Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι τα εμ-βόλια είναι θανατηφόρα … οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δημόσιας υγείας των ΗΠΑ* και η ομάδα του Λευκού Οίκου το γνώριζαν από το 2021.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι τα εμ-βόλια είναι θανατηφόρα
… οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δημόσιας υγείας των ΗΠΑ* και η ομάδα του Λευκού Οίκου το γνώριζαν από το 2021.

Τα e-mails** που ήρθαν πρόσφατα στη δημοσιότητα (βάσει του νόμου περί Ελευθερίας της πληροφόρησης - FOIA) αποκαλύπτουν ότι οι παραπάνω γνώριζαν ότι τα εμ-βόλια κοβιντ προκαλούσαν θανατηφόρους θρόμβους αίματος και μυοκαρδίτιδα από το Μάιο του 2021 αλλά συνεννοήθηκαν να πουν ψέματα στον αμερικανικό λαό και κατ’ επέκταση σε όλο τον κόσμο (αφού το κέντρο που συντόνιζε την εκστρατεία της ψευδο-πανδημίας ήταν οι ΗΠΑ).

Όσοι έχουν ερευνήσει/μελετήσει την ιστορία της πραγματικής Ιατρικής (της Ιπποκρατικής ή Ολιστικής Ιατρικής) και πως αυτή τα τελευταία 150 χρόνια τέθηκε στο περιθώριο από την ιατρική προσέγγιση του ροκφέλερ και της Big Pharma (των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών – τη λεγόμενη αλλοπαθητική ιατρική), γνωρίζουν ότι η εξάλειψη των ασθενειών ήταν αποτέλεσμα της βελτίωσης της βασικής υγιεινής, της διατροφής και των συνθηκών ζωής. Όχι τα εμ-βόλια.

Όμως το ιατρικό καρτέλ καπηλεύτηκε αυτή την εξάλειψη και επιδόθηκε σε μια προκλητική εκστρατεία παραπληροφόρησης (πολλών δεκαετιών μέχρι και σήμερα) ότι τάχα αυτό συνέβη χάρη στους εμ-βολιασμούς.

Αυτοί όχι μόνο δεν έσωσαν ζωές αλλά από τότε που γενικεύτηκαν και συστήνονται πάνω από 50 στην νηπιακή/παιδική ηλικία στις ΗΠΑ, βλέπουμε ότι εκτοξεύτηκαν τα ποσοστά νευρολογικής βλάβης και θνησιμότητας στα παιδιά (αλλά και όπου αλλού εφαρμόζεται ένα τέτοιο πρόγραμμα).

Τώρα, μετά το φιάσκο κοβιντ, όλο αυτό το σαθρό οικοδόμημα σωριάζεται και πετιέται στα σκουπίδια. Το καρτέλ καταρρέει και αυτό φαίνεται και σε πρόσφατη δημοσκόπηση στις ΗΠΑ που αποκάλυψε ότι η βιομηχανία που εμπιστεύεται λιγότερο ο αμερικανικός λαός είναι η Big Pharma.

Άρα το αφυπνιστικό έργο των ανεξάρτητων επιστημόνων, των ερευνητών και των απλών ανθρώπων που έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει δεν είναι μάταιο.

Η Big Pharma με τα χημικά φάρμακα, τα εμ-βόλια και τους ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) ανήκουν στις πιο δόλιες μεραρχίες της παγκοσμιοποίησης αφού διεξάγουν τον πιο βρώμικο πόλεμο εναντίον μας: τον πόλεμο όπου οι δήμιοι παρουσιάζονται ως «σωτήρες».

Οι πηγές.
1- Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention - CDC). Πρόκειται για τον αμερικανικό ΕΟΔΥ.
2 - Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (The National Institutes of Health – NIH)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ