Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Η εθνο-διάλυση δια του πολυπολιτισμού θα αποτύχει

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η εθνο-διάλυση δια του πολυπολιτισμού θα αποτύχει

… όσο κι αν προπαγανδίζεται από τα άθλια ανδρείκελα του εκφυλισμένου δυτικού πολιτικού συστήματος. Όσο κι αν προωθείται από τους μεγαλοτραπεζίτες-banksters που μέσω των νεοταξικών θεσμών (ΟΗΕ, ΕΕ, ΜΚΟ, κλπ) παρασκηνιακά κινούν τα νήματα.

Όλη αυτή η μανία όπου ξαφνικά και μαζικά το ισλαμικό στοιχείο μεταναστεύει στο δυτικό κόσμο δεν είναι παρά μια υποκινούμενη εκστρατεία (της τελευταίας δεκαετίας) προκειμένου να φέρει το απόλυτο χάος και το τέλος των εθνικών κρατών της Δύσης.

Γιατί το αμιγές δυτικό έθνος είναι εμπόδιο στη ισοπεδωτική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης και της «μεγάλης επανεκκίνησης». Αφού ανά πάσα στιγμή απειλεί να ανακτήσει το μεγαλύτερο δικαίωμά του: αυτό της έκδοσης του δικού του χρήματος (άτοκα). Αυτό δηλαδή που δόλια τους υφάρπαξε η εγκληματική συμμορία των banksters και το χρησιμοποιεί ως το μεγαλύτερο όπλο μαζικής καταστροφής, το οποίο πλέον σήμερα έχει καταφέρει να έχει υποδουλώσει οικονομικά (δια της απάτης του παραστατικού χρήματος και του χρέους) όλη την ανθρωπότητα.

Όλη αυτή η εκστρατεία που μετατρέπει σε Βαβέλ τις δυτικές κοινωνίες είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει με πάταγο. Γιατί το δικαίωμα του να ζει ένα έθνος αποκλειστικά και μόνο αυτό στον τόπο που του κληροδότησαν οι πρόγονοί του είναι αδιαπραγμάτευτο. Ως εκ τούτου, μόνο προσωρινά περιορίζεται από άνωθεν αντεθνικές πολιτικές και από τετελεσμένα γεγονότα (ανεξέλεγκτη και παράνομη εισβολή αλλοδαπών).

Η επιστροφή στα εθνικά κράτη είναι νομοτέλεια και αυτή θα γίνει ειρηνικά μόνο αν καταδικαστεί και απαγορευτεί η παγκοσμιοποιητική τάση στις πολιτικές των δυτικών χωρών.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η μετάβαση προβλέπεται να γίνει βίαια (ειδικά στην Ευρώπη) μέσα από εθνικό-απελευθερωτικές επαναστάσεις ανάλογες των περασμένων αιώνων που για μια ακόμη φορά θα είναι εναντίον του ισλαμικού επεκτατισμού.

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.......
    Άλμπερτ Πάικ: Προέβλεψε τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μίλησε για τον Γ’ΠΠ από το 1871!

    https://www.defencenet.gr/istoria/914743_almpert-paik-proeblepse-ton-kai-ton-b-pagkosmio-polemo-kai-milise-gia-ton-gpp-apo/

    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ..... Η` ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σφαzει εν ψυxρω για να τον κλεψει άλλα θα εvσωματωθεi μην αvnσυxεiτε...Βίντεο...

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/blog-post_955.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »