Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Δημοσίευμα με βίντεο από ισραηλινή ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ελικόπτερα Apache «θέρισαν» συμμετέχοντες στο φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου

Πραγματικό σοκ προκαλεί δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας ynet.co,il σύμφωνα με το οποίο πάρα πολλοί άμαχοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώθηκαν όχι από πυρά της Χαμάς αλλά από ισραηλινά ελικόπτερα Apache! 

Η ιστοσελίδα δημοσιεύει σχετικό βίντεο που είναι συγκλονιστικό και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα 8 ελικόπτερα Apache απογειώθηκαν μόλις έγινε γνωστή η επίθεση της Χαμάς. Μέσα στο χάος που επικρατούσε οι ισραηλινοί πιλότοι έριχναν αδιακρίτως σε ότι έβλεπαν να κινείται! Οχήματα και ανθρώπους!

«Τα ελικόπτερα Apache φαίνεται να επικεντρώθηκαν σε οχήματα που έφευγαν προς τη Γάζα από το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Nova και

σε κοντινά κιμπούτς. Επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα με γνωρίζοντας ότι Ισραηλινοί αιχμάλωτοι θα μπορούσαν να είναι μέσα. Πυροβόλησαν επίσης άοπλους που έβγαιναν από αυτοκίνητα ή περπατούσαν με τα πόδια μέσα από τα χωράφια στην περιφέρεια της Γάζας. Ένας πιλότος των Απάτσι δίστασε αν έπρεπε να  πυροβολήσει ανθρώπους και αυτοκίνητα που επέστρεφαν στη Γάζα. Ήξερε ότι σε πολλά από αυτά τα οχήματα μπορεί να επέβαιναν Ισραηλινοί αιχμάλωτοι. Αλλά επέλεξε να ανοίξει πυρ ούτως ή άλλως. «Επέλεξα να πυροβολήσω πιστεύοντας ότι η πιθανότητα να πυροβολώ ομήρους είναι μικρή». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η κρίση του «δεν ήταν 100% σίγουρη».

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πυροβολήσουμε εδώ και τώρα», είπε ο διοικητής της μονάδας των Απάτσι, Αντισυνταγματάρχης Ε. «Το να πυροβολώ ανθρώπους στην επικράτειά μας – αυτό είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έκανα».

Ο αντισυνταγματάρχης Α., έφεδρος πιλότος στην ίδια μονάδα, περιέγραψε ένα κλίμα σύγχυσης: «Βρισκομουν  σε δίλημμα ως προς το τι να πυροβολήσω, γιατί οι στόχοι ήταν  πάρα πολλοί».

Μια αναφορά για τις μοίρες των Απάτσι από την ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Aharanoth σημειώνει ότι «οι πιλότοι συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε τεράστια δυσκολία να διακρίνουν μέσα στα κατεχόμενα φυλάκια και σε οικισμούς ποιος ήταν τρομοκράτης και ποιος ήταν στρατιώτης ή πολίτης…

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »