Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Νεοταξισμός: οι ψυχασθενείς στην εξουσία

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

νεοταξισμός: οι ψυχασθενείς στην εξουσία

… αλλά και οι παράφρονες, οι διαταραγμένοι, οι ανώμαλοι αλλά πάνω όλα οι διακατεχόμενοι από ασύλληπτη κακία για τον απλό μέσο άνθρωπο.

Αυτό το θανάσιμα επικίνδυνο είδος ατόμων (οι απόλυτοι μισάνθρωποι στην ιστορία του πλανήτη) έχει αναρριχηθεί παρασκηνιακά στην εξουσία στη Γη.

Προς εξαπάτησή μας, όλοι τους συστήνονται ως «φιλάνθρωποι, ευεργέτες, σωτήρες» μας, για να κρύψουν την εγκληματική ατζέντα ευγονικής και αποπληθυσμού που είναι ο άξονας πάνω στον οποίο τρέχουν όλες τις επιθέσεις και όλα τα όπλα που στρέφουν εναντίον μας.

Πρόκειται για μια συγκαλυμμένη κρυφή αυτοκρατορία που δεν θέλει να φαίνεται όπως οι αυτοκρατορίες του παλιού καιρού.

Γι’ αυτό στο προσκήνιο χρησιμοποιεί τις χώρες ως πιόνια και τις ελέγχει μέσω όλων αυτών των ψευδεπίγραφων «παγκοσμιοποιητικών» οργανισμών: ΟΗΕ, ΠΟΥ, ΔΝΤ, ΕΕ, κλπ. προς την κατεύθυνση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας η οποία μέσω της τεχνολογίας και της ΤΝ (τεχνητή νοημοσύνη) θα κυβερνά αυτόματα (με την ψυχρότητα των αλγορίθμων) τον κόσμο.

Ο νεοταξισμός κανονικά θα έπρεπε να αποκαλείται ροτσιλντισμός από το όνομα της τραπεζικής δυναστείας που πρωτοστατεί τους τελευταίους δύο αιώνες στην προώθησή του. Η δυναστεία αυτή έχοντας καταφέρει να υφαρπάξει δόλια όλες τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου και μαζί το δικαίωμα των εθνών να εκδίδουν αυτά το νόμισμά τους (άτοκα), ελέγχει ως κρυφή μαφία τις χώρες με βάση το slogan της: «Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος γράφει τους νόμους.» - Mayer Amschel de Rothschild (1818-1874)

Ιδεολογική βάση της παγκόσμιας ολοκληρωτικής κυβέρνησης που έχουν πια εγκαθιδρύσει (σε μεγάλο βαθμό) είναι το υποκριτικό δόγμα του σοσιαλισμου/κομουνισμού/μαρξισμού (γνωστού και ως κόκκινου φασισμού) το οποίο έχει αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό εργαλείο αποπληθυσμού αφού μέχρι σήμερα έχει γενοκτονήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ανθρώπους και μάλιστα χωρίς να έχει καταδικαστεί ποτέ για αυτό το έγκλημα. Πρόκειται για μια απόλυτα συγκεντρωτική μαφιόζικη εξουσία που μέσω του κολλεκτιβισμού συντρίβει τα ατομικά δικαιώματα μπροστά σε ένα δήθεν «κοινό καλό/σκοπό» το οποίο το ορίζουν πάντα αυτοί με βάση τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Τώρα λοιπόν λανσάρουν αυτό το αιμοσταγές δόγμα στην ψηφιακή του μορφή ως «μεγάλη επανεκκίνηση και ατζέντα 2030» σε παγκόσμια κλίμακα με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 100 εκατομμύρια από τα σχεδόν 8 δις που είναι σήμερα.

Γιατί το «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος» που διατυμπανίζουν, αυτό ουσιαστικά είναι. Και ήδη μετά την ψευδο-πανδημία μας ωθούν επιθετικά προς αυτή την μακάβρια πορεία όπου με απατηλά και αυθαίρετα αφηγήματα (όπως «κλιματική κρίση», «πράσινη μετάβαση», «χρέος στις αγορές», «ρευστότητα του φύλου», «ανοιχτά σύνορα», κλπ) θα μας αφοπλίζουν και από τα τελευταία μας δικαιώματα στερώντας μας ακόμα και τα βασικά της επιβίωσης και άρα και την ίδια τη ζωή. Ενώ αυτοί ως τότε σκοπεύουν να τα έχουν υφαρπάξει όλα (όσα δηλαδή ανήκουν στα άτομα και στα έθνη).

Μάλλον υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους. Και ως ανιστόρητοι αγνοούν ότι η αλαζονεία, η μεγαλομανία και η αδιαλλαξία πάντα προηγούνται της πτώσης. Η πολλών χιλιετιών ιστορία και παράδοση του έθνους των Ελλήνων αναφέρει από αρχαιοτάτων χρόνων το γνωστό σχήμα «Ἄτις, Ὕβρις, Νέμεσις, Τίσις» το οποίο δεν διαψεύδεται ποτέ. Αλλά και η πιο πρόσφατη ρήση του λαού λέει ότι «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα».

Το τέλος τους είναι κοντά.

2 σχόλια:

  1. Το WEF διατάσσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση να μειώσει την ηλικία συναίνεσης στα 12
    Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να μειώσουν την ηλικία συναίνεσης στα 12 έτη και να αποποινικοποιήσουν την παιδεραστία.

    https://rumble.com/v3x18gz-wef-orders-world-govts-to-lower-age-of-consent-to-12.html

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ......

    Plandemic.Το όλο κόλπο (Greek subs)

    https://rumble.com/vlro9a-plandemic.-greek-subs.html
    ====
    ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ‘ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ’ (2022)

    https://rumble.com/v1wy0as–2022.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »