Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Η ψηφιακή «ταυτότητα» θα εξελιχθεί σε ψηφιακό «χρήμα»

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η ψηφιακή «ταυτότητα» θα εξελιχθεί σε ψηφιακό «χρήμα»

… πρόκειται για την κορυφαία (και πιο δόλια) παγίδα από το νεοταξικό καθεστώς που αν πραγματοποιηθεί, θα απογυμνώσει το άτομο από κάθε δικαίωμα.

Αφού όλη η απάτη περί δήθεν «ψηφιακής διακυβέρνησης» δεν είναι παρά μια καμουφλαρισμένη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που (αφαιρώντας το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης /επιλογής) ωθεί στον εγκλεισμό στο ψηφιακό γκούλακ-φυλακή.

Ως ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ προς αυτή την μετάβαση είναι η επινόηση μιας δήθεν «ψηφιακής ταυτότητας».

Ο δηλωμένος στόχος γι’ αυτήν είναι: η «διευκόλυνση» τάχα του πολίτη.

Ο πραγματικός στόχος: το στήσιμο του πλαισίου που θα διευκολύνει τη μετάβαση στη ψηφιακή τυραννία- φυλακή.

Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ είναι η επινόηση του ψηφιακού χρήματος.

Ο δηλωμένος στόχος γι’ αυτό είναι: η πάταξη δήθεν της φοροδιαφυγής.

Ο πραγματικός στόχος: η πάταξη της ατομικής Ελευθερίας.
Το ψηφιακό χρήμα προσποιείται ότι είναι χρήμα αλλά στην πραγματικότητα είναι όπλο: το όπλο που θα βιάζει/εκβιάζει τη συμμόρφωση προς κάθε τυραννική εντολή του καθεστώτος.

Η μη συμμόρφωση θα σημαίνει αποκλεισμό: συναλλαγών, μετακινήσεων, πρόσβασης στα χρήματα και στις καταθέσεις του ατόμου.

Ουσιαστικά ο αποκλεισμός αυτός θέτει το δίλλημα: ή συμμορφώνεσαι ή πεθαίνεις.

Εάν καταφέρουν να μας εξαπατήσουν / παρασύρουν σε αυτό το τυραννικό πλαίσιο, τότε η ΤΝ (τεχνητή α-νοημοσύνη) και οι αλγόριθμοι θα ελέγχουν πλέον πλήρως την ζωή μας με τον πιο απάνθρωπο τρόπο.

Θα μπορέσουμε τότε να αντιτάξουμε κάποια αντίδραση /ανυπακοή προς ένα τέτοιο σύστημα;

Όχι στο βαθμό που μπορούμε σήμερα. Γιατί στην δεινότατη θέση στην οποία θα μας έχουν φέρει θα είναι απίστευτα πιο δύσκολο από τώρα (που έχουμε αναλογική ταυτότητα και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που λέγεται μετρητά).

Αν και πάντα υπάρχουν λύσεις και κινήσεις που μπορούν να γίνουν όταν κάποιος αγωνίζεται για την Ελευθερία.

Γι’ αυτό λοιπόν ας δράσουμε προληπτικά: να τους προλάβουμε πριν προχωρήσουν. Και ευτυχώς ήδη υπάρχει τεράστια αντίδραση στο ψηφιακό χρήμα παγκόσμια. Οι άνθρωποι δεν θα δεχθούν εύκολα κάτι τέτοιο και οι νεοταξίτες το γνωρίζουν.

Αλλά ακόμα και αν το καταφέρουν, δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει διάρκεια στο χρόνο και ότι δεν θα καταρρεύσει μαζί με τους εγκληματίες νεοταξίτες προαγωγούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »