλέπε Τavistok στη Βρετανία, https://www.facebook.com/photo?fbid=10161708952301757&set=a.10150839929646757 ) Όλα αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στη λαχτάρα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να προωθήσουν την woke ατζέντα τους, να κάνουν ανέξοδη επίδειξη ευαισθησίας και φυσικά να κερδίσουν και κάποιους πόντους στην θεαματικότητα.

Σήμερα σε μια συνέντευξη που έδωσε η παίκτρια είπε ότι ήταν η πρώτη τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα και ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της "φυλομετάβασης" "ένιωθε σαν πειραματόζωο". Της εύχομαι ειλικρινά σε λίγα χρόνια να μην διαπιστώσει πως ήταν πράγματι πειραματόζωο. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πώς όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε από συγκίνηση για το outing που έκανε, τότε δεν θα μπουν στον κόπο να ρίξουν ούτε ένα δάκρυ. Θα έχουν βρει κάποια άλλη συγκινητική ιστορία για να κάνουν τη δουλειά τους και για να μας επιδείξουν τον ποπ, ανεγκέφαλο προοδευτισμό τους.

5 σχόλια:

  1. Να πούμε ότι υπάρχει ομαδική παράκρουση; Είναι λίγο σαν περιγραφή. Πιο καλά εξηγείται αν σκεφτούμε ότι όλα αυτά υποκινούνται και προωθούνται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας που μισούν τον άνθρωπο ως φύση και ως υπόσταση. Αλλά που είναι αυτά τα κέντρα θα ρωτήσει κάποιος; Στο σκοτάδι, είναι η απάντηση. Αυτοί που φαίνονται είναι υποχείριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ομαδική παράκρουση αλλά κάτι παρεμφερές. Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων είναι ετερόφωτοι και διανοητικά παθητικοί, συνεπώς πολύ επιρρεπείς στην κατήχηση, ιδίως αν αυτή εκπέμπεται σαν προπαγάνδα από παντού, εντατικά. Ιδίως όταν η κατήχηση ξεκινάει από μικρή ηλικία, ο ψυχικός κόσμος που θα διαμορφωθεί μπορεί να είναι όσο ακραίος επιδιώκει ο προπαγανδιστής. Η προπαγάνδα διαμορφώνει το γενικό περιβάλλον και πολλοί άνθρωποι γίνονται αναμεταδότες της άθελά τους. Η όλο και μεγαλύτερη συναίνεση, διαμορφώνει τις νέες κατ’ όνομα αξίες και οι πιο ευάλωτοι τις εφαρμόζουν στην ζωή τους σαν διέξοδο στα πιθανά προβλήματά τους σε ένα υποσυνείδητο ψυχολογικό παιχνίδι, επιλέγοντας ένα πεδίο για να εκφραστούν και να διακριθούν. Η γραμμή που τους χωρίζει από τον παραλογισμό είναι πολύ λεπτή για να μην την διασχίσουν.

      Διαγραφή
  2. https://lumi-news.gr/sok-scholeia-sto-kanada-dinoun-profylaktika-xylinous-fallous-kai-gkei-pornografia-se-paidia-sto-plaisio-tis-sexoualikis-diapaidagogisis/

    KOITA ΠOY TO ΠANE.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HTAN ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ/934.232.00 ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ(ΕΛΙΝΑΣ)ΨΥΚΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=LGgf0rV8O1g

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτεινω να δουν το ντοκυμανταιρ που κυκλοφορει στο διαδικτυο ..ολα αυτα υποκινουνται...απο σκοτεινα κεντρα..και τον λευκο οικο...που επισημα ποωθει ολα αυτα ...θα επρεπε να εχουν απαγορευτει....στην Ελλαδα
    αν θελουμε να σωσουμε την νεολαια...Στην Ρωσια Η WOKE ατζεντα ειναι απαγορευμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »