Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Όχι, η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει μια "επιδημία" "γυναικοκτονιών" ούτε οι Έλληνες άνδρες έχουν σαν χόμπι τους να δολοφονούν τις συζύγους και τις φίλες τους, όπως θέλουν να μας πείσουν τις τελευταίες μέρες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και προοδευτικοί influencers.

Tilemachos Chormovitis

 Όχι, η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει μια "επιδημία" "γυναικοκτονιών" ούτε οι Έλληνες άνδρες έχουν σαν χόμπι τους να δολοφονούν τις συζύγους και τις φίλες τους, όπως θέλουν να μας πείσουν τις τελευταίες μέρες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και προοδευτικοί influencers. 

Από το 2015 μέχρι σήμερα, ο αριθμός των λεγόμενων "γυναικοκτονιών" ανά έτος κυμαίνεται από 7 μέχρι 23 (δηλαδή από 17% εως 26% του συνόλου των ανθρωποκτονιών) με την τάση να είναι πτωτική. Αυτοί που διαπράττουν τέτοια φρικτά εγκλήματα είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους Ελληνες άνδρες, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των θυμάτων ανθρωποκτονιών άνηκαν και ανήκουν στο ανδρικό φύλο, όσο και αν αυτό δεν ταιριάζει με το τρέντι μίσανδρο αφήγημα της εποχής μας. Και όχι, η άτυχη Κυριακή δεν συνάντησε αδιαφορία στο αστυνομικό τμήμα λόγω του φύλου της ("Δεν ενδιαφέρονται για μας!", κραυγάζει η Λένα Διβάνη στην "Καθημερινή" αυτής της Κυριακής). 

Όσοι ζούμε σε αυτή την χώρα ξέρουμε καλά πως

σε τέτοια ζητήματα οι δημόσιες υπηρεσίες μας κάθε άλλο παρά σεξιστικές είναι. Είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα, διακρίσεις δεν γίνονται και την ίδια κακή έως απαράδεκτη συμπεριφορά θα αντιμετωπίσεις.

Αλλά όταν εκμεταλλεύεσαι ξεδιάντροπα τέτοια τραγικά περιστατικά για να προωθήσεις την woke ατζέντα σου και να καλλιεργήσεις το μίσος και το διχασμό μεταξύ των φύλων, η πραγματικότητα είναι το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »