Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ -ΕΛ. ΛΥΣΗ-ΝΙΚΗ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ


ΚΙΝΗΜΑ 21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

(ΕΛ. ΛΥΣΗ-ΝΙΚΗ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ )

Η παρούσα επιστολή θα ταχυδρομηθεί σε χιλιάδες διευθύνσεις και σκοπός της είναι να σας ενημερώσει όχι για κάτι που δεν γνωρίζετε, αλλά να σας επιστήσει την προσοχή στο ότι το γνωρίζουμε και εμείς.

Ο λόγος αφορά την ψήφιση και την στήριξη του παραφύσει νόμου των ΛΟΑΤΚΙ που παραδίδει ανήλικα στην ανωμαλία, αλλά και καθιστά νομικά και όχι φυσικά, αποδεκτή την εν λόγω διαταραχή.

Ο νόμος αυτός επιβλήθηκε απο την αμερικανική πρεσβεία και όλα τα κόμματα στην Βουλή τον στήριξαν.

Αυτοί που ψήφισαν υπέρ είναι ξεκάθαροι.

Αυτοί οι οποίοι ψηφίσαν εναντίον, απλά και μόνο συμμετείχαν σε ένα θέατρο.

Αν ήταν ειλικρινώς εναντίον αυτής της αθλιότητος μπορούσαν πολύ απλά, να μπλοκάρουν την ψηφοφορία και να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε εκλογές ανα περιφέρεια απλά και μόνο με την παραίτηση ενός βουλευτού τους και των αναπληρωματικών του.

Αναφερόμεθα στα κόμματα πατριωτική απάτη του Βελόπουλου, του Νατσιού και των ψεύδοσπαρτιατών.

Για να είμεθα βέβαιοι για την αποψή μας και επειδή δεν θέλαμε να τους αδικήσουμε, όχι μόνο ανατρέξαμε στο παρελθόν όπου το ίδιο έγινε με την υπόθεση Τσοβόλα, αλλά και ζητήσαμε Νομική Γνωμοδότηση απο τον Συνταγματολόγο κ. Μποτόπουλο, που επιβεβαιώνει τα όσα προκύπτουν απο την απλή ανάγνωση του άρθρου 53 του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο. Το Κίνημα 21 αρχικώς τους προέτρεψε να π΄ραξουν το καθήκον τους. Εισπράξαμε την σιωπή, ενίοτε δικαιολογίες και τελικά και ασύμμετρες επιθέσεις. Μαζί τους ετάχθη όλο το συντηρούμενο απ την πρεσβεία των ΗΠΑ σύστημα των ΜΜΕ.

Το απόλυτο συμπέρασμα είναι η αποκάλυψη, ότι τα εν λόγω κόμματα, αποτελούν μόνον διαχειριστές των ψήφων των πατριωτών, ώστε αυτές να μην οδηγήσουν σε κάποιο ανατρεπτικό αποτέλεσμα ,όπως αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς ως ΚΙΝΗΜΑ 21 να επιτύχουμε.

Όπως είδατε, χωρίς πολλές αναλύσεις, με την παρουσία των χριστιανότυπων, πατριδοκάπηλων στην Βουλή και μάλιστα με ισχυρή παρουσία, έχουν περάσει τα πλέον εθνοπροδοτικά και αντιλαικά μέτρα και νομοθετήματα.

Ο σκοπός των εν λόγω κομμάτων είναι να αποκτήσουν κάποια πρόσβαση σε ένα παίγνιο εξόντωσης του έθνους, για το προσωπικό τους κέρδος, θεωρώντας δεδομένο ότι έτσι είναι τα πράγματα και ότι αφού θα υπάρχει και μια αντίδραση  καλό είναι να παίζουν αυτοί τον ρόλο της αντίδρασης εξασφαλίζοντας ότι αυτή δεν θα είναι αποτελεσματική, ακριβώς όπως συνέβη με τα μνημόνια, τον εποικισμό, την Μακεδονία, τις ταυτότητες και τώρα τον νόμο ΛΟΑΤΚΙ.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 είναι αποφασισμένο να επιμείνει στην αντίσταση, επισημαίνοντας όχι μόνο την προδοσία αλλά και την υποκρισία όσων εμφανίζονται να παριστάνουν τους πατριώτες, στην πραγματικότητα όμως όσων με σημαία τον πατριωτισμό επιδιώκουν να πιάσουν μια θέση στο καρέ του παιχνιδιού…

Τώρα οι ίδιοι επιδιώκουν να πάνε στην Ευρωβουλή όχι για να συγκρουστούν και να πολεμήσουν, αλλά για να υφαρπάξουν τεράστια ποσά χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τον προσωπικό τους πλουτισμο.

Αναρωτηθείτε…Πόσες φορές τους έχετε ψηφίσει, είναι οι ίδιοι με διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Ο στόχος τους είναι να παρασιτούν πάνω στο κορμί ενός εθνούς που αργοπεθαίνει.

Όσες φορές και να τους ξαναψηφίσετε θα συνεχίσουν τα ίδια…ακριβώς όπως εως τώρα.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Η γνωμοδότηση του Συνταγματολόγου Μποτόπουλου και το ίδιο το Σύνταγμα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και για αυτό έχουν επιβάλει επικοινωνιακή σιωπή και ομερτα.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ.

Αν νομίζετε ότι όλα πάνε πολύ καλά και ότι αυτοί οι φαιδροί τύποι κάνουν ότι καλύτερο και θα αλλάξουν τα πράγματα… δεν χρειάζεται να είστε μαζί μας.. πηγαίνετε μαζί τους και δείτε την χώρα και τον εαυτό σας να εξευτελίζεται…

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

ΚΙΝΗΜΑ 21

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΛΙΝΚ

  1. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

3 σχόλια:

  1. Έστω λοιπόν ότι ισχύει η γνωμοδότηση του κ. Συνταγματολόγου. Ποιο είναι το μεγάλο πλάνο που εισηγείται το Κίνημα; Να πηγαίνει η χώρα σε απανωτές εκλογές τη μια μετά την άλλη και επομένως να προκαλέσει με τον τρόπο αυτό εξ ιδίας την αναμενόμενη πολιτειακή ανωμαλία; Και μετά τί; Οι εχθροί εσωτερικοί και εξωτερικοί σίγουρα έχουν δικά τους σχέδια για μια τέτοια περίπτωση. Εμείς τί έχουμε; το Κίνημα 21 τί έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εχθροί, εσωτερικοί και εξωτερικοί, σαφώς έχουν τα δικά τους σχέδια για μια τέτοια εσωτερική ανωμαλία, δηλαδή αυτήν που υπάρχει ήδη, που οι ίδιοι εχθροί, εσωτερικοί και εξωτερικοί, έχουν σχεδιάσει και εφαρμόσει και τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Δεν το έχετε καταλάβει;
      Η παραίτηση από την αντίσταση στην υπάρχουσα πολιτειακή και πολιτική εκτροπή αφήνει ανεξέλεγκτη την σε ελεύθερη πτώση πορεία. Πορεία απώλειας κάθε ίχνους κυριαρχίας, πολιτικής, γεωπολιτικής, δημογραφικής. Η χώρα συντηρείται σε κατάσταση ζόμπι όσο επιτρέπει στον εαυτό της να εκδίδεται από αυτούς για τον αφοπλισμό των οποίων ανησυχείτε.
      Μην ανησυχείτε, μην αγωνιάτε. Σε περίπτωση παραίτησης αναστέλλεται η ψήφιση νόμων, όχι όμως η λειτουργία της κυβέρνησης, η οποία επίσης μπορεί να νομοθετεί προσωρινά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όπως το συνηθίζει.
      Αν η χώρα πήγαινε σε απανωτές εκλογές, θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση θα ήταν ανένδοτη στο να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο παρά την αποκαλούμενη από εσάς «επιδείνωση», δηλαδή την προσπάθεια ανάσχεσης της διάλυσης. Και αν τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών έδειχναν ότι δεν έχει την λαϊκή αποδοχή, η παραμονή της θα σήμαινε ότι επιδιώκει να μένει προσκολλημένη στην διατήρηση της εξουσίας της.
      Μία τέτοια ανένδοτη κυβέρνηση προτιμάτε να αφήνετε να συνεχίζει τα έργα της ανενόχλητη με τους προτρεπτικούς προβληματισμούς σας.
      Εσείς τι προτείνετε;
      Προτείνετε στους βουλευτές που προτίθενται να παραιτηθούν, (δηλαδή σε κανέναν, αφού ούτε το έκαναν ούτε και προτίθενται να το κάνουν, καθότι είναι συστημικοί συνοδοιπόροι του λειτουργικά ενιαίου κόμματος των 300), να παραιτηθούν από τις συνταγματικές τους επιλογές από τις οποίες είναι ήδη παραιτημένοι;
      Ποιο είναι το δικό σας πλάνο; Προτείνετε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι;
      Προσπαθείτε να επηρεάσετε τους αναγνώστες για να μην δουν ξεκάθαρα την ορθότητα της καταγγελίας της πολιτικής ποιότητας των βουλευτών;

      Πότε θα καταλήξετε εσείς και κάθε άλλος προβληματιζόμενος για το αν το σύνταγμα προβλέπει αυτά για τα οποία αποφαίνεται η γνωμοδότηση; Έχετε ενάντια επιχειρήματα που σας βάζουν σε σκέψεις; Μπορείτε να τα αποστείλετε στον κύριο Μποτόπουλο ή στο Κίνημα 21 ώστε να ξεκινήσει μία γόνιμη συζήτηση. Στην συνέχεια διαφωτίστε μας για το αποτέλεσμα, μην αμελήσετε.

      Διαγραφή
  2. Δείτε https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2023/06/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »