Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ...

Πριν από 2 βδομάδες περίπου, στη Βρετανία, άλλαξαν τον τύπο με τον οποίο υπολογίζονταν η Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα του τρέχοντος έτους, σε σχέση με την παρατηρημένη τα προηγούμενα έτη!

Τον έκαναν αρκετά πιο περίπλοκο από τον παραδοσιακό τρόπο, που χρησιμοποιούσαν επί δεκαετίες.

Επειδή ανακάλυψαν (λέει) ότι ο παραδοσιακός τρόπος δεν έδινε και τόσο ακριβή αποτελέσματα, γιατί δεν ελάμβανε υπ' όψιν του πιθανή αύξηση του πληθυσμού από τα προηγούμενα έτη.

Οπότε (λέει) έβγαζε πολύ αυξημένη την Ολική Θνησιμότητα (ιδιαίτερα βεβαίως κατά τα 3 τελευταία έτη) ενώ κανονικά (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Μάλιστα, σε μερικές χρονικές περιόδους, εκεί που ο κλασικός τύπος έδινε σοβαρή Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα, όχι μόνο (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε και ... μείωση (λέει)!!!

Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!

Αν αποδειχθεί ότι αντιστρέφει με επιστημονικοφανή τρόπο την μίζερη πραγματικότητα, ίσως και εδώ οι ντόπιοι φωστήρες αρχίσουν να τον εφαρμόζουν, για να πείσουν ότι ο Ηλιος βγαίνει από τη Δύση...
__________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Μήπως πριν αρχίσουν να εφαρμόζουν αυτές τις αλχημείες, θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθούν επ' αυτού του θέματος και οι ήδη αποδημήσαντες;

Να μας πουν βρε αδερφέ, πως θα ήθελαν να τους μετρούμε!
Αν τους βγάλουμε λιγότερους από όσοι είναι, ίσως ακόμη και... ανύπαρκτους, θα νιώσουν καλύτερα που πίστεψαν απατεώνες;

Απορία εκφράζω. Με επιφύλαξη κιόλας. Μην παρεξηγηθώ...




1 σχόλιο:


  1. ΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

    Ανακλήθηκε αφρόλουτρο Dove λόγω κινδύνου στειρότητας!

    https://cibum.gr/nea/anaklithike-afroloytro-dove-logo-kindynoy-steirotitas/

    =======
    Μην το αγνοήσετε: Μεγαλώνει η λίστα με τα δημοφιλή αφρόλουτρα, σαμπουάν
    και καλλυντικά που περιέχουν τοξική χημική ουσία.

    https://cibum.gr/nea/katanalotis-nea/min-to-agnoisete-i-lista-me-ta-dimofili-afroloytra-sampoyan-kai-kallyntika-poy-periechoyn-toxiki-chimiki-oysia/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »