Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Tο πράγμα κραύγαζε από την αρχή ότι επρόκειτο για σκευωρία. Και τώρα, τι;

Periklis Bozinakis

Το πράγμα κραύγαζε από την αρχή ότι επρόκειτο για σκευωρία. Και τώρα, τι;

Ολοκληρωτισμός του Υπόκοσμου. Και μάλιστα υπόκοσμος χωρίς τον ηθικό κώδικα και τους κανόνες της κλασικής Μαφίας. 
Διότι η κλασική Μαφία ποτέ δεν άγγιζε γυναικόπαιδα και "αμάχους", ενώ η συγκεκριμένη γάγγραινα έχει ως στόχο ΚΥΡΙΩΣ τα γυναικόπαιδα και τους "αμάχους".

Παίρνει πίσω τις κατηγορίες, επισήμως και με τη βούλα, ο μάρτυρας κατηγορίας για τη δήθεν "κακοποίηση" που φορτώσανε στον παπά της Κιβωτού. Ομολογεί ότι χρηματίστηκε. Ζητάει δημοσίως συγγνώμη. Το ίδιο και η μητέρα του, που δεν άντεξε τις τύψεις. Την ίδια στιγμή βγαίνουν στο φως μαρτυρίες για κυριολεκτικό διωγμό και ωμή εκβίαση εις βάρος όσων τόλμησαν να μην συνταχθούν με το κατασκευασμένο αφήγημα της συκοφάντησης.

Μυρίστηκαν αίμα οι ύαινες. Λήστεψαν κυριολεκτικά την περιουσία από τις αμέτρητες δωρεές και φύτεψαν ως "αρχή" κάποιο δικο τους γουρούνι να επιβλέπει το πλιάτσικο, αστραπιαία, άμεσα, πριν καν πάρει η υπόθεση το δρόμο για τη δήθεν "δικαιοσύνη". Σίγουρα ο παπάς τους χάλαγε την πιάτσα. Δεν τους έκανε τα χατήρια.

Συκοφάντηση. Ψευδομαρτυρία. Χρηματισμός. Υφαρπαγή περιουσίας. Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον εξωνημένο βόθρο των ΜΜΕ, που τώρα δεν βγάζει άχνα και προσπαθεί εναγωνίως να αποσιωπήσει τις αμείλικτες εξελίξεις. Άμεση συνεργία από τη σαπίλα της επίσημης Εκκλησίας, το πρησμένο παράσιτο του Καθεστώτος.

Είναι χρέος μας να κάνουμε όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούμε σ' αυτό το ελεεινό κρατικό χοιροστάσιο που έχει αντικαταστήσει τους θεσμούς. Να του προκαλέσουμε μη αναστρέψιμη βλάβη, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο.

Υπενθυμίζω ότι την ίδια στιγμή, μετά από επίμονες έρευνες πολιτών για τη μαζική δολοφονία στα Τέμπη, βγαίνουν στο φως καταγεγραμμένες συνομιλίες και έγγραφα που εξηγούν ξεκάθαρα ότι οι εντολές για το μπάζωμα, την απόκρυψη στοιχείων και τη συγκάλυψη στον τόπο του ολέθρου δόθηκαν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ από το εξωνημένο μπάσταρδο που παριστάνει τον "πρωθυπουργό" μέσω του Τριαντόπουλου, δεξιού του χεριού. Καταλαβαίνουμε όλοι τι διαβάζουμε, έτσι;

 Αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει, ναι;

Ακόμα κι αν λειτουργούσε η δήθεν "δικαιοσύνη", ακόμα κι αν οι τρεις εξουσίες ήταν στοιχειωδώς διαχωρισμένες και όχι ένα και το αυτό, το υπάρχον ποινικό δίκαιο δεν επαρκεί. Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να προβλέπει τέτοια διαχρονική σταδιοδρομία σωρείας κακουργημάτων, εσχάτης προδοσίας κατά συρροή, κατάλυσης του Συντάγματος και ανατροπής πολιτεύματος. 

Η τιμωρία πρέπει να έρθει από εμάς. Και να είναι αμείλικτη.

2 σχόλια:

  1. Η τιμωρία πρέπει να έρθει από εμάς. Και να είναι αμείλικτη. ΕΤΣΙ !

    H τιμωρια δεν θα ερθει απο τους ανωμαλους, κωλομπαραδες, πουστηδες, παιδοφιλους και υποταγμενους δικαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »