Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο ΠΟΥ ζητά επείγουσες ενέργειες από τα κράτη για την Υγεία

Ετοιμάζεται να πέσει ο πέλεκυς με δικαιολογία τις πανδημίες και το κλίμα...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), μαζί με την παγκόσμια κοινότητα υγείας, ζήτησαν για επείγουσες ενέργειες για τον μετριασμό των επιπτώσεων της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής στην ανθρώπινη υγεία ενόψει της επερχόμενης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP28) στην Ντουμπάι.

Σημειώνεται πως η θεωρία της κλιματικής κρίσης αποκρούεται από κορυφαίους και νομπελίστες επιστήμονες!

«Εν όψει της COP28, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μαζί με την παγκόσμια κοινότητα υγείας, υψώνει την φωνή του για να διασφαλίσει ότι ο αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής στην υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων. Είναι επιτακτική ανάγκη να διευρυνθεί η εστίαση στην ανθρώπινη υγεία στις παγκόσμιες συζητήσεις, χωρίς να αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες και υποχρεώνοντας τους διαπραγματευτές να αναγνωρίσουν ότι φέρουν την ευθύνη για την ευημερία του πιο ανεκτίμητου αγαθού μας: της υγείας των πληθυσμών παγκοσμίως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ΕΔΩ τι πραγματικά θέλουν να πετύχουν!!!

Ο ΠΟΥ θεωρεί απαραίτητο οι συμμετέχοντες στο COP28 πρέπει να κατανοήσουν ότι

η κλιματική αλλαγή είναι «μια άμεση απειλή για την παγκόσμια υγεία που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί ή να υποβαθμιστεί». Προφανώς ζητάνε την άμεση εφαρογή μέτρων στις κοινωνίες των κρατών!

“Οι ηγέτες πρέπει να προσφέρουν στο Ντουμπάι, παρέχοντας τα ισχυρά αποτελέσματα υγείας που περιμένουν οι λαοί τους και οι οικονομίες τους. Πρέπει να αλλάξουμε την συζήτηση και να δείξουμε τα τεράστια οφέλη της πιο τολμηρής δράσης για το κλίμα στην υγεία και την ευημερία μας”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγέσους είπε, αναφερόμενος σε… ακραία καιρικά φαινόμενα, ολοένα και πιο συχνά και καταστροφικά, όπως ξηρασίες, πλημμύρες και καύσωνες, ασκούν πρόσθετη πίεση στις υποδομές υγείας σε όλο τον κόσμο, την ώρα που όλα αυτά διαψεύδονται (ΕΔΩ) από επιστήμονες.

Αγνοώντας την όποια επιστημονική αλήθεια, ο Π.Ο.Υ., θέλοντας να επιβάλει μια συμφωνία για την πανδημία (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ), η οποία θα δεσμεύσει τις χώρες σε λήψη συγκεκριμένων μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, καλεί τα κράτη του κόσμου πρέπει να αναλάβουν κοινή δράση για να μετριάσουν τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στα συστήματα υγείας και να «χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον για όλους»!

Το COP28 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου.

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »