Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργάτης της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας βγάζει τα στοιχεία στη φόρα: «Τα εμβόλιa Covid σκότωσαν πάνω από το 20% του πληθυσμού»!

Ένας διαχειριστής της βάσης δεδομένων που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για τη σύνταξη μιας λίστας με τους λήπτες εμβολίων αποκάλυψε την απότομη αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του “Winston Smith”, εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα καταγραφής αποζημίωσης εμβολίων για τους παρόχους και ήταν σε θέση να εντοπίσει την αύξηση που των θανάτων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Το Infowars.com αναφέρει: Ο ειδικός καταγραφέας έκανε τις αποκαλύψεις σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την ερευνήτρια Liz Gunn, όπου συζήτησε πώς προκύπτει η συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων που χορηγήθηκαν και των επακόλουθων θανάτων.

«Όταν κοίταζα τα δεδομένα, τα οποία είναι μέρος της δουλειάς μου, παρατήρησα κάποιες αποκλίσεις με τις ημερομηνίες θανάτου, ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από τον εμβολιασμό», είπε ο πληροφοριοδότης στην

Gunn.

«Και μιλάμε για την πρώτη παρτίδα της Pfizer. Απο την πρώτη παρτίδα, είχαμε εμβολιάσει 711 άτομα, και 152 από αυτούς πέθαναν, που σημαίνει ποσοστό θνησιμότητας 21 τοις εκατό», είπε ο Gunn εξετάζοντας τα δεδομένα, τα οποία η Smith επιβεβαίωσε ότι ήταν σωστά.

«Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι», πρόσθεσε η Σμιθ σοκαρισμένη. «Αυτοί οι αριθμοί είναι κυβερνητικά στοιχεία. Εδώ βλέπουμε 246 άτομα που εμβολιάστηκαν και 60 από αυτούς δεν είναι πλέον μαζί μας».

«Αυτό είναι σχεδόν 25%,» σημείωσε ο Gunn.


«1 στους 4, σχεδόν 1 στους 4 που έχει εμβολιαστεί είναι πλέον νεκρός», επιβεβαίωσε η Smith.

Η Smith είπε ότι ενώ χορηγούνταν παρτίδες εμβολίων Astrazeneca και Moderna Covid-19, αυτά τα εμβόλια ήταν «μόνο λίγα» και ότι «Κυρίως μετα εμβόλια της Pfizer εμβολιάστηκαν στη Νέα Ζηλανδία».

Ακολουθούν μερικά βασικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Ασχολήθηκα με την κατασκευή ενός έργου, βοήθησα στην εφαρμογή ενός συστήματος καταγραφής εμβολίων για την κυβέρνηση.  Ονομάζεται σύστημα χρημάτων ανά δόση. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος εμβολιάζεται, πληρώνεται για αυτό ο πάροχος που του πρόσφερε το εμβόλιο. Και όταν κοίταζα τα δεδομένα, που είναι μέρος της δουλειάς μου,  παρατήρησα κάποιες αποκλίσεις με τις ημερομηνίες θανάτου,  με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα από τον εμβολιασμό.

«Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τυχαία είναι σχεδόν αδύνατη».

«Λοιπόν,  μόλις το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία , παρατηρήσαμε ότι  οι άνθρωποι πέθαιναν σχεδόν αμέσως μετά την ένεση.  Έτσι, αυτό το είδος μου προκάλεσε λίγο την περιέργειά μου, και έτσι έσκαψα λίγο πιο βαθιά. Και επειδή ως επιστήμονας λατρεύω την επιστήμη».

“Επειδή είναι ένα σύστημα πληρωμών και  είμαι ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων για αυτό . Ειμαι ο μονος. Επειδή η Νέα Ζηλανδία είναι μια μικρή χώρα, μπορείτε να το κάνετε αυτό με έναν μόνο διαχειριστή βάσης δεδομένων. Οπότε βρίσκομαι σε μια μοναδική θέση στον κόσμο. Και επειδή η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα πρώτης βαθμίδας με πολύ καλούς τομείς πληροφορικής, μπόρεσα να διαχειριστώ και να δημιουργήσω το σύστημα βάσης δεδομένων που χρειαζόταν. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική ή η Βρετανία, θα χρειαστείτε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επομένως, θα ήταν πολύ δύσκολο για ένα άτομο να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες. Αλλά στη Νέα Ζηλανδία, λόγω του μεγέθους της και επειδή έχει πολύ καλό IT, τυχαίνει να είμαι εγώ αυτός».

Σχολιάζοντας τη βόμβα του Smith, ο επιχειρηματίας και κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας Kim Dotcom είπε: «Αυτό πρέπει να διερευνηθεί. Εάν αυτά τα δεδομένα των μαζικών απωλειών από εμβόλια είναι πραγματικά, πρέπει να υπάρξει ευθύνη».

Οι ανησυχητικοί ισχυρισμοί του Smith δεν έχουν αμφισβητηθεί από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας μέχρι στιγμής.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern εφάρμοσε τις πιο σκληρές εντολές εμβολίων για τους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας και συνέδεσε τα ποσοστά εμβολίων με τα lockdown .

Η Άρντερν παραιτήθηκε μετά απο αυτό.

Ολόκληρη την συνέντευξη θα την δείτε εδώ:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »