Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ατζέντα του Παραλογισμού ζορίζεται

 Periklis Bozinakis

Η Ατζέντα του Παραλογισμού ζορίζεται. Πολύ. Όλο και περισσότεροι φορείς και Μέσα αντιδρούν και επιτίθενται μετωπικά στην εκτροπή της. Η σήψη, ο ακραίος εκφασισμός και το ξεπούλημα των διεθνών θεσμών είχε μια απρόσμενη (για το καθεστώς) παρενέργεια: να αρχίσουν να αναλαμβάνουν τον ρόλο τους οι πολίτες και τα Μέσα που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν για την πλύση εγκεφάλου αυτών ακριβώς των πολιτών. Όχι στην αποικία μας, ακόμα, αλλά διεθνώς.

Η Εποχή των Τεράτων μπαίνει στην πλέον κρίσιμη φάση της. Μια από τις πιο παρανοϊκές πτυχές της είναι η ακύρωση των δύο φύλων του ανθρώπινου είδους, και η προσπάθεια ψυχολογικής καταστροφής και σωματικού ακρωτηριασμού των ανηλίκων παιδιών. Μέσω της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ο στόχος φάνηκε στην αρχή να είναι η αρσενική ιδιότητα. Ο Άντρας. Διότι η ιδιότητα αυτή είναι επικίνδυνη για κάθε οργανωμένο έγκλημα και κάθε τυραννία: ο άντρας αμύνεται και προστατεύει.

Ο δεύτερος και βαθύτερος στόχος είναι η θηλυκή ιδιότητα. Ο απέραντος συμπλεγματικός φόβος και το δηλητηριώδες μίσος της Ατζέντας για τη Γυναίκα είναι πολύ δύσκολο να περιγραφούν.

Και υπάρχει και μια άλλη πτυχή της γενοκτόνου μεθόδου, που όμως πλέον δεν αποδίδει. ΔΕΝ μπορούν να τη συντηρίσουν περαιτέρω, γιατί κατάντησε τόσο φανερή και απροσχημάτιστη που ακόμα κι ένας κρετίνος την αντιλαμβάνεται. Αναφέρομαι στην απενοχοποίηση εγκλημάτων και αξιόποινων πράξεων με το απυρόβλητο του φασιστικού τσίρκου της ΛΟΑΤΚΙ μπίζνας.

Οι πραγματικοί ομοφυλόφιλοι που παραμένουν άνθρωποι αντιδρούν σφοδρά, διεθνώς. Στην πραγματικότητα η Εκτροπή τους προσβάλλει και τους συκοφαντεί βάναυσα.

Έφτασαν στο σημείο να διαπράττει εγκλήματα ένας τραβεστί, πχ, και αν κάποιος τον παραπέμψει στη δικαιοσύνη να κατηγορείται (!!!) ως... "τρανσοφοβικός"! Έφτασαν στο σημείο να κάνουν ό,τι γουστάρουν ποντάροντας σε ανθυπο-μειονότητες, ώστε να τις χρησιμοποιούν σαν πιόνια για πράξεις κακουργηματικής μορφής - και να μην τους αγγίζει κανείς! Προπαγανδίζουν και σπέρνουν τον Θάνατο και τον υπαρξιακό και σωματικό ακρωτηριασμό, ανενδοίαστα.

 Υπεράνω του νόμου, που έχουν φροντίσει να μπει σε ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ εδώ και τριάντα χρόνια, με τις υπογεγραμμένες ανατριχιαστικές συμφωνίες που επέβαλλαν στα έθνη μέσω των ξεπουλημένων που παρίσταναν τους "ηγέτες" τους.

Δεν περνάει πλέον το παρανοϊκό αυτό παραμύθι. Θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να τους πλήξουμε καίρια, και να τους προκαλέσουμε μη αναστρέψιμη ζημιά. Τώρα που αγωνιούν, σαπισμένοι από την ίδια τους την απληστία.

Παρεμπιπτόντως, επειδή οι αστείες μαριονέτες της Ατζέντας επιμένουν, ακόμα, να προπαγανδίζουν πως ο καθένας μπορεί να δηλώσει και να παραστήσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε (!!!) προσωπικά δηλώνω Αφρικανή λεσβία.

1 σχόλιο:

  1. Ακραία προσβολή του ανθρώπου, της κοινωνίας και της Φύσης ως θεϊκό δημιούργημα. Προφανές με απλή λογική ότι δεν έχει προοπτική μια κοινωνία ΛΟΑΤΚΙ. Κάπου θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και να αφήσουμε το πολιτικώς "ορθόν" τις μεταμοντέρνες "συμπεριλήψεις" και τις αμήχανες "ανοχές".
    Η σύγχυση των φύλων θα καταστρέψει σίγουρα πολλά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ