Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι ορισμένα άτομα δεν γεννήθηκαν κανονικά. Μάλλον κάποιος τα ξέρασε στον κόσμο.

Periklis Bozinakis

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι ορισμένα άτομα δεν γεννήθηκαν κανονικά. Μάλλον κάποιος τα ξέρασε στον κόσμο.

Προσέξτε το πλαίσιο της εκτροπής που έχει στήσει το πανικόβλητο πλέον καθεστώς: το τσιράκι ο Άδωνης Γεωργιάδης, που οι μόνες του ιδιότητες είναι να γλείφει όλο και πιο ακριβά παπούτσια και να διαπράττει όλο και μεγαλύτερη ύβρη, εμφανίζεται στον πληρωμένο καθεστωτικό υπόνομο του Τούρκ Κανάλ (τον Σκάι εννοώ) και ξεπερνώντας ακόμα και τον ελεεινό εαυτό του τολμάει να μιλάει για... συνομωσιολογίες, σχετικά με τη μαζική δολοφονία των Τεμπών και την πρωτοφανή συγκάλυψη. "Έχουμε φτάσει σ' αυτή τη χώρα να μιλάμε για μπάζωμα και συγκάλυψη σα να είναι μια πραγματικότητα" (!!!) Δηλαδή, σας λέω ότι η Πλατεία Συντάγματος δεν υπάρχει, νομίζετε ότι υπάρχει. Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ σε αυτόν τον παραλογισμό και την ακύρωση της ορατής πραγματικότητας η οποία αποτελούσε και παραδοχή του ίδιου του Καθεστώτος!

Λίγο αργότερα το ανδρείκελο που παριστάνει τον πρωθυπουργό, βουτηγμένο στο κακούργημα μέχρι τα φρύδια, επαναλαμβάνει τον ίδιο αυτο-ακυρωτικό παραλογισμό ανερυθρίαστα, σε ολοφάνερο πανικό. Πουλάνε τρέλλα. Δουλεύουν τα πελατάκια τους, κατάμουτρα.

Την ίδια στιγμή η μαριονέτα της διεθνούς εκτροπής που κάνει την "πρόεδρο" κάποιας "δημοκρατίας", παρεμβαίνει δημοσίως για να καταδικάσει το γιουχάισμα και το κράξιμο του εκδιδόμενου ομοφυλόφιλου στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει παρέμβει (ούτε για τους τύπους) στη σωρεία κακουργημάτων που διαπράτει το καθεστώς, δεν έχει παρέμβει σε μυριάδες άλλους τραμπουκισμούς πολιτών, σε μαζικές δολοφονίες, σε δολοφονίες ντόπιων από "επενδυτές", σε εμπρησμούς και ολέθρους, και παρενέβει εδώ. Πολύ λογικό: δεν διαμαρτύρονται ΠΟΤΕ όταν τα θύματα είναι φυσιολογικοί, λευκοί, Έλληνες πολίτες. Το αντίθετο - αυτοί ακόμη κι όταν είναι θύματα εγκλημάτων, κατηγορούται ως υπεύθυνοι!!! Ο ακραίος, ρατσιστικός φασισμός του Καθεστώτος εις βάρος της πλειοψηφίας και της κοινωνίας έχει εισέλθει πλέον φανερά στην ψυχοπαθολογία. 

Όταν, κατόπιν, οι υπάλληλοι του παρακράτους με τις κουκούλες σπάγανε, καίγανε και δέρνανε ως... αντίποινα στο γιουχάισμα της αρσενικής πόρνης, τσιμουδιά η πρόεδρος! Σιωπή η δήθεν "δικαιοσύνη". Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους συνέβει εξ αρχής και το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: πολλά παιδιά, αμόρφωτα και άτσαλα στη συμπεριφορά τους, αντιλαμβάνονται ενστικτωδώς όλα τα παραπάνω. Τον αντίστροφο πλέον ρατσισμό, τον φασισμό, τη λογοκρισία.

 Εκλαμβάνουν τους "κραγμένους" ομοφυλόφιλους, τις αδερφές, ΩΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, αφού βλέπουν ότι μόνο αυτούς (και τις ισλαμικές ορδές) υπερασπίζεται το Καθεστώς! Και, δυστυχώς, έχουν απόλυτο δίκιο.
Η κρίσιμη μάζα σχηματίζεται, βιαίως.
Σπείρατε αρρώστια, ασφυξία και θάνατο. Θα θερίσετε όλεθρο. Αληθινή κόλαση.

ΥΓ: Να επισημάνω κάτι ενδεικτικό ως προδοτική στάση και καθεστωτική πολιτική θέση: οι πανηγυρισμοί πλήθους ομοφυλόφιλων και σύσσωμου του τσίρκου ΛΟΑΤΚΙ+ (που χρηματοδοτείται από εμπόρους όπλων) για το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφυλόφιλων, τι ακριβώς σηματοδοτεί; Συγχαρητήρια στο Καθεστώς δίνανε ορισμένοι, κυριολεκτικά! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε νομοσχέδια ενός εγκληματικού, φασιστικού Συστήματος! Από τα χέρια τέτοιων εγκληματιών όμως όχι νομοσχέδια δεν δέχεσαι (ακόμα κι αν σε βολεύουν) αλλά ούτε ένα ποτήρι νερό που να το έχεις δει με τα μάτια σου να γεμίζει από τη βρύση. Διαφορετικά είσαι στην πλευρά τους. Είσαι συνεργός του Καθεστώτος.

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ “ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ” – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (!) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΥΨΟΥΣ 162.686,65 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΜΕ-ΛΕΦΤΑ-ΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ-Τ/

    Y.Γ. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ……


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μενδωνη πρεπει να παει φυλακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »