Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Χ.Δούκας - Διόρισε τον γιο του Γ.Α.Παπανδρέου ως προέδρο του Εθνικού Κήπου!!

Mε απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υπεύθυνου για την οικονομική υποδούλωση της χώρας, Γ.Α.Παπανδρέου, Ανδρέας, διορίζεται ως… προέδρου του Εθνικού Κήπου! 


 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Ο ΔΟΥΚΑΣ έδωσε δωρεάν για άλλα 5 χρόνια το "Φρουραρχείο Αθηνών" στην ΜΚΟ του Σόρος..."


 Η δημοτική παράταξη της Ελένης Παπαδόπουλου στην Αθήνα, καταγγέλλει ότι η παρούσα δημοτική αρχή του Χάρη Δούκα, σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη παραχώρησαν δωρεάν έναν ολόκληρο όροφο του Φρουραρχείου Αθηνών και επιπλέον χώρους έκτασης άνω των 700 τ.μ. στη ΜΚΟ Solidarity Now, παράρτημα του Open Society Foundation του Σόρος!


Όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Η Αθήνα ΜΑΣ» , ο όροφος του κτιρίου είχε ήδη παραχωρηθεί από το 2013 από τον τότε δήμαρχο Καμίνη. Ανταποδοτικά τότε η εν λόγω ΜΚΟ έδωσε 600 χιλιάδες ευρώ – όπως ισχυρίστηκε – για να ανακαινίσει τον χώρο. Ωστόσο ουδέποτε πλήρωσε λογαριασμούς κοινής ωφελείας, οι οποίοι επί δέκα χρόνια επιβάρυναν τους δημότες.

Με μία σκανδαλώδη συμφωνία και χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο για τον Δήμο, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη της Ελένης Παπαδόπουλου, ο κ. Δούκας παρατείνει την δωρεάν χρήση για άλλα πέντε χρόνια. Η Solidarity δηλαδή κάνει δωρεάν χρήση δημοτικής περιουσίας για δεκαπέντε χρόνια, παρά τις κρατικές και μη επιχορηγήσεις εκατομμυρίων που έχει δεχτεί. Ο κ. Δούκας καθιστά επίσης εταίρο του Δήμου σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης τον κ. Σόρος και μία ΜΚΟ του με αντεθνικό και πολιτικό ρόλο, καθώς οι φιλοσκοπιανές θέσεις του εν λόγω επιχειρηματία, ο ρόλος του σε παιχνίδια κερδοσκοπίας και στην λαθρομετανάστευση είναι γνωστός τοις πάσι, εκτός από την παρούσα δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η θέση δε του προέδρου του Solidarity Now ως διευθυντή σε εταιρεία real estate ουδόλως προβλημάτισε όσους από τις δύο δημοτικές παρατάξεις ψήφισαν την απαράδεκτη συμφωνία, όπως ουδόλως τους προβλημάτισε το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει κανέναν έλεγχο στις δράσεις της ΜΚΟ. 

Η παρούσα δημοτική αρχή του κ. Δούκα και η παράταξη του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος έτρεξε λίγο πριν τις εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2023, να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Solidarity Now, έσπευσαν να κατοχυρώσουν την απαράδεκτη αυτή συμφωνία. Όπως τονίζει η παράταξη «Η Αθήνα ΜΑΣ», η δημοτική περιουσία και η Αθήνα δεν μπορεί να μετατρέπονται σε τσιφλίκι των ΜΚΟ και πρέπει επιτέλους ο Δήμος να σεβαστεί τα χρήματα και την περιουσία των δημοτών. 

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »