Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

«Πάταξη της φοροδιαφυγής»: το καμουφλάρισμα του ολοκληρωτισμού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«πάταξη της φοροδιαφυγής»: το καμουφλάρισμα του ολοκληρωτισμού

… αλλά και η απόλυτη ρητορική μίσους απέναντι στο άτομο που στοχοποιείται ως ένοχος, παραβάτης και υπόλογος από τον μέγιστο εγκληματικό μηχανισμό που λέγεται κράτος (αλωμένο και κατευθυνόμενο από την νέα τάξη).

Αυτό το κράτος που τα τελευταία 15 χρόνια μεταμορφώθηκε σε ένα μισανθρωπικό, οργουελικό μόρφωμα και ως ψυχρός εκτελεστής βασανίζει, καταδυναστεύει, εκβιάζει και τελικά εξοντώνει το έθνος πάνω στο οποίο παρασιτεί.

Είναι ο κλέφτης που φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Είναι ο κηφήνας που δεν δουλεύει και δεν παράγει τίποτε και απαιτεί πλέον τα πάντα από την συντριπτική πλειοψηφία των όλο και πιο σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων.

Και προκειμένου να υλοποιήσει τα κακόβουλα σχέδια του το κράτος-βρυκόλακας επινοεί εκστρατείες που έχουν διπλό σκοπό. Πρώτον, στο επίπεδο της επικοινωνίας ξεπλένουν τη ληστρική, μισανθρωπική του φύση κρύβοντας το πίσω από μια φαινομενικά «δίκαιη» καμπάνια και ενδύοντας το με το «ηθικό κύρος του δήθεν διώκτη της ανομίας».

Δεύτερον και ακόμα πιο καταστροφικό, προάγουν την εξέλιξή του στην απόλυτη ψηφιακή τυραννία εναντίον του ατόμου και των δικαιωμάτων του.

Έτσι η «πάταξη της φοροδιαφυγής» θα γίνει το βολικότατο όχημα για την κατάργηση των μετρητών και την επιβολή του ψηφιακού χρήματος η οποία στην πράξη σημαίνει την κατάργηση του Δικαιώματος της Οικονομικής Ελευθερίας του ατόμου.

Οι πολιτικές μαριονέτες που στελεχώνουν το βρώμικό μηχανισμό του νεοταξικού κράτους γνωρίζουν πολύ καλά ότι η φορολογία είναι παράνομη.

Κανένας δεν θα πλήρωνε κανένα φόρο εάν αυτό το κράτος δεν είχε παραδώσει το δικαίωμα έκδοσης του χρήματος στους απατεώνες μεγαλοτραπεζίτες banksters οι οποίοι παράγουν το χρήμα από το πουθενά. Και κατόπιν το «δανείζουν» με τόκο καλυπτόμενοι πίσω από τις δικές τους ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες (FED, ΕΚΤ, κλπ), ασαφείς όρους όπως οι «αγορές» και «θεσμούς» όπως ΔΝΤ, παγκόσμια τράπεζα, κλπ.

Αυτό είναι το απόλυτο πρόβλημα της ανθρωπότητας σήμερα και η εστίαση θα πρέπει να είναι μόνιμα σε αυτό: στην εξάλειψη δηλαδή της τοκογλυφίας και του σφετερισμού έκδοσης του χρήματος από τους τραπεζίτες banksters.

Όταν λοιπόν οι νεοταξίτες αχυράνθρωποι της πολιτικής φωνάζουν για την φοροδιαφυγή, αυτό που τελικά εννοούν και καίγονται είναι η οικονομική εξόντωση των πολλών και η συντριβή τους μέσα στην σχεδιαζόμενη ψηφιακή τυραννία.

Όμως η φωνή των πολλών είναι πιο δυνατή και οφείλει επιτέλους να κλείσει τα στόματα των πολιτικών κλόουν λέγοντάς τους ότι το άτομο δεν έρχεται στον κόσμο και στη ζωή για να φορολογείται ή να δίνει λογαριασμό σε κάποιο μόρφωμα που λέγεται κράτος. Δεν προκύπτει από πουθενά μια τέτοια υποχρέωση του ατόμου.

Και φυσικά να τους κάνουν οριστικά σαφές ότι αυτό το παρασιτικό κράτος-παράρτημα της συμμορίας των διεθνών τοκογλύφων θα έπρεπε προ πολλού να έχει τελειώσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »