Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,είναι ένας υποσυνειδητος ψυχολογικός εκβιασμός, ένα επικοινωνιακο μασάζ που μας εισάγει σε μια νέα κοινωνία

Βασιλης Ρωμανος

Το φωνάζω καιρό τώρα, ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,είναι ένας υποσυνειδητος ψυχολογικός εκβιασμός, ένα επικοινωνιακο μασάζ που μας εισάγει σε μια νέα κοινωνία

Κείμενο Ioannis Koukoutsis

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ

γιατί ο Κούλης παραβίασε ΟΛΑ τα τρέχοντα μέτρα που φορτώνουν άγχος, κατάθλιψη και ... € 300-άρια στους απλούς πολίτες, μια πολύ λογική και πιθανή εξήγηση είναι η εξής:
Δοκιμάζει το βαθμό προσαρμογής της κοινωνίας στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης, κατά το οποίο σκληροί περιορισμοί και δεσμεύσεις ισχύουν για το λαό, που στερείται ουσιωδών ελευθεριών, ενώ αυτό ΔΕΝ ισχύει για τους άρχοντες, την κάστα των κυβερνώντων.

Είναι το κλασσικό μοντέλο της απολυταρχίας, του ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ο λαός είναι τόσο τρομοκρατημένος απ' τους φανταστικούς κινδύνους που προβάλλει η κρατική προπαγάνδα, που δέχεται οποιοδήποτε περιορισμό σε αντάλλαγμα της "ασφάλειας" που το στοργικό και σοφό κράτος των "ειδικών" του προσφέρει. Είναι δε, τόσο ευγνώμων ο λαός προς τους κυβερνώντες γι' αυτήν την "ασφάλεια", που τους επιτρέπει διαφορετικό τρόπο και επίπεδο ζωής, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα και την υπεροχή τους.
Μάσκες, lockdown, φτώχια και πρόστιμα είναι για το λαό, για τους deplorables. Για τους Αρχοντες δεν ισχύουν αυτά. Ολα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έτσι ήταν και αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα.

Ποιοί ?

Ο Μητσοτάκης δεν είναι τυχαίος πρωθυπουργός. Ουτε η Ελλάδα τυχαία χώρα. Είναι το πεδίο πειραματισμών μιας εμφανούς διεθνούς ομάδας πολιτικών, επιχειρηματιών και διανοουμένων που μεθοδευμένα επιδιώκουν αλλοίωση των υπαρχόντων πολιτευμάτων της Δύσης και αντικατάστασή τους με ένα συγκεντρωτικό ολοκληρωτικό σύστημα (Παγκόσμια Κυβέρνηση, κλπ), ανατρέποντας στην ουσία τις κατακτήσεις του Διαφωτισμού που εφαρμόστηκαν προστατευμένες πίσω απ' τα αμυντικά τείχη των εθνικών κρατών.

Στην προσπάθεια αυτή, η Ελλάδα, ως ιδιαίτερα σημαντική χώρα, για λόγους γεωστρατηγικούς αλλά και συμβολικούς, έχει βαρύνουσα σημασία και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρώτη στην οικονομική διάλυση μέσω των μνημονίων, πρώτη στην εθνική διάβρωση μέσω της Λαθρομετανάστευσης, πρώτη και στην κατάργηση του πολιτεύματος μέσω της δήθεν Πανδημίας, εφαρμόζοντας το σκληρότερο lockdown της Δύσης.

Οτι κάνει ο Μητσοτάκης είναι συμβολικό. Δεν άφησε τυχαία το The Great Reset πάνω στο γραφείο του. Ηταν σινιάλο, ότι το σχέδιο πάει κατά γράμμα και διαβεβαίωση σε γνωστούς και αγνώστους μυημένους για την συνεχιζόμενη και αδιατάρακτη αφοσίωση και προσκόλλησή του σ' αυτό.

Στους ανθρώπους αυτούς, δεν αρέσει ο κόσμος, όπως είναι, και το λένε. Θέλουν να τον αλλάξουν. Να του κάνουν ανακαίνιση. Πρέπει όμως να ξεφορτωθούν ή κάπου να μαζέψουν τα μπάζα.

Κοιτάξτε μέσα στα σπίτια σας...

5 σχόλια:

  1. σε πολυ λιγο θα πανε αυτοι για τα μπαζα καθ'οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα οργανικες πυλες χωρις ψυχη,και στην μαχη αυτη νικουν παντα οι εμψυχοι τους αψυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ....


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα ξυπνήσουν τα πρόβατα αλλά αν παρατηρησουμε λίγο καλύτερα θα δούμε να κοιμάτουνται όρθιοι οι περισσότεροι. Και ξέρω πως θα μου πείτε πως πάντοτε σγην ιστορία οι λίγοι ξύπνιοι έβγαζαν την χώρα και τους πόλους κοιμησμενους ασπροπρόσωπο αλλά ήταν άλλες εποχές και υπήρχαν και πολλές δυνατότητες. Τώρα δεν γίνεται με την καμία οι λίγοι να σώσουν τους πόλους και τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »