Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Νόμος θέλει να απαγορεύσει τους χημικούς αεροψεκασμούς! Χαμός στις ΗΠΑ! Τελικά δεν είναι HOAX;

Τι μεταδίδεται

Οι νομοθέτες στην μεγάλη Πολιτεία του Τενεσί ψήφισαν αυτήν την εβδομάδα ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει να απαγορεύσει τον ψεκασμό χημικών (CHEMTRAILS) στην ατμόσφαιρα, την οποία ΜΜΕ στις ΗΠΑ αποκαλούν «κυβερνητική τεχνική χειραγώγησης του καιρού γνωστή ως ‘γεω-μηχανική’».

Συγκεκριμένα, η πολιτειακή Γερουσία ψήφισε το SB2 691/HB 2063 , το οποίο επιδιώκει να «απαγορεύσει την σκόπιμη έγχυση, απελευθέρωση ή διασπορά, με οποιοδήποτε μέσο, ​​χημικών, ενώσεων, ουσιών ή εξοπλισμών εντός των ορίων αυτής της πολιτείας στην ατμόσφαιρα με ρητό σκοπό να επηρεάσει την θερμοκρασία, τον καιρό ή την ένταση του ηλιακού φωτός».

Το νομοσχέδιο έρχεται καθώς κορυφαίοι γεωεπιστήμονες κατηγόρησαν παλαιότερα τα Ηνωμένα Έθνη ότι

εμπλέκονται σε συνωμοσία για την καταστροφή του περιβάλλοντος της Γης.

Στην εργασία τους,  που δημοσιεύτηκε  στο «Advances In Social Sciences Research Journal» τον Σεπτέμβριο του 2022, οι James Marvin Herndon και Mark Whiteside προειδοποίησαν ότι «ο χρόνος είναι λίγος για την ανθρωπότητα για να τερματίσει οριστικά όλες τις δραστηριότητες γεωμηχανικής», καθώς «καταστρέφουν συστηματικά τα συστήματα υποστήριξης της Γης και δηλητηριάζουν την ζωή σε αυτόν τον πλανήτη».

Πριν πόσα χρόνια μιλούσε ο Λιακόπουλος για τους χημικούς αεροψεκασμούς;;;

Πώς χαρακτηρίζεται στην Ελλάδα όλο αυτό;;; HOAX! Στο εξωτερικό όμως, εκτός των σπηλαίων που ζουν οι… «ειδικοί» στην Ελλάδα, έχει ανοίξει εδώ και καιρό συζήτηση περί αυτών και σε μία Πολιτεία των ΗΠΑ μάλιστα δείχνουν να λαμβάνονται δραστικά μέτρα!

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »