Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Δεν ξεχνώ: ο ανθελληνισμός κυβερνά τον τόπο

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

δεν ξεχνώ: ο ανθελληνισμός κυβερνά τον τόπο

… οι δήμιοι του Ελληνισμού (ένα σύμπλεγμα ελληνόφωνων πρακτόρων που αποτελείται από ψευδευπίγραφους πολιτικούς, δικαστικούς, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, ιερωμένους, διανοούμενους) δεκαετίες βρίσκονται στην εξουσία κλιμακώνοντας επιθετικά (από το 2010 και μετά) τη στρατηγική αφανισμού των Ελλήνων.

Υποδυόμενοι το ρόλο του δήθεν φίλου/προστάτη προωθούν ύπουλα το ανθελληνικό τους μένος μέχρι της ολοκληρωτικής εξόντωσης του έθνους των Ελλήνων εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Όλο αυτό το εχθρικό καρκίνωμα στο σώμα του έθνους λειτουργεί με το πιο ειδεχθές σχέδιο που θέλει την άλωση μυαλού/σκέψης ώστε όχι μόνο να μην υπάρχει αντίσταση αλλά αντίθετα η ενεργός συμμετοχή/συμμόρφωση των θυμάτων στην αυτοκαταστροφή τους.

Η εκστρατεία τους στοχεύει στον πυρήνα της εθνικής υπόστασης που λέγεται αφελληνισμός της ελληνικής συνείδησης, την οποία με συστηματική εμμονή ακρωτηριάζουν και την αποκόπτουν από τις ρίζες και την ιστορία των Ελλήνων. Αποξενώνοντάς την έτσι από τα προγονικά πρότυπα και μορφές, και την εμπειρία, τη σοφία, την αρετή και την ανδραγαθία που αυτοί εκπροσωπούσαν.

Εν συνεχεία το μυαλό «φορμάρεται» με τα ιδεολογικά απορρίμματα του νεοταξικού βούρκου και το άτομο μπορεί εύκολα πλέον να άγεται και να φέρεται ως έρμαιο στις μοιραίες διαθέσεις των δημίων του.

Και το κρίσιμο ερώτημα είναι: μπορεί άραγε το θλιβερό αυτό προϊόν της νεοταξικής κατήχησης, αυτό που με άλλα λόγια θα αποκαλούσαμε το ελληνόφωνο ανδροειδές της συγκυρίας, να ξανασυνδεθεί με το πραγματικό του «είναι» και να ξαναγίνει Έλληνας;

Υπό τις κατάλληλες συνθήκες και ερεθίσματα ναι θα μπορούσε και πράγματι συμβαίνει. Συνέβαινε καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας όταν περάσαμε από εξίσου σκοτεινές ή και σκοτεινότερες εποχές γενιτσαρισμού.

Το ιδανικό θα ήταν να αφυπνιστούν όσο γίνεται περισσότεροι.

 Εμπνεόμενοι από αυτούς τους λίγους που σε κάθε ιστορική συγκυρία ήταν οι πρωτοπόροι και ως υπέρτεροι ψυχής ήταν αυτοί που πρώτοι μάχονταν το κακό (εισβολείς/κατακτητές /βαρβάρους) και στις πλείστες των περιπτώσεων νικούσαν.

Δεν μπορεί παρά το ίδιο να γίνει και τώρα όσο ανυπέρβλητα κι αν δείχνουν τα τρέχοντα αλλά και τα επερχόμενα εμπόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »