Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Οι Ενέσεις Covid ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ Στην Ισλανδία

Μετάφραση: Απολλόδωρος

RHODA WILSON | Διαβάστε το εδώ


Στις αρχές Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας ένα συνέδριο με τίτλο 'Let the Science Speak' (Αφήστε την επιστήμη να μιλήσει). Οι ομιλητές στο συνέδριο μίλησαν για τις βλάβες της ένεσης Covid και την κατάληψη εξουσίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η Sasha Latypova ήταν μία από τις έξι ομιλήτριες της εκδήλωσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ.

Έξι εβδομάδες αργότερα, οι διοργανωτές του συνεδρίου ενημέρωσαν τη Latypova ότι η ισλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα οι ενέσεις Covid δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες στην Ισλανδία.

"Υπήρχαν 200+ άτομα σε μια κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων [στην Ισλανδία] και 300+ περισσότεροι στη ζωντανή μετάδοση ... Αυτή ήταν μια μεγάλη συμμετοχή για μια ζωντανή εκδήλωση στην Ισλανδία για ένα θέμα που λογοκρίνεται σε μεγάλο βαθμό ... Ακόμη και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκαν για λίγο (πιθανότατα για να βιντεοσκοπήσουν όλους όσους συμμετείχαν για μελλοντική παρακολούθηση). Δεν πειράζει. Όλοι γνωρίζουν όλους τους άλλους σε μια μικροσκοπική χώρα και μας είπαν ότι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι είναι τώρα εξαιρετικά νευρικοί", δήλωσε η Latypova όταν έγραφε για την εκδήλωση μερικές εβδομάδες αργότερα.

"Φαίνεται ότι ως άμεσο αποτέλεσμα αυτής της δημόσιας εκδήλωσης, οι διοργανωτές έχουν τώρα προγραμματίσει μια επόμενη συνάντηση με το ισλανδικό Υπουργείο Υγείας", πρόσθεσε.

Χθες, η Latypova ενημερώθηκε από τους διοργανωτές της διάσκεψης στην Ισλανδία ότι στις 17 Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε ανακοίνωση στην ισλανδική εφημερίδα Morgunbladid. Το άρθρο τελειώνει: "Την επόμενη εβδομάδα, το κοινό θα μπορεί να κάνει αντιγριπικό εμβολιασμό στο κέντρο υγείας, αλλά όχι εμβολιασμό κατά της γρίπης προς το παρόν".

Ακολουθεί μετάφραση του άρθρου της Morgunbladid με σχόλια που προστέθηκαν από τη Latypova.

Η ισλανδική Κυβέρνηση Καταργεί Σιωπηλά (Πολύ Σιωπηλά) τα Εμβόλια Covid. Προς το Παρόν.

Από τη  Sasha Latypova

Μετάφραση του άρθρου του Morgunbladid με [σχόλια που προστέθηκαν]:

Υπήρξε μεγάλη αύξηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού πρόσφατα, σύμφωνα με την Ragnheiður Óskar Erlendsdóttir, διευθύντρια νοσηλευτικής στην Υπηρεσία Υγείας της Περιφέρειας Πρωτεύουσας. [Εθνικές Υπηρεσίες Υγείας που εξυπηρετούν ολόκληρη την πρωτεύουσα και τις κοντινές πόλεις].

"Έχουμε παρατηρήσει μια σημαντική προσέλευση για συμβουλευτική", [άνθρωποι που εμφανίζονται άρρωστοι] λέει. Είναι σαφές ότι το covid-19 είναι αρκετά διαδεδομένο στην κοινωνία μαζί με άλλες λοιμώξεις.

"Τώρα το covid είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη γρίπη, αλλά όπως και με άλλες γρίπες, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα όσο τα συμπτώματα είναι σοβαρά και να εφαρμόζουν την πρόληψη των λοιμώξεων". [Στην προηγούμενη πρόταση πρόκειται για πανούκλα, εδώ είναι απλά μια γρίπη και θέλουμε να μείνετε απλά στο σπίτι, ώστε να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το αποτέλεσμα της μαζικής δηλητηρίασης που προκαλέσαμε με "ασφαλή και αποτελεσματικά" ελιξίρια].

Από τις 18 Οκτωβρίου, οι εμβολιασμοί κατά του ιού του Covid και της γρίπης είναι διαθέσιμοι για άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και για άτομα με υποκείμενα νοσήματα, αλλά ο Ragnheiður λέει ότι η προσέλευση ήταν μέτρια.

Την επόμενη εβδομάδα, το κοινό θα μπορεί να κάνει εμβολιασμό κατά της γρίπης στο κέντρο υγείας, αλλά προς το παρόν όχι εμβολιασμό κατά του Covid. [Η υπογράμμιση προστέθηκε].

Infections are increasing, Morgunbladid, (Οι λοιμώξεις αυξάνονται), 17 Νοεμβρίου 2023

Περιμένετε, τι;

Τοπικός δημοσιογράφος που έκανε μερικά τηλεφωνήματα με ενημερώνει ότι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν προσφέρονται εμβόλια covid. Είναι σαν η κυβέρνηση να μουρμουράει ... μουρμουράει ... μουρμουράει ... μουρμουράει ...

Αλλά ... αν πραγματικά επιμένετε πολύ, μπορείτε να πάρετε την ένεση σε ένα φαρμακείο σε όλη τη χώρα ...

Αλλά ... θα πρέπει να φέρεις μαζί σου 4 φίλους, καθώς δεν θέλουν να σπαταλήσουν 5 ενέσεις ανά φιαλίδιο.

Εντάξει τότε!

Δηλώνω ότι κερδίσαμε στην Ισλανδία, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Η νίκη έρχεται μετά τις τεράστιες ζημιές που έχουν προκληθεί από τη δηλητηρίαση του 80% του πληθυσμού:

Αυτό το γράφημα περιγράφει τέλεια ότι δεν υπήρξε ποτέ πανδημία στην Ισλανδία και όλη η υπερβολική θνησιμότητα συνέβη μετά την αποστολή και την ανάπτυξη του ενέσιμου δηλητηρίου.

Το τέρας δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έχασε. Θα το κρύψουν κάτω από το χαλί, κάνοντας μικροσκοπικές σκοτεινές ανακοινώσεις που ελπίζουν ότι κανείς δεν θα τις προσέξει, όπως κάνουν στην Ισλανδία και αλλού - για παράδειγμα από την Αυστραλία.

Θα προσποιηθούν ότι γενναίοι πράκτορες της δημόσιας υγείας πολέμησαν την πανούκλα και τα έκαναν μαντάρα, αλλά ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν αυτοί οι βλάκες. Θα προσποιηθούν μια "συνεδρίαση ακρόασης" για το πώς θα αποτραπούν μελλοντικές πανδημίες - που πάντα ήταν ψεύτικες, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δεν θα παραδεχτούν σε καμμία περίπτωση ότι οι ισχύοντες νόμοι στις ΗΠΑ και την ΕΕ επιτρέπουν τη μαζική γενοκτονία των ανθρώπων από την κυβέρνηση εντελώς νόμιμα, αρκεί να αποκαλούν το βιοχημικό δηλητήριο που επιβάλλεται σε όλους "αντίμετρο της ΕΕΑ στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας".

Γι' αυτό θέλουν να πιστεύετε σε πανδημίες ή τουλάχιστον σε κρούσματα, και κυρίως στο παραμύθι ότι οι κατασκευασμένοι ιοί*** που εγκυμονούν πραγματικούς κινδύνους για εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπους, μπορούν εύκολα να κατασκευαστούν από φοιτητές σε γκαράζ με εξαρτήματα που αγοράζονται από το Amazon..


***Σημ.: Δεν υπάρχουν ούτε "κατασκευασμένοι ιοί" ούτε "φυσικοί ιοί". ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδείχθηκε η ύπαρξη οποιουδήποτε "ιού"


Αλλά δεν σας επιτρέπεται να καλέσετε το Κέντρο Έρευνας Ιών ("VRC") των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ("CDC") των ΗΠΑ για το γεγονός ότι έφτιαξαν ένα βιολογικό δηλητήριο και το ονόμασαν "εμβόλιο", επειδή οι επιστήμονες του CDC VRC είναι και καλοί και ηλίθιοι - δεν θα έβλεπαν ποτέ πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο ... Το κάνω πάλι αυτό, πρέπει να σταματήσω επιτέλους αυτό το μίσος και την υπερβολή.

-----Δικτυογραφία:

Covid injections are discontinued in Iceland – The Expose

https://expose-news.com/2023/11/21/covid-injections-are-discontinued-in-iceland/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »