Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Γνωστός γιατρός καταγγέλει πως η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, μοίρασε εξαιρέσεις εμβολίων σε βασικά στελέχη της, γιατρούς και διευθυντές Υγείας!

Σύμφωνα με έρευνα του Dr. Guy Hatchard, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας χορήγησε εξαιρέσεις εμβολίων σε βασικά στελέχη του, ενώ ήταν αυτό που ανέπτυξε τις πιο αυστηρές εντολές εμβολίων στον κόσμο. Ανάμεσα στις εξαιρέσεις των εμβολίων που χορηγήθηκαν από την κυβέρνηση, υποννοεί πως ήταν και αυτό της πρώην πρωθυπουργού Jacinda Ardern που πλέον έχει έναν νέο ρόλο στο Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που αφορά την καταπολέμηση της “παραπληροφόρησης”.

Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από ένα αίτημα επίσημων πληροφοριών (OIA) HNZ00023978 με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2023, το οποίο έθεσε την ακόλουθη ερώτηση:

«Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία του 2021, υπήρχαν διαθέσιμες λειτουργικές εξαιρέσεις για όσους δεν εμβολιάζονταν κατά του Covid 19. Ο ιστότοπός σας περιγράφει τη διαδικασία υποβολής αίτησης για εξαίρεση λειτουργίας σύμφωνα με την παράγραφο 12α. Πόσα αιτήματα εγκρίθηκαν από το υπουργείο;»

Ο Matt Hannant, προσωρινός διευθυντής στην Εθνική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Ν.Ζηλανδίας, απάντησε:

«Από τις 13 Νοεμβρίου 2021 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ελήφθησαν συνολικά 478 αιτήσεις για εξαίρεση διακοπής υπηρεσιών. Εγκρίθηκαν 103 αιτήσεις, καλύπτοντας περίπου 11.005 εργαζομένους. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατό να παρέχετε τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων που καλύπτονταν. Αυτό οφείλεται στο ότι ήταν δυνατό για έναν οργανισμό να υποβάλει αίτηση για την κάλυψη περισσότερων του ενός εργαζομένων».

Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο στο σύνολό του ως  έγγραφο PDF.

Λοιπόν, απο το προσωπικό του Υπουργείου Υγείας πόσοι επωφελήθηκαν από τις εξαιρέσεις εμβολίων;

Ο Dr. Guy Hatchard γνωστός για τον αγώνα του κατά των εμβολίων, αναφέρει:

Έκανα έρευνες και βρήκα προσωπικό έτοιμο να διαρρεύσει πληροφορίες. Μια πηγή μου είπε ότι 95 σύμβουλοι μόνο στην περιοχή Dunedin επωφελήθηκαν από εξαιρέσεις εμβολίων. Μια άλλη πηγή μου ανέφερε πως μια ομάδα γιατρών που εργάζονται στη Northland κανόνισαν μεταξύ τους να παραμείνουν ανεμβολίαστοι. Το σύνολο φαίνεται να ανέρχεται σε εκατοντάδες και ενδεχομένως πολύ περισσότερο.

Αυτές οι εξαιρέσεις που δόθηκαν στην πολιτική και ιατρική ελίτ ήταν μια μυστική διαδικασία που το Υπουργείο Υγείας ήθελε να κρύψει από το κοινό. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε γιατρός συμβουλεύει έναν ασθενή ότι ο εμβολιασμός με mRNA Covid μπορεί να είναι επικίνδυνος, αντιμετώπισε πειθαρχικά μέτρα και όσοι το έκαναν βγήκαν σε αναστολή.

Έτσι, το ιατρικό προσωπικό που δεν είχε εμβολιαστεί, έπρεπε να συμβουλεύει τους ασθενείς του να εμβολιαστούν – μια εκτεταμένη υποκρισία στις υπηρεσίες υγείας.

Αυτή η διαδικασία εξαίρεσης εγκρίθηκε στον Δρ. Ashley Bloomfield, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας και Γενικός Διευθυντής Υγείας της χώρας από το 2018 έως το 2022, αρνούμενος μάλιστα τις εξαιρέσεις εμβολίων, ακόμα και σε όσους τραυματίστηκαν σοβαρά από το πρώτο τους τρύπημα, επιμένοντας να συνεχίσουν και την δεύτερη δόση εμβολιασμού. 

Ο Δρ. Ashley Bloomfield, ήταν κάτι σαν τον Τσιόδρα της Ν.Ζηλανδίας και δεδομένης της στενής εργασιακής και όχι μόνο σχέσης του με την πρόεδρο Τζακίντα Άρντερν και τον Κρις Χίπκινς πρωθυπουργό της κυβέρνησης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι δύο ήταν ενημερωμένοι για τις βλάβες των εμβολίων. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης ήταν επίσης ενήμεροι.

Τα κριτήρια για τη χορήγηση εξαιρέσεων δίνοντουσαν σε ανώτερα στελέχη και όσους κατέχουν βασικές χειρουργικές θέσεις και μπορούσαν να επιμείνουν ότι παραμένουν ανεμβολίαστοι και συνεχίζεται να τους επιτρέπεται να εργάζονται. Ενώ για παράδειγμα οι μη εμβολιασμένες νοσοκόμες δεν μπόρεσαν να λάβουν εξαιρέσεις και έχασαν τις θέσεις τους.

Εάν τα ανώτερα στελέχη που επιθυμούσαν να παραμείνουν ανεμβολίαστα είχαν μιλήσει δημόσια, το θέμα της ασφάλειας του εμβολίου Covid θα είχε δοθεί δημόσια προβολή. Αντίθετα, το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση απαγόρεψαν κάθε τέτοια συζήτηση. Μέσω διασύνδεσης με κυρίαρχα μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έλαβαν μεγάλα ποσα χρημάτων (σας θυμίζει κάτι;) για να λογοκρίνουν το περιεχόμενο μέσω αυστηρού ελέγχου του προσωπικού.

Γιατί λοιπόν το ανώτερο ιατρικό προσωπικό επέλεξε να παραμείνει ανεμβολίαστο;

Μπορεί επειδή απλά γνώριζαν… Μια εργασία του 2019 στο Frontiers in Oncology Journal με τίτλο  Gene Therapy Leaves a Vicious Cycle  ανέφερε:

«…η γονιδιακή θεραπεία έχει παγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο για σχεδόν δύο δεκαετίες λόγω της ανοσολογικής απόκρισης, της μεταλλαξογένεσης εισαγωγής, του τροπισμού του ιού, της δραστηριότητας εκτός στόχου, των ανεπιθύμητων κλινικών εκβάσεων (που κυμαίνονται από ασθένεια έως θάνατο συμμετεχόντων σε κλινικές δοκιμές) και αποσπασματικών κανονισμών .»

Παρά αυτές τις ενδείξεις προηγούμενης βλάβης και τις αμφιβολίες των ανώτερων ιατρικών συμβούλων που ήταν σε θέση να κάνουν μια αιτιολογημένη και βασισμένη σε στοιχεία εκτίμηση του κινδύνου, γιατί στην πραγματικότητα γνώριζαν πως το εμβόλιο δεν ήταν ασφαλές. Δεν έκαναν και επέλεξαν να το κρατήσουν μυστικό για τον εαυτό τους.

Ας μη γελιόμαστε, το ίδιο ακριβώς συνέβη σε όλες τις χώρες και ο μόνος τρόπος να το εξακριβώσουμε είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των γιατρών των οποίων προώθησαν τα εμβόλια. 

Δείτε ένα παρόμοιο σκάνδαλο που είχε συμβεί στην Ισπανια: Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης Ισπανικής εταιρείας εμβολίων Covid19 και άλλα 2.200 άτομα της Ισπανικής ελιτ, βρέθηκαν με ψεύτικο πάσο εμβολιασμού!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »