Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Όσο πιο ξεπουλημένο είναι το φερέφωνο τόσο πιο τεντωμένο το δάχτυλο που κουνάει.

 Periklis Bozinakis

Όσο πιο ξεπουλημένο είναι το φερέφωνο τόσο πιο τεντωμένο το δάχτυλο που κουνάει.

Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τον κράχτη της νέας "ταυτότητας", τον Μπαλάσκα. Θα ήταν καταλληλότερος αν διαφήμιζε σερβιέτες, διότι βγάζει μάτι από χιλιόμετρα η εργολαβία που έχει αναλάβει: συνδυασμός φτηνής προώθησης προϊόντος, προσπάθειας τρομοκράτησης και θρασύδειλων απειλών - με αυτή τη σειρά. Καρφώνονται, μεγαλοπρεπώς.

Προσωπικά πιστεύω ότι δείκτες που κουνιώνται προς την κοινωνία πρέπει να κόβονται.

Αγνοείστε τους. Όσο λιγότεροι αγοράσουν το παραμύθι, τόσες πιο πολλές "ταυτότητες" θα βάλουν στον πάτο τους οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι της Ατζέντας, οι οποίοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως όπως κάθε ανθυπο-λακές.

Από την άλλη ο αδίστακτος απατεώνας, ο Μπιλ Γκέιτς, στεναχωριέται, λέει, που τόσα εκατομμύρια άνθρωποι διεθνώς δεν αποδέχθηκαν το λειτουργικό σύστημα των νέων "ταυτοτήτων", με αποτέλεσμα να στερούνται μερικών βολικών και εξυπηρετικών μέσων και διευκολύνσεων. Όπου ακούω τις λέξεις "εξυπηρέτηση" και "διευκόλυνση" μυρίζομαι ασφυξία και ανθρώπινο αίμα. Ο Γκέιτς, πιο πονηρός απ' την ντόπια χούντα, επικαλείται το προνόμιο της άνεσης και του βολέματος. Ξέρει ότι απευθύνεται σε ημίβλακες, ηλιθίους με τεχνογνωσία.

Να όμως που τα γεγονότα ξεβρακώνουν την Ατζέντα διεθνώς, γελοιοποιώντας τη δήθεν άτρωτη λειτουργικότητά της...

 Οργανωμένοι χάκερς παρέλυσαν ολόκληρο το Λας Βέγκας εδώ και μια εβδομάδα, σε μια επίδειξη δύναμης. Η αλυσίδα των καζίνο MGM και οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής βγήκαν εκτός λειτουργίας. Δεν δουλεύει ούτε το καζανάκι στις τουαλέτες τους. Αχρηστεύτηκε οποιαδήποτε υπηρεσία και συναλλαγή. Ακυρώνονται κρατήσεις μαζικά, λόγω αδυναμίας διεκπεραίωσης. Οι οικονομικές απώλειες, καθημερινά, είναι αστρονομικές.

Οι μηχανές σώπασαν κι έσβησαν, όλες. Το παρακράτος των ΗΠΑ βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη.

"Άμα γουστάρουμε τα επαναφέρουμε όλα όπως ήταν πριν, μέσα σ' ένα λεπτό, με το πάτημα ενός κουμπιού" δήλωσαν οι σαμποτέρ του κυβερνοχώρου.

Εδώ και χρόνια επιμένω ότι ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Ο αποτελεσματικός τρόπος. Ο μόνος δρόμος. Στη συνέχεια, θα αναλάβουμε τη δουλίτσα που πρέπει στη φυσική πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

  1. Το σύστημα έχει πολλά πλοκάμια. Έχει την ελεγχόμενη αντιπολίτευση, τους ελεγχόμενους ακροαριστερούς, ακροδεξιούς, εθνικιστές, ναζιστές, τους ελεγχόμενους κουκουλοφόρους, τους ελεγχόμενους βομβιστές - τρομοκράτες, την ελεγχόμενη κατάρριψη των δίδυμων πύργων, τους ελεγχόμενους καταληψίες δημόσιων υποδομών, τους ελεγχόμενους οπλισμένους ελεύθερους σκοπευτές, τους ελεγχόμενους πορτοκαλί επαναστάτες, τους ελεγχόμενους ψευδοεξωγήινους και βεβαίως τους ελεγχόμενους χάκερς. Όλοι οργανωμένοι σε μία συμφωνική ορχήστρα προβοκάτσιας.
    Οι συγκεκριμένη δολιοφθορά μπορεί να μην είναι ελεγχόμενη, προγραμματισμένη. Αλλά θα την εκμεταλλευτούν σαν να ήταν ελεγχόμενη, για να καταργήσουν σταδιακά πλήρως την διαδικτυακή ελευθερία και ιδιωτικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ