Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ο ΟΗΕ, το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Ροκφέλερ ξεκινούν μια εκστρατεία για τα «ψηφιακά αναγνωριστικά» έως το 2028, τα οποία θα είναι υποχρεωτικά για να συμμετέχεις στη κοινωνία.

Στις 8 Νοεμβρίου 2023,  πραγματοποιήθηκε μια εικονική εκδήλωση έναρξης για αυτό που ονομάστηκε η ατζέντα «50-σε-5».

Τα Ηνωμένα Έθνη, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και οι εταίροι του Ιδρύματος Ροκφέλερ ξεκινούν μια εκστρατεία για την επιτάχυνση της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών πληρωμών και της κοινής χρήσης δεδομένων σε 50 χώρες υπό την ομπρέλα της ψηφιακής δημόσιας υποδομής (DPI) έως το 2028. ( πηγή ).

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) έχει ανακοινώσει σχέδια για την κυκλοφορία «ψηφιακών ταυτοτήτων» παγκοσμίως έως το 2030, και θα είναι υποχρεωτικά για άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κοινωνία, λένε το Reclaim the Net, που υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και του ατόμου. ελευθερία στο διαδίκτυο,

Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης

Η ώθηση για DigitalPublic Infrastructure (DPI) περιλαμβάνει. Τα «ψηφιακά αναγνωριστικά», τα διαβατήρια εμβολίων και τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) – υποστηρίζονται από το παγκοσμιοποιητικό WEF και φύσικα με τα επακόλουθα τους, τον Μπιλ Γκέιτς, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ο συντάκτης του Sociable, Tim Hinchliffe, λέει:

«Οι υποστηρικτές είναι ανένδοτοι ότι το DPI είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή σας στην κοινωνία – όπως είδαμε με τα διαβατήρια εμβολίων – μόνο σε πολύ ευρύτερο πεδίο και «Εάν πετύχει, το DPI θα δώσει στις κυβερνήσεις και τις εταιρείες την εξουσία να εφαρμόσουν συστήματα κοινωνικής πίστωσης που μπορούν να καθορίσουν πού και πώς μπορείτε να ταξιδέψετε, τι επιτρέπεται να καταναλώνετε και πώς θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με τα προγραμματιζόμενα χρήματά σας.

«Σκεφτείτε  μεμονωμένους ανιχνευτές αποτυπώματος άνθρακα, ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ( ULEZ ) και  CBDC που έχουν προγραμματιστεί  να περιορίζουν τις «λιγότερο επιθυμητές» αγορές — όλα αυτά φυσικά είναι σχέδιο της  μεγάλης επαναφοράς .» ( πηγή )

Η καμπάνια «50 σε 5».

Το νομοσχέδιο «50 σε 5» παρουσιάζεται ως « μια καμπάνια 50-σε-5 που θα βοηθήσει 50 χώρες να σχεδιάσουν, να λανσάρουν και να κλιμακώσουν στοιχεία της ψηφιακής δημόσιας υποδομής τους ». Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Οι 50 χώρες έχουν οριστεί ως παγκόσμιες δοκιμές (ινδικά χοιρίδια) και το DPI θα εφαρμοστεί πρώτα στην Αφρική (υποσαχάρια, ιδιαίτερα) και την Ινδία, αλλά το σχέδιο είναι να κυκλοφορήσουν ψηφιακά αναγνωριστικά παγκοσμίως έως το 2030 ώστε να περιλαμβάνουν όλους τους πολίτες των κρατών μελών του ΟΗΕ. σύμφωνα με το Planet Today

Η καμπάνια «50 σε 5» είναι επίσης μια συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, της Συμμαχίας Ψηφιακών Δημόσιων Αγαθών και της Co-Develop. Η Co-Develop  ιδρύθηκε από το The Rockefeller Foundation , το Bill & Melinda Gates Foundation, τη Nilekani Philanthropies και το Omidyar Network. Η Digital Public Goods Alliance απαριθμεί τα ιδρύματα Gates και Rockefeller στον οδικό χάρτη της, παρουσιάζοντας «δραστηριότητες που προάγουν τα ψηφιακά δημόσια αγαθά», μαζί με άλλους οργανισμούς και αρκετές κυβερνήσεις. ( Πηγή )

Τα DPI πωλούνται ως μηχανισμός οικονομικής ένταξης, ευκολίας, βελτιωμένης υγειονομικής περίθαλψης και πράσινης προόδου. αλλά είναι μια «φράση που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που εφαρμόζεται σε ένα διαφαινόμενο τεχνοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης που τροφοδοτείται από τρία θεμελιώδη στοιχεία: ψηφιακό αναγνωριστικό, ψηφιακές πληρωμές όπως τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) και μαζική κοινή χρήση δεδομένων».

Το WEF δημοσίευσε μια  σειρά  άρθρων τον Σεπτέμβριο πιέζοντας ουσιαστικά για την επιβολή του DPI και φυσικά, για τα παιδιά, «Τα δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο μπορούν να ενισχυθούν με την επένδυση σε ψηφιακές δημόσιες υποδομές».  έλεγε  σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2023.

«Το 2023 σηματοδοτεί το μισό σημείο για την επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών  (SDGs) », μας υπενθυμίζει το WEF, αυτό το μισό σημείο «είναι μια ευκαιρία να «αξιολογηθούν και να επαναβαθμονομηθούν» οι προσπάθειες για την πραγμάτωση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού, παντού και με Μόλις επτά χρόνια να απομένουν, μέχρι τον στόχο του 2030, τα δύο τρίτα των δεικτών που σχετίζονται με τα παιδιά είναι εκτός ρυθμού για να επιτύχουν τους στόχους τους, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της UNICEF,  για κάθε παιδί ένα βιώσιμο μέλλον .

Η «Λύση» στο «Πρόβλημα» λέει το WEF, ήταν η πανδημία, η οποία «επιδείνωσε την κατάσταση» και η ψηφιακή δημόσια υποδομή είναι ακόμα μια «λύση». καθώς έχει αναγνωριστεί ως « βασική μετάβαση που απαιτείται για την επιτάχυνση της δράσης  για τα παιδιά έως το 2030 ».

Η προστασία των «δικαιωμάτων ή της ασφάλειας των παιδιών» είναι η κλασική τακτική που χρησιμοποιούν απο το παρελθόν οι μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές, προωθώντας παράλληλα ένα τεχνοκρατικό σύστημα που θα αφαιρεί τα δικαιώματα όλων των ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, των οποίων υποτίθεται πως νοιάζονται.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »