Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Από το 'Όχι Ένεση, Όχι Δουλειά" στο "Πολλές Ενέσεις, Κανένας Παλμός"

Πώς τα υπουργεία 3 ευαγγελιστών των εμβολίων κατέληξαν σε απότομο & ειρωνικό τέλος

Μετάφραση: Απολλόδωρος

20 Μαρτίου 2024 | John C.A. Manley | Διαβάστε το εδώ


Οι διακονίες των εμβολίων τριών εκφρασμένων ευαγγελιστών της ένεσης θρόμβου mRNA έφτασαν σε ξαφνικό και θλιβερό τέλος

από τον John C.A. Manley

Η Dr. Vicky Jennings, χειρουργός τραύματος στη Νότια Αφρική, συνήθιζε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο διαδίκτυο χλευάζοντας τους ανθρώπους που αμφισβητούσαν την ασφάλεια των ενέσεων mRNA.

Για παράδειγμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που περιβάλλεται από τις λέξεις:

Ωραίο εκ μέρους της να συνυφαίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα παραπληροφόρησης - "Τα εμβόλια σώζουν ζωές" - απευθείας στο μιμίδιό της.

Διακωμώδησε ακόμη και την αναντίρρητη πραγματικότητα των παρενεργειών των εμβολίων λέγοντας ότι "περιμένει να μεγαλώσει το κέρατο του μονόκερου μου τώρα", αφού υποβλήθηκε στη δηλητηριώδη ένεση. Αναφερόμενη στη θεωρία συνωμοσίας ότι οι ενέσεις περιέχουν αυτοσυναρμολογούμενα μικροτσίπ, πρόσθεσε: "Ο Bill Gates μπορεί να αρχίσει να παρακολουθεί τη συναρπαστική ζωή μου".

Η Dr. Jennings, ωστόσο, σταμάτησε να δημοσιεύει αυτές τις ανακοινώσεις δημόσιας κακοποίησης... επειδή η "συναρπαστική ζωή" της έληξε ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών.

Το R News της Νότιας Αφρικής δημοσίευσε αυτή τη δήλωση στις 6 Μαρτίου:

"Πολυάριθμα αφιερώματα και συλλυπητήρια μηνύματα ξεχύθηκαν στην [sic] Dr. Vicky Jennings, μια διεθνώς σεβαστή και τοπικά αγαπητή χειρουργό τραύματος, η οποία πέθανε ξαφνικά την Κυριακή".

Η επίσημη αιτία θανάτου της μητέρας δύο παιδιών ήταν καρδιακή προσβολή. Δεν είχε καμία γνωστή ασθένεια.

Πρέπει να είναι απόλυτη σύμπτωση ότι είχε λάβει πλήρως και αναμνηστικές ενέσεις με μια πειραματική τεχνολογία που είναι γνωστό ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδα.

Ακριβώς όπως ο θάνατος του Ian Vandaelle ήταν επίσης, σίγουρα, μια σύμπτωση. Ο Vandaelle ήταν ένας Καναδός δημοσιογράφος των εταιρικών μέσων ενημέρωσης που απαίτησε δημοσίως να μεταφερθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όσοι δεν εμβολιάζονταν (σύμφωνα με το Substack του Lion of Judah Ministry). Αυτός ο σατανικός φασίστας "κηρύχθηκε νευρολογικά νεκρός" σε ηλικία 33 ετών στις 5 Δεκεμβρίου 2023.

Και πάλι, πρέπει επίσης να ήταν σύμπτωση ότι ο αντισυνταγματάρχης Jered Little, διοικητής της δραστηριότητας δημόσιας υγείας (για τη Χαβάη), πέθανε ξαφνικά, στις 24 Νοεμβρίου, σε ηλικία 39 ετών - αφού ήταν το αφισοκολλημένο με τριπλά εμβόλια αγόρι του στρατού των ΗΠΑ.

Και οι τρεις αυτοί ευαγγελιστές των εμβολίων πίστευαν ότι έκαναν στον κόσμο μια υπηρεσία, όχι μόνο κάνοντας οι ίδιοι το εμβόλιο της θρόμβωσης, αλλά ενθαρρύνοντας, ντροπιάζοντας και απειλώντας τους άλλους να δεχτούν τον εμβολιασμό ως τη μόνη αληθινή οδό για τη σωτηρία του αναπνευστικού συστήματος.

Τελικά, μας πρόσφεραν μια υπηρεσία: απέδειξαν ότι έκαναν μεγάλο λάθος.

3 σχόλια:

  1. https://amazonios.net/epistimonika-apedeichthi-oti-den-ithelan-na-mas-sosoyn-alla-na-mas-skotosoyn-pano-apo-1000-meletes-link/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιλιάδες Γάλλοι απέδωσαν φόρο τιμής στον Νομπελίστα ιατρικής ιολόγο Luc Montagnier
    φωνάζοντας τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    Ο Γάλλος Νομπελίστας αντιτάχτηκε στις κυβερνήσεις σχετικά με την αποτυχημένη
    διαχείρηση της Πανδημίας!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1771217020022882515

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντίθεση στις ενέσεις mRNA θεωρείται πλέον ΕΓΚΛΗΜΑ στη Γαλλία, οι παραβάτες αντιμετωπίζουν πρόστιμο 45.000 ευρώ και 3 χρόνια φυλάκιση για αμφισβήτηση της «επιστήμης»

    https://www.badmedicine.news/2024-02-18-opposition-mrna-crime-france-prison-fines.html#

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »