Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ποιοι βρίσκονται πίσω απο τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μόσχα;

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις φρικιαστικές εικόνες μετά την πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα. Ο αριθμός των νεκρών απο την τρομοκρατική επίθεση, δυστυχώς πρόκειται να ξεπεράσει τους 100 όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, καθώς μέσα στην αίθουσα υπήρχαν 6.200 άτομα για να παρακολουθήσουν την συναυλία και οι περισσότεροι έχασαν τη ζωή τους, όταν η οροφή έπεσε επάνω τους.

Τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη.

Επειδή αναλαμβάνουν την ευθύνη δεν σημαίνει ότι βρίσκονται και πίσω από την επίθεση. Η Ρωσία θα συνεχίσει να κάνει έρευνα και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από την ανακοίνωση του ISIS, το οποίο μάλιστα έχει ιστορικό ανάληψης ευθύνης για επιθέσεις που δεν έχουν κάνει ποτέ.

Στην Μόσχα θεωρούνται οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες ως υπεύθυνες για την τρομοκρατική επίθεση καθώς πριν μερικές ημέρες, η πρεσβεία των ΗΠΑ και το βρετανικό ΥΠΕΞ, είχαν ανακοινώσει προειδοποίηση περί «επικείμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία», πράγμα που έγινε σήμερα.

Ακόμα κι αν πρόκεται για το ISIS δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα.

Το ISIS, όπως και τα ναζιστικά ουκρανικά τάγματα είναι δημιούργημα της CIA, όπως έχουν παραδεχτεί πολλοί πρώην πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ. (Δείτε

περισσότερα στο άρθρο: Πως το Ουκρανικό Εθνικιστικό Κίνημα, δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ.)

Ο γνωστός δημοσιογράφος Paul L. Williams. Που έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα των ΗΠΑ, USA Today, The Wall Street Journal και National Review. Εξηγεί πως το το ISIS είναι δημιούργημα δικό τους (ΗΠΑ και Ισραήλ). Που σημαίνει πως ακόμα κι αν υποθέσουμε πως είναι όντως το ISIS πίσω απο τις επιθέσεις στη Μόσχα το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Αν δε σας φτάνει η μαρτυρία του δημοσιογράφου Paul L. Williams. Δείτε την παραδοχή της Χίλαρι Κλίντον “εμείς χρηματοδοτήσαμε και συνεργαστήκαμε με το ISIS”!

Είχαν προαναγγείλει την επίθεση τα δυτικά ΜΜΕ!

Στις 7 Μαρτίου η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε εκδώσει ειδική προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτές θα συμβούν!

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω ο Τζον Κίρμπι αιφνιδιάζεται, όταν δημοσιογράφος τον ρωτάει πως ήξεραν πως θα γίνει τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα:

«Οι ΗΠΑ δεν γνώριζαν ότι είχαμε κάτι γι’ αυτή αυτή την τρομερή επίθεση». Δημοσιογράφος: “Αλλά στις 8 Μαρτίου η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση στη Μόσχα από εξτρεμιστές;” Kirby: “Ναι, εγώ… εγώ… νομίζω ότι θα αφήσω το υπουργείο εξωτερικών να απαντήσει γιαυτό…”

Το ίδιο είχαν κάνει οι ΗΠΑ με τους αγωγούς Nord Stream, προαναγγέλοντας την επίθεση, την ώρα που τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να κατηγορήσουν τον ίδιο τον Πούτιν.

Στις 27 Ιανουαρίου 2022, η υφυπουργός Εξωτερικών Victoria Nuland δήλωσε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».

Στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει… ξανά, τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό». Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως θα το έκανε αυτό, απάντησε: «Σας υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρουμε».

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στον αγωγό, ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken δήλωσε ότι η καταστροφή του αγωγού είναι «επίσης μια τεράστια ευκαιρία. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να αφαιρέσουμε μια για πάντα την εξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια και έτσι να αφαιρέσουμε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον οπλισμό της ενέργειας ως μέσο προώθησης των αυτοκρατορικών του σχεδίων».

Στις 28 Ιανουαρίου 2023, η υφυπουργός Nuland είπε στον γερουσιαστή Ted Cruz: «Είμαι, και νομίζω ότι η κυβέρνηση είναι πολύ χαρούμενη που γνωρίζει ότι το Nord Stream 2 είναι τώρα, όπως θέλετε να πείτε, ένα κομμάτι μέταλλο στο κάτω μέρος. της θάλασσας.”

Συμπέρασμα:

  1. Οι ΗΠΑ γνώριζα για την επίθεση και προειδοποίησαν το κοινό τους λίγες μέρες πριν αυτή συμβεί.
  2. Είτε είναι το ISIS πίσω απο την επίθεση στη Μόσχα, είτε δεν είναι. Είναι συνεργάτης των ΗΠΑ και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
  3. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν έχουν καμιά αξιοπιστία, μπορούν να παρουσιάσουν την αλήθεια εντελώς αντίστροφα.

το είδα

2 σχόλια:

  1. Βίντεο ντοκουμέντο

    https://anazitiseis.gr/vinteo-ntokoumento-me-enan-apo-tous-syllifthentes-tis-tromokratikis-epithesis-sti-moscha-dierrefse-sto-telegkram/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »