Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Γάζα – Σκληρές εικόνες: Δολοφονίες άμαχων Παλαιστινίων καταγράφηκαν από drone που αναχαιτίστηκε

 

Ισραήλ : Επισήμως , κράτος κατά συρροή δολοφόνων. Κανένα δικαιολογητικό δεν υπάρχει για τις σφαγές των αμάχων παλαιστινίων. ΝΤΡΟΠΗ στον Δυτικό κόσμο,που κλείνει επιδεικτικά τα μάτια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων το  μόνο που βλέπει και συνδράμει, είναι το νεοναζιστικό ουκρανικό καθεστώς και ο Ζελένσκι !!!

Π.Δ.

Το Al Jazeera δημοσίευσε αποκλειστικά πλάνα από ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που καταρρίφθηκε από την αντίσταση στη Γάζα, αποκαλύπτοντας ότι τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στοχεύουν σκόπιμα Παλαιστίνιους πολίτες που διαφεύγουν από το Χαν Γιουνίς.

Οι ομάδες της Παλαιστινιακής αντίστασης που

ευθύνονται για την κατάρριψη, φέρονται να έδωσαν τις εικόνες στο Al Jazeera το οποίο με την σειρά του προέβη στην πιστοποίηση και την δημοσίευση των συγκλονιστικών βίντεο στην Αραβική έκδοση.

Στο βίντεο -εφόσον επιλέξετε να το παρακολόυθήσετε- το επιθετικό drone επιστρέφει να «τελειώσει την δουλειά»

Οι ισραηλινές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ακολουθούσαν συνεχώς τους Παλαιστίνιους, ανοίγοντας πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις και να τραυματιστούν δύο που προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά καταδιώχθηκαν και σκοτώθηκαν. Παρακαλείστε να προσπεράσετε το βίντεο, αν δεν επιθυμείτε να δείτε σκληρές εικόνες με αυτά που μπορούν να χαρακτηριστούν ως εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ.

Προκύπτει ένα και μοναδικό συμπέρασμα και καθόλου κολακευτικό

Το συμπέρασμα το οποίο προκύπτει από το βίντεο είναι πως το αναγνωριστικό drone βρίσκει τους στόχους, όπου είναι σαφές πως είναι άοπλοι. Έπειτα δίδεται εντολή ώστε έτερο οπλισμένο επιθετικό drone να χτυπήσει τους άοπλους Παλαιστινίους πολίτες. Μάλιστα το επιθετικό drone επιστρέφει να «τελειώσει την δουλειά». Σκοπός του χειριστή του ήταν να σκοτώσει τους άμαχους.

Είναι σαφές πως η αποανθρωποποίηση των Παλαιστινίων που συντελείται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, καθώς και οι επιχειρήσεις συμπάθειας προς το Ισραήλ, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ατιμωρησίας μέσα στο οποίο ο ισραηλινός στρατός συντελεί εγκλήματα πολέμου. Κάποια από αυτά τα εγκλήματα – όπως οι δολοφονίες καταφανώς αθώων και άοπλων πολιτών- μπορούν να χαρακτηριστούν και ως μεμονωμένα εγκλήματα πολέμου που στοιχειοθετούν μια γενικευμένη εθνοκάθαρση ή γενοκτονία που διαπράτεται από το Ισραήλ σε βάρος Παλαιστινίων πολιτών.

Διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό όλων αυτών των σφαγών ως οργανωμένη γενοκτονία υποστηριζόμενη ανοιχτά από την κυβέρνηση του Ισραήλ, έχουν κινηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ με έδρα την Χάγη, μετά από καταγγελία της Νοτίου Αφρικής με πολλές ακόμα χώρες και οργανώσεις να παίρνουν τον λόγο καταθέτοντας στοιχεία.

Για την ώρα οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζουν πλήρως το Ισραήλ στην επιχείρησή του, με την προσφορά οπλισμού και την γενικευμένη απάθειά τους. Ενίοτε προβαίνουν σε ευγενικές δηλώσεις πως «ίσως να μην είναι καλό να δολοφονούνται άμαχοι ή να πεθαίνουν από την πείνα», όμως δεν κάνουν τίποτα ουσιαστικό για να εμποδίσουν το Ισραήλ. Θυμίζουμε πως σε λίγους μήνες πολέμου, το Ισραήλ έχει δολοφονήσει περισσότερα παιδιά από όσα έχουν δολοφονηθεί σε όλο τον κόσμο, σε τέσσερα χρόνια, σε εμπόλεμες ζώνες.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Το Χαζαρικό διεθνές τόξο θέλει να πετύχει την παγκόσμια κυριαρχία και δεν διστάζει σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »