Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Δείτε την απάτη με τα χρωματιστά τιμολόγια του ρεύματος

 

2 σχόλια:

  1. (336) Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ 2 ΦΟΡΑ ΣΤΟ METROPOLIS 95.5 26/11/23 - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=FTNHqbliWtg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο"αξιοτιμοs"μαρτυραs υπερασπισηs του Ν.Μιχαλολιακου Αρηs Σπινοs!

    Ο Αρηs Σπινοs ειναι ενα απ'τα"συλλεκτικα κομματια"τηs ακροδεξιαs και μαρτυραs υπερασπισηs του Μιχαλολιακου!
    Ο Αρηs Σπινοs θεωρειται προσωπικη επιλογη του Νικου Μιχαλολιακου!
    Πριν το 2009 διοριστηκε Αντιπροεδροs του Γενικου Νοσοκομειου τηs Νικαιαs με υπουργικη αποφαση του Δ.Αβραμοπουλου!Αμεσωs μετα σε θεση υποδιοικητη διοριστηκε ο Μαυρικοs,εκδοτηs δυο εφημεριδων("Ακροπολη"και"24 ωρεs")!
    Οι Σπινοs και Μαυρικοs εχουν βγαλει και οι δυο την ιδια περιοδο την σχολη δημοσιογραφιαs του Γ.Καρατζαφερη!Αλλωστε ο Σπινοs υπηρξε και στελεχοs του Λαοs!
    Ο Αρηs Σπινοs εργαζοταν για χρονια διπλα στον Μαυρικο ωs εκδοτηs-διευθυντηs στην Ακροπολη,αλλα τα χαλασαν!
    Οι συναδελφοι του τον εχουν καταγγειλει ωs εναν ρουφιανο με μεγαλεs φιλοδοξιεs!
    Στο παρελθον εχει τσεπωσει 20.000 για να κανει"εξυπηρετηση"και τα επεστρεψε με μια...ακαλυπτη επιταγη ενω το μακρινο 1996 ειχε συλληφθει για εκβιασμο επιχειρηματια-τοκογλυφου!!!
    Ο Σπινοs μαζι με τον Παπαγιαννη καταδικαστηκαν το 2012 για"διασπορα ψευδων ειδησεων"!και γιατι οι ιδιοι τελουσαν σε γνωση αυτων των ψευδων ειδησεων!
    Στουs καταδικασθεντεs επιδικαστηκε να πληρωσουν το ποσο των 95.400 ευρω(90.000 για δυσφημιση και 5.400 για δικαστικη δαπανη!)ενω επιβληθηκε και στο Extra Chanel 3 προστιμο 100.000 ευρω!
    Τελοs να σημειωθει οτι ο γνωστοs εκβιαστηs Γρηγορηs Μιχαλοπουλοs ο οποιοs καταδικαστηκε το 2004 σε 18 χρονια,υπηρξε επιστηθιοs φιλοs και συνεργατηs του Αρη Σπινου!
    tsak-giorgis.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »