Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σιωπή των Μέσων Ενημέρωσης Γύρω από το Σύμφωνο του ΟΗΕ για το Μέλλον (UN Pact for the Future)

Αντ' αυτού μας πνίγουν με ανοησίες και κινδυνολογία, ενώ σιγά σιγά μεταμορφωνόμαστε σε ελεγχόμενες οντότητες που θα ελέγχονται από τον κεντρικό "εγκέφαλο" της ψηφιακής Δυστοπίας

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Jacob Nordangård | Διαβάστε το εδώ

*** Και στην Ελλάδα ακολουθείται η ίδια εντολή.. Σιγή ασυρμάτουαπό όλα τα ΜΜΕ , Ανεξαρτήτως χρώματος…

Την Κυριακή, το Pact for the Future (Σύμφωνο για το Μέλλον) θα υπογραφεί από τους παγκόσμιους ηγέτες στη Summit of the Future (Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον) στη Νέα Υόρκη. Το σύμφωνο αποσκοπεί στην «αναβάθμιση του πολυμερούς συστήματος» (δηλαδή του συστήματος του ΟΗΕ) και στην προσαρμογή του στις «μελλοντικές προκλήσεις» (δηλαδή στην παροχή μεγαλύτερης ισχύος) με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (που θα του προσδώσουν «δυνατότητες πρόβλεψης»).

Παρά την κοσμοϊστορική σημασία αυτής της ιστορικής Συνόδου Κορυφής, η αναφορά στο Σύμφωνο ήταν ανύπαρκτη στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης. Στις κορυφαίες ημερήσιες εφημερίδες μας, όπως η Dagens Nyheter και η Svenska Dagbladet - ούτε λέξη. Ούτε από τη δημόσια ραδιοτηλεοπτική μας εταιρεία SVT.


(Η ίδια σιωπή περιέβαλε και την υιοθέτηση της Ατζέντας 2030 στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2015 -μέχρι που εκ των υστέρων δεν υπήρξε διαφυγή από την προπαγάνδα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η ιστορική υπογραφή της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιούνιο του 2019 κατάφερε επίσης να περάσει εντελώς κάτω από το ραντάρ).

Τι γίνεται με την πολιτική σκηνή;

Η μόνη αναφορά που μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο του σουηδικού κοινοβουλίου είναι μια συνεδρίαση της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU-nämnden), όπου η υφυπουργός Diana Janse ενημέρωσε τα μέλη ότι οι προετοιμασίες για τη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος θα συζητηθούν από τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Josep Borell, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες στις 7 Μαΐου. [1]

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, η σουηδική κυβέρνηση αναμένεται να παρουσιάσει τις προτεραιότητές της. Εκπρόσωπος της Σουηδίας ήταν η Σουηδή διπλωμάτης Mikaela Kumlin Granit, επικεφαλής της σουηδικής αντιπροσωπείας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες από το 2023. [2]

Με άλλα λόγια, τις εξωτερικές υποθέσεις δεν τις χειρίζεται κανένας υπουργός μας, αλλά το διπλωματικό σώμα.

Επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι πιθανότατα πολύ λίγοι από τους εκλεγμένους πολιτικούς μας που γνωρίζουν το Σύμφωνο.

Ακόμη και στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, υπάρχει εκπληκτική έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το Σύμφωνο και τη Σύνοδο Κορυφής. Αυτό, παρά το γεγονός ότι η Σουηδία (μαζί με τη Ζάμπια) είχε την κύρια ευθύνη για τη διαπραγμάτευση του κειμένου του παραρτήματος του Global Digital Compact (Παγκόσμιου Ψηφιακού Συμφώνου). Επικεφαλής του έργου της Σουηδίας ήταν η διπλωμάτης του ΟΗΕ, Anna Karin Eneström. [3]
Πριν από λίγες ημέρες, ο πρωθυπουργός μας Ulf Kristersson εκφώνησε μια σύντομη ομιλία κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκκλησης της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Μέλλον, όπου διάβασε από το τηλέγραφο ότι:

Το Σύμφωνο για το Μέλλον αντιπροσωπεύει την κοινή μας δέσμευση για την εξασφάλιση ενός πολυμερούς συστήματος χωρίς αποκλεισμούς, δίκαιου και αποτελεσματικού, το οποίο να είναι κατάλληλο για το σκοπό και το μέλλον.

Η ομιλία περιελάμβανε όλες τις συνήθεις κοινοτοπίες και τα συνθήματα που επαναλαμβάνονται από τις μαριονέτες που παριστάνουν τους «ηγέτες» μας. Σύμφωνα με τον συντάκτη της ομιλίας του Kristersson, το σύμφωνο θα πρέπει να «προωθήσει ένα χωρίς αποκλεισμούς, βιώσιμο, δίκαιο και ασφαλές ψηφιακό μέλλον για όλους» με στόχο την προστασία μας από τις κλιματικές καταστροφές και την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Kristersson ανέφερε επίσης ότι η δημοκρατία βρίσκεται σε παρακμή σε όλο τον κόσμο, αλλά μάλλον δεν αναλογίζεται το γεγονός ότι ο ίδιος είναι εκπρόσωπος της αντιδημοκρατικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων που θα εδραιωθεί με την υπογραφή του Συμφώνου. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι απευθύνει την ομιλία του στους «εξοχότατους και συναδέλφους» και όχι στον λαό που έχει επιλεγεί να εκπροσωπεί. Η ομιλία δεν έχει δημοσιευθεί σε κανένα από τα επίσημα κανάλια της κυβέρνησης και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν ο Kristersson θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ως ηγέτης του (πρώην συντηρητικού) Μετριοπαθούς Κόμματος, ο Kristersson προσκλήθηκε στη συνάντηση της Bilderberg το 2019, ενώ η προκάτοχός του ως πρωθυπουργός, Magdalena Andersson, συμμετείχε στη συνάντηση στην Πορτογαλία το 2023 (μαζί, μεταξύ άλλων, με τον προαναφερθέντα Josep Borell). [4] Αυτά τα συμφέροντα είναι που τελικά υπηρετούν οι ηγέτες μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εμπνευστές του Συμφώνου.

Οι Σουηδοί*** ψηφοφόροι δεν ρωτήθηκαν τι πιστεύουν για το Σύμφωνο αυτό, αλλά παρέμειναν στο σκοτάδι. Αυτό, σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες μπορούν να διαδοθούν με αστραπιαία ταχύτητα σε όλο τον κόσμο. Αντ' αυτού, κατακλυζόμαστε από ανοησίες και κινδυνολογία, ενώ σιγά-σιγά μεταμορφωνόμαστε σε ελεγχόμενες μονάδες υπό το άγρυπνο μάτι του ψηφιακού παγκόσμιου εγκεφάλου.


Και τώρα μια ερώτηση για τους αναγνώστες μου. Πώς είναι η κατάσταση στη χώρα σας; Υπήρξε κάποια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης ή/και πολιτικές συζητήσεις σχετικά με το Σύμφωνο; Παρακαλώ μοιραστείτε τις πληροφορίες σας στην ενότητα των σχολίων.

*** Ασφαλώς και οι Έλληνες, που ούτε καν λαμβάνονται υπόψη από το εξοχώτατο σύστημα των 300+1 “σωτήρων” μας.

Υπογράψτε το αίτημα της Ελεύθερης Ανθρωπότητας: “Reject the UN Pact for the Future” («Απορρίψτε το Σύμφωνο του ΟΗΕ για το μέλλον»).

Διαβάστε περισσότερα για την ατζέντα στα βιβλία μου: s The Global Coup d’État και Rockefeller: Controlling the Game.


1 riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/eu-namndens-uppteckningar/fredagen-den-3-maj_hb0a36/html/

2 consilium.europa.eu/media/hqdfmchq/20240507facdevpresslist.pdf

3 un.org/techenvoy/sites/www.un.org.techenvoy/files/231010-PGA-letter-Co-facilitators-and-co-chairs.pdf

4 bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

πηγή      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.