Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

ΔΝΤ από Σιγκαπούρη: «Τα ψηφιακά νομίσματα μπορούν να αντικαταστήσουν τα μετρητά»!!!

  Χωρίς την παραμικρή κυκλοφορία φυσικού χρήματος οι ελιγμοί για τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους θα είναι μηδαμινοί!

Τα ψηφιακά νομίσματα ανά τον κόσμο «περπατούν» με σχετικά γρήγορους ρυθμούς. Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και η Ρωσία του Πούτιν ετοιμάζει να λανσάρει το δικό της ψηφιακό νόμισμα (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Όλοι στην αρχή λένε πως θα είναι…προαιρετικά, συνυπάρχοντας μαζί με το φυσικό χρήμα.

Όμως το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Αρκεί μόνο η δικαιολογία περί «φοροδιαφυγής» και «ισονομίας» για να περιοριστεί μέχρι δεκάρας η κυκλοφορία των μετρητών!

Χωρίς μετρητά εξαλείφονται οι όποιες επιλογές έχουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν από μόνοι τους τα έστω και λίγα χρήματα που βγάζουν.

Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί ούτε να δώσει μία βοήθεια στον ανήμπορο συνάθρωπό του, επειδή θα είναι…παράνομη οποιαδήποτε διακίνηση χρήματος!!!

ΔΝΤ: Τα μετρητά μπορούν να αντικατασταθούν

Τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα μετρητά, αλλά η

υιοθέτησή τους μπορεί να πάρει χρόνο, δήλωσε νωρίτερα σήμερα η Kristalina Georgieva, διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το FinTech Festival.

Η δήλωση-«βόμβα» έλαβε χώρα από τη…Σιγκαπούρη, τη χώρα-πρότυπο του Σβαμπ του WEF.

«Τα CBDC μπορούν να αντικαταστήσουν τα μετρητά που είναι δαπανηρά. Μπορούν να προσφέρουν ανθεκτικότητα σε πιο προηγμένες οικονομίες. Και μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική ένταξη, καθώς λίγοι έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς.

Τα CBDC θα προσφέρουν μια ασφαλή και χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση. Θα πρόσφεραν επίσης μια γέφυρα μεταξύ των ιδιωτικών χρημάτων και ενός κριτηρίου για τη μέτρηση της αξίας τους, όπως ακριβώς τα μετρητά σήμερα, τα οποία μπορούμε να αποσύρουμε από τις τράπεζές μας».

Μόλις το καλοκαίρι, σε εξίσου κρίσιμη τοποθέτηση που είχε καλύψει το ΕΛ, η ίδια είχε προαναγγείλει τον ερχομό ενός Παγκόσμιου Ψηφιακού Νομίσματος, που ενδεχομένως να πάρει τη θέση του ψηφιακού ευρώ, ψηφιακού δολαρίου και του ψηφιακού ρουβλιού.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »