Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

KAI MOΛΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ “ΧΟΝΤΡΟ” ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗNΙΚΩΝ HOAXES…

Screenshot_14

Θα κάνετε ΟΛΟΙ υπομονή, ΚΑΙ ο κόσμος ΚΑΙ η ομάδα του Δημήτρη Αλικάκου.

Του Αλικάκου, που με έβγαλε δολοφόνο, μαζί με τον άλλον, τον Αρχοντή, και που όταν όλα αποδείχθηκαν ΨΕΥΔΗ, απλά το βούλωσαν.

Δείτε τώρα εδώ για αρχή, για αρχή ΤΟΣΟ γενικά για την τελική αντεπίθεση κατά των Ελληνικών Xoaxes ΟΣΟ και για αυτό το δημοσίευμα, τι κάνουν.

Βλέπετε έναν …απόφοιτο δημοσιογραφίας, να βγαίνει δημόσια και να λέει ότι ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΕ πως τρεις θάνατοι ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το εμβόλιο.

Και να μην βγαίνει έτσι απλά, αλλά ως μέλος της ομάδας του Αλικάκου, να βγάζει και τα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τους θανάτους με τα εμβόλια, παραπλανητικά. Παραπληροφόρηση.

Γιατί ΔΕΝ μένουν στο ότι ΔΕΝ τεκμηριώθηκε ότι φταίνε τα εμβόλια, αλλά προχωράνε και στο ότι τεκμηριώθηκε ότι ΔΕΝ φταίνε.

Πώς;

Από πού;

Θέλετε να μάθετε;

Δεν διαφέρει πολύ από την αλήστου μνήμης δημοσίευση με τη διάψευση ότι

εκείνη η ακτινογραφία του Ευαγγελάτου ήταν του 2015 και όχι του 2020, ενώ και ο ίδιος ο Ευαγγελάτος το πήρε μετά πίσω, και που ως …τεκμηρίωση είχαν την …ανώνυμη μαρτυρία κάποιας άγνωστης νοσηλεύτριας.

Εδώ, για τον έναν γιατρό επικοινώνησαν, λέει, με τη σύζυγο, για τον άλλον με την …πρώην σύζυγο, και για τον τρίτο με …κανέναν.

Για τον τρίτο όμως έχουν ως “οικείο” τον …σχολιαστή του twitter, ο οποίος στο σχόλιό του παραθέτει σύνδεσμο με τίτλο …”ψέκια”.

Για τέτοια …αξιοπιστία μιλάμε.

Αλλά έχουν και δεύτερο στοιχείο για την …τεκμηρίωση. Την ανακοίνωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, η οποία απλά αναφέρει ότι η ίδια δεν συνέδεσε τους θανάτους με τα εμβόλια, όχι όμως και ότι έχει επιστημονικές αποδείξεις για αυτό.

Και είμαστε ΜΟΛΙΣ στην αρχή με τα Ελληνικά Hoaxes. Πλησιάζει και η ώρα της αγωγής μου για ΟΛΑ τα αίσχη σε βάρος μου, ΤΟΣΟ από την ομάδα συνολικά ΟΣΟ και από τους δύο πρωταγωνιστές, τον Αλικάκο και τον Αρχοντή.

Μη ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο έβγαλαν το …πρωτόκολλο θανάτου …παραπληροφόρηση. Κόντρα στον κόλαφο των ιατροδικαστικών εκθέσεων, κόντρα στους αμέτρητους ιατρικούς φακέλους και στις άπειρες μαρτυρίες από όλη τη χώρα, που λογικά θα πρέπει να τρελάθηκαν ομαδικά και να περιέγραψαν το ίδιο πρωτόκολλο σε 84 νοσοκομεία που παραπέμπει σε όχι τυχαία και μεμονωμένα γεγονότα αλλά σε κεντρικό σχεδιασμό από την εγκληματική οργάνωση.

Το τρομερό είναι ότι όλα αυτά ελέγχονται από …αμέτρητους εισαγγελείς, οι σχετικές δικογραφίες κρίνονται σε …αμέτρητες εισαγγελικές αρχές, μαζί με τη βασική για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους και την μόλις προ δύο εβδομάδων κινηθείσα ποινική διαδικασία για τα εμβόλια, με εντολή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Απορώ πραγματικά πώς και δεν έβγαλαν παραπληροφόρηση τη ψευδή βεβαίωση του ΣΩΤΗΡΙΑ για την οποία διοικητής και τρεις υγειονομικοί του νοσοκομείου δικάζονται την 4η Μαρτίου 2024 στο Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Δεν βρήκαν κανέναν …οικείο;

Όχι τίποτα άλλο, να απαλλάξουν και τους δικαστές από τον κόπο, να τους γράψουν και την αθωωτική απόφαση από τώρα, να μην τρέχουμε άδικα στα δικαστήρια ανοιξιάτικα.

Υ.Γ.1 Καλέ μου απόφοιτε, σου έχω πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις…

Επειδή είσαι απόφοιτος δημοσιογραφίας και όχι νομικής, να σου πω κάτι που δεν ξέρεις.

Κατ’ αρχάς, θα σου πω κάτι που ξέρεις.

“Οικείους” δεν βρίσκετε μόνο εσείς, βρίσκουμε και εμείς.

Και το νομικό:

Προσωπικά δεδομένα, ΑΜΚΑ και τέτοια, ΔΕΝ υπάρχουν στις ποινικές διαδικασίες.

ΟΚ, Στέλιο;

Ωραία.

Υ.Γ.2 Ώστε δεν έκανε το εμβόλιο επειδή νόσησε; Είσαι πολύ σίγουρος, Στέλιο; Δεν είχες άλλο τρόπο να το μάθεις; Αρκούσε ο “ψέκιας”;

Ναι;

ΟΚ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »