Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Δίωξη της απάτης που λέγεται κεντρική τράπεζα

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Η αλληλοδιαπλεκόμενη και ενοποιούμενη παγκόσμια διεστραμμένη τυραννία προχωράει με γρήγορα βήματα και οι περισσότεροι αρνούνται να το παρατηρήσουν και να το συνειδητοποιήσουν. Ιδίως στο ζήτημα της υφαρπαγής της έκδοσης και ρύθμισης της ροής του χρήματος που είναι πολύ παλιά πληγή και η ρίζα του προβλήματος.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

δίωξη της απάτης που λέγεται κεντρική τράπεζα
… για εμάς εδώ στην Ευρώπη της ΕΚΤ (στις ΗΠΑ της FED) αλλά και της κάθε κεντρικής τράπεζας σε κάθε χώρα (για εμάς η τράπεζα της Ελλάδος).

Ο λόγος είναι ότι απέσπασαν με δόλο ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΈΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τα έθνη και το σφετερίστηκαν κάποιοι ιδιώτες, κάποιες δυναστείες μεγαλοτραπεζιτών – banksters (οι περισσότεροι ξέρουν για ποιους μιλάμε). Και επειδή το έκαναν αυτό, έχουν θεσπίσει «νομοθετικά αίσχη» ώστε να μην μπορεί κανείς να τους ελέγξει – ενώ αυτοί με την πλεκτάνη που έστησαν ελέγχουν (σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό) τη ζωή του καθενός. Εάν δε καταφέρουν και το «ψηφιακό χρήμα» (που στην πραγματικότητα είναι το απόλυτο εργαλείο ολοκληρωτισμού) θα έχουν την απόλυτη εξουσία στη ζωή μας – κυριολεκτικά ζωής ή θανάτου – μπλοκάροντας τα χρήματά μας αν δεν συμμορφωνόμαστε με τις εντολές των πολιτικών λακέδων τους.

Πριν από αυτούς το κράτος εξέδιδε το χρήμα του ΆΤΟΚΑ και διευθετούσε την ομαλή του κυκλοφορία. Οι πολίτες δεν ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν φόρους και η οικονομία άκμαζε. Για παράδειγμα αυτό έκανε ο πρόεδρος Λίνκολ στις ΗΠΑ εκδίδοντας το «πράσινο δολάριο» - γι’ αυτό και τον δολοφόνησαν.

Μόλις οι ιδιώτες banksters πήραν υπό τον έλεγχο τους την κεντρική τράπεζα, εξέδιδαν το χρήμα που δεν έχουν (από το πουθενά) ΈΝΤΟΚΑ δανείζοντας το κράτος με τόκο. Γι’ αυτό σήμερα όλα τα κράτη έχουν τεράστια (τεχνητά, επαχθή) χρέη (κατ’ ουσίαν ανύπαρκτα) προς τις «αγορές» δηλαδή τους banksters. Και αυτός είναι ο λόγος που επιβάλλεται βαρύτατη φορολογία στους πολίτες και η απώλεια της περιουσίας τους αλλά και της ίδιας της χώρας (μαζί με την κυριαρχία της).

Όμως στην απάτη της κεντρικής τράπεζας αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο Δυτικό κόσμο, κάτι που απειλεί και φοβίζει τα μέγιστα τους καταχθόνιους και μισάνθρωπους banksters. Γι’ αυτό και επιταχύνουν εσπευσμένα την παγκόσμια κυβέρνηση (δηλαδή την παγκόσμια ψηφιακή χούντα).

Έχουν ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (όχι θερμό – με όπλα - γιατί φοβούνται μήπως τους διαφύγει από τον έλεγχό τους) που είναι ένας πόλεμος 5ης γενιάς: δηλαδή πόλεμος της πληροφορίας (παραπληροφόρησης) και επηρεασμού της αντίληψης του κοινού (του πως βλέπουν τα πράγματα).

Ο πόλεμος αυτός ουσιαστικά διενεργείται για να αποσπάσει την προσοχή και την εστίαση των πολιτών στο ιεραρχικά κορυφαίο ζήτημα: την αποκαθήλωση και δίωξη των banksters.

Έτσι το κοινό κατακλύζεται με τεχνητά ανύπαρκτα ζητήματα που προκαλούν χάος, φόβο και πανικό. Σε αυτά εντάσσονται: οι ψευδο-πανδημίες, η εγ-κλιματική αλλαγή, η ρευστότητα του φύλου, το «μεταναστευτικό», τα κατασκευασμένα καιρικά φαινόμενα (αφού οι 8 πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη έχουν δημόσια δηλώσει ότι θα έχουν τον πλήρη έλεγχο του καιρού έως το 2025) και πολλές ακόμη εκστρατείες σύγχυσης. Ενώ ταυτόχρονα στο παρασκήνιο τρέχει τρελά η κυρίαρχη απάτη τους, αυτή τους ψευδο-χρέους.

Τα παίζουν όλα για όλα για να μην αποκαλυφθούν και καταδικαστούν. Οφείλουμε και εμείς να τα δώσουμε όλα για την απελευθέρωσή μας δυναμώνοντας σε πρώτη φάση την αφύπνιση: να μάθουν όλο και πιο πολλοί το ποιόν τους, το ποιος είναι ποιος σ’ αυτόν τον πλανήτη της ζωής που οι διεστραμμένοι τον κατάντησαν κόλαση.

2 σχόλια:

  1. Δύσκολη η αφύπνιση των πολιτών ή μάλλον των καταναλωτών. Έχουμε και εργασίες για να βγάλουμε χρήματα. Δε μένει καιρός και διάθεση να σκεφτούμε. Αυτοί που έχουν το χρήμα μας έχουν και πολύ καιρό και πολλή διάθεση να βρουν τρόπους να μας το παίρνουν και να μας ελέγχουν. Ο αγώνας είναι άνισος. Αλλά ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αφύπνιση είναι η μόνη επιλογή. Αφυπνίσου ή θα πεθάνεις βασανιστικά, οικονομικά είτε βιολογικά (και σε άλλα επίπεδα που δεν συγκινούν ακόμα όσους κοιμούνται).

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »