Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Νεοαποικιοκρατία η Ελλάς: Το ΝΑΤΟ επιβάλει στους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώσουν 2 δισ. ΕΥΡΩ στην Ουκρανία!

Δεν έχει προηγούμενο η νεοαποικιοκρατική παράδοση της χώρας μας στις προσταγές του ΝΑΤΟ για τα εξοπλιστικά -αχόρταγα- «μάτια» της Ουκρανίας με εντολή Μητσοτάκη. Μια διαδικασία δίχως φρένο, με σοβαρότατες επιπτώσεις όχι μόνο για την Ελλάδα και τις σχέσεις της με το κομμάτι εκείνο της διεθνούς κοινότητας που διαφωνεί με τα επικίνδυνα νατοϊκά παιχνίδια στο μέτωπο του πολέμου που μαίνεται ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία, αλλά και μια διαδικασία που αφήνει ανοιχτές πληγές τόσο στην αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας όσο, όμως, και στην οικονομία της.

Οσο για τον λογαριασμό που θα κληθούμε να πληρώσουμε οι Ελληνες φορολογούμενοι για να κάνει το νατοϊκό του… κομμάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιμένει να παριστάνει τον προθυμότερο των συμμάχων της Δύσης; Μέσα στην επόμενη πενταετία η Αθήνα θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό της τάξης του 1 έως 2 δισεκατομμυρίων ευρώ – για να είναι «εντάξει» στις υποχρεώσεις της.

Το ξεκαθάρισε, άλλωστε, χθες ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, δίχως να αφήνει περιθώρια παρερμηνειών εν όψει της συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας, που

συνεδριάζουν από την Τετάρτη και θα συνεχίσουν και σήμερα να συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η πολυετής οικονομική δέσμευση για τη διατήρηση της υποστήριξης της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα, ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αλλάξει τη δυναμική της υποστήριξης προς την Ουκρανία.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε αξιόπιστη και προβλέψιμη βοήθεια ασφαλείας στην Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ διευκρίνισε ότι δεν αναμένεται καμία απόφαση στη νατοϊκή υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ και ότι ο στόχος είναι οι αποφάσεις να ληφθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα γίνει τον Ιούλιο στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τον ίδιο, «πρέπει να σταθούμε σταθερά στην υποστήριξή μας στην Ουκρανία. Χαιρετίζω το γεγονός ότι οι Σύμμαχοι συνεχίζουν να πραγματοποιούν σημαντικές παραδόσεις όπλων, πυρομαχικών και εξοπλισμού. Αλλά η Ουκρανία έχει επείγουσες ανάγκες. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παροχή υποστήριξης έχει τις συνέπειές της στο πεδίο της μάχης τη στιγμή που μιλάμε».

newsbreak.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Ο Zelenskyy αποκτά το Highgrove House, πρώην κατοικία του βασιλιά Καρόλου για 20 εκατομμύρια λίρες.
    Ο Ζελένσκι της Ουκρανίας είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Highgrove House, του πρώην σπιτιού του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    https://londoncrier.co.uk/2024/04/zelenskyy-acquires-highgrove-house-former-residence-of-king-charles-for-20million/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »