Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Fake news και προπαγάνδα, υπερ της γενοκτονίας των Παλαιστηνίων απο μεγάλα δίκτυα ειδήσεων.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αρθρογράφος της New York Post και συνιδρυτής του Weekly Standard, Τζον Ποντχόρετς, έγραψε στο Twitter ότι η Χαμάς «έψησε ένα μωρό σε φούρνο». Και ακριβώς όπως με την είδηση «των 40 αποκεφαλισμένων μωρών», οι ισχυρισμοί αποδείχτηκαν πως είναι ψέματα.

«Πείτε άλλη μια φορά για κατάπαυση του πυρός, μωρά που δολοφονούνται, βρέφη», εγραψε ο Ποντχόρετς στην ανάρτησή του στο Χ, χρησιμοποιώντας την πιο χυδαία γλώσσα για να δυσφημήσει όποιον αντιτίθεται στη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα ως υποστηρικτές δολοφόνων μωρών.

Αλλά όπως γίνεται συνήθως (και στην Ουκρανική προπαγάνδα), η είδηση αυτή αφού ταξιδέψει και πυροδοτήσει τις κατάλληλες αντιδράσεις, όταν αποδειχθεί πως είναι fake μαθαίνεται μόνο απο κάτι μικρούς ιστότοπους όπως ο δικός μας. Τώρα πως γίνεται ένας τεράστιος αξιόπιστος αρθρογράφος της New York Post να διαδίδει ψέματα, αυτό είναι στην κρίση και

την αντίληψη του καθενός.


Ένας άλλος Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος ονόματι Dovid Efune, από τη The New York Sun , έγραψε επίσης στο Twitter για την φάρσα του μωρού σε φούρνο, υποστηρίζοντας ότι ήταν αληθινή και συνέβη στα χέρια των «τρομοκρατών της Χαμάς».

«ΨΗΣΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΒΡΑΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ σε φούρνο», έγραψε στο Twitter η Caroline Glick, ανώτερη συντάκτρια στο Jewish News Syndicate (JNS), η οποία το προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα… “Δολοφόνησαν τον πατέρα του. Βίασαν ομαδικά τη μητέρα του, ξανά και ξανά και γελούσαν όλη την ώρα. Ενώ έψηναν το μωρό της ζωντανό στο φούρνο.”

«Όλοι οι Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν τη Χαμάς», υποστήριξε περαιτέρω η Glick, ψευδώς. “ΑΓΑΠΟΥΝ τη Χαμάς. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΟΣ.”

Έπειτα, ο Guy Baruch παραγωγός του Hollywood, ο οποίος παπαγάλισε την ίδια ψευδή είδηση ​​για το μωρό σε φούρνο, αν και με ακόμη πιο γραφικές, αλλά ψευδείς, λεπτομέρειες για το γεγονός, το οποίο δεν συνέβη ποτέ .

«Αυτά τα θηρία μπήκαν σε ένα σπίτι, έβαλαν ένα μωρό σε φούρνο, τον έβαλαν στη μέγιστη θερμοκρασία και πυροβόλησαν τον πατέρα του, αφού πυροβόλησαν τον πατέρα τον έδεσαν και βίασαν τη μητέρα του μωρού και γελούσαν, γελούσαν καθώς βίαζαν τη μητέρα του μωρού που μαγείρευαν μέχρι θανάτου στο φούρνο».

Το ίδιο συνέβη και την 7η Οκτωβρίου αφού αποδείχτηκε πως η επίθεση ήταν γεμάτη με ψέματα και προπαγάνδα.

Το κοινό που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, εκτός από το ότι είναι Σιωνιστές, είναι ότι διαδίδουν και τα ίδια ψέματα – μια φάρσα που ξεκίνησε από τον Eli Beer, ιδρυτή της United Hatzalah του Ισραήλ και Πρόεδρο της οργάνωσης Friends of United Hatzalah με έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Eli Beer επαναλαμβάνει πολλά τέτοια ψέματα για να τα πιστέψουν και, το Ισραήλ να υποστηρίξει τον πόλεμό του ενάντια στον παλαιστινιακό λαό.

Στο παρακάτω κλιπ, το οποίο καταγράφηκε στο Ρεπουμπλικανικό Εβραϊκό Συνασπισμό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να ακούσετε την Beer να μοιράζεται την ιστορία της φάρσας του “μικρού μωρού στο φούρνο” από το βήμα:

Όμως ένας άλλος Εβραίος ονόματι Ishay Coen, από τον ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Kikar HaShabbat , ήταν αυτός ο οποίος κατέρριψε την ιστορία του μωρού στο φούρνο ως μια ακόμη φάρσα της 7ης Οκτωβρίου που είχε στόχο να πείσει περισσότερους ανθρώπους να υποστηρίξουν την ισραηλινή γενοκτονία της Γάζας.

“Υπάρχει μια συγκεκριμένη ιστορία που έχει δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα μωρό σε φούρνο. Από τον έλεγχο με το στρατόπεδο IDF, Zakah, Shura και πολλά άλλα – δεν γνωρίζουμε για τέτοιο γεγονός. Η διάδοση εσφαλμένων ιστοριών θα βλάψει την ισραηλινή προπαγάνδα, “Έγραψε ο Κοέν, χρησιμοποιώντας ενδιαφέροντα ρητά για να περιγράψει τα μηνύματα του Ισραήλ σε όλα αυτά.

Ο Chaim Levinson από το ισραηλινό μέσο ενημέρωσης Haaretz απομυθοποίησε επίσης την ιστορία, ρωτώντας: “Από πού προήλθε η ιστορία του φούρνου;”

«Όπως κάθε καλός Εβραίος που σκέφτεται το χρήμα και αγαπάει τους πλούσιους, είπε μια ιστορία που δεν υπήρχε για ένα μωρό στο φούρνο», είπε επικριτικά ο Levinson.

Βλέποντας του δύο τελευταίους δημοσιογράφους παρατηρούμε πως πολλοί εβραίοι είναι ιδιαίτερα επικριτικοί με την σιωνιστική προπαγάνδα και γενοκτονία των Παλαιστίνιων, κάτι που αποδομεί την εξίσου κατάφωρη προπαγάνδα περί αντισημιτισμού για όποιον κατακρίνει το κράτος του Ισραήλ.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝ` ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.......Η ΒLACKROCK?????

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1722756152159543540
    ======
    Η συμφωνία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τη BlackRock για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας,

    https://ysterografa.gr/i-symfonia-tou-zelenskyy-na-anoikodomisei-tin-ukraine-i-blackrock/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »