Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

«Ήρθε η ώρα για παγκόσμια ηγεσία», λένε στον Π.Ο.Υ. με το βλέμμα στον Μάιο (video)

Με αφορμή την Συνθήκη για την Πανδημία...

Συνεχίζονται οι πιέσεις για να ψηφιστεί τον Μάιο η Συμφωνία για την Πανδημία, η οποία κατά πολλούς θα φέρει υγειονομική χούντα στις χώρες που θα της ανοίξουν την πόρτα (ΕΔΩ)!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επικεφαλής της ομάδας που είναι υπεύθυνη για τον διεθνή περιορισμό και την «θεραπεία» του COVID-19, είπε πως ήρθε η ώρα για «Παγκόσμια Ηγεσία»!

Μεταξύ άλλων δήλωσε πριν μερικές μέρες:

«(Ξέρετε, πιστεύω πως αυτό μας παρέχει) μια στιγμή για παγκόσμια ηγεσία.

Είναι μια στιγμή όπου τα Υπουργεία Υγείας εκ μέρους των κυρίαρχων κρατών τους, εξακολουθούν να φέρουν την κυρίαρχη ευθύνη για την υγεία και την προστασία των πληθυσμών.

Αλλά αυτό που αναγνωρίζουμε με τις μολυσματικές ασθένειες είναι  ότι δεν γνωρίζουν σύνορα!

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να επηρεάσουμε, να σταματήσουμε, να μετριάσουμε ή να μειώσουμε τον αντίκτυπο μιας μολυσματικής νόσου χωρίς

την μεταξύ μας συνεργασία (σ.σ. Την ταυτόχρονη υπακοή στην Συνθήκη για την Πανδημία)! Αυτή η Συνθήκη είναι πραγματικά η υπόσχεση για εκείνο το μέλλον, είναι μια υπόσχεση, όπως την αποκάλεσε ο Tedros, “Συμφωνία γενεών”.

Είναι μια υπόσχεση στην επόμενη γενιά. Είναι μια επιστολή στα παιδιά μας για να πούμε: ”Εμείς τα κράτη του κόσμου, εμείς οι ηγέτες του κόσμου έχουμε συνασπιστεί και δεσμευόμαστε σοβαρά σε μια διαδικασία ότι θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά.”

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην επόμενη έκτακτη ανάγκη, στην επόμενη κρίση, τίποτα ποτέ δεν είναι τέλειο, αλλά αυτό που αναγνωρίζουμε είναι ότι είμαστε πολύ καλύτερα όταν λειτουργούμε με μια σειρά κανόνων που μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε και να φερόμαστε μ’ έναν προβλέψιμο τρόπο σε μια κρίση (σ.σ. Μέτρα περιορισμού).

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε μια κρίση απ’ το να προσθέτεις επιπλέον χάος (σ.σ. Ανυπακοή)»!

Δείτε την συνέχεια και αποφασίστε: Ενδιαφέρον για την υγεία των ανθρώπων ή απλά προπαγάνδα για κάτι άλλο;

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Η Γερουσία της Λουιζιάνα εγκρίνει νομοσχέδιο 37-0 για την απαγόρευση της
    ατζέντας του WEF από την Πολιτεία.

    https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/louisiana-senate-passes-bill-37-0-to-ban-wef-agenda-from-the-state/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »