Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Καλά να πάθουμε λοιπόν!

 * Θα είστε κλειστά το Νοέμβριο, αλλά μετά θα ανοίξετε και θα κάνετε κανονικά Χριστούγεννα.

* Δεν θα ανοίξετε την αρχή του Δεκέμβρη, αλλά λίγο μετά.

* Θα ανοίξετε μάλλον στις 14.

* Δεν θα ανοίξετε στις 14, αλλά στις 21.

* Θ' ανοίξετε τελικά για τις γιορτές, αλλά δεν επιτρέπεται στους πελάτες σας να μπουν μέσα. Τηλεφωνικά θα γίνεται η δουλειά.

* Αποφασίσαμε τελικά, πως δεν θα κάνετε κανονικά Χριστούγεννα, θα είστε μέχρι 9 στο τραπέζι και -όπως είπαμε- μαγαζιά ανοιχτά, αλλά δεν θα επιτρέπεται να μπει κανείς!

* Τελικά ούτε αυτό θα γίνει. Σας αφήσαμε για 3 μέρες με ανοιχτά μαγαζιά - που δεν επιτρέπεται να μπείτε- αλλά τοπικά θα σας τα κλείσουμε πάλι, λόγω ιικού φορτίου. Θα μαζεύεστε στα σπίτια με τις κότες. Ούτε για κερί δεν θα πάτε σ' εκκλησία, απαγορεύεται.
Κι αν δεν υπάρχει αρκετό ιικό φορτίο, θα σας στείλουμε τα συνεργεία της Gestapo-ΕΟΔΥ και θα τα βρούμε τα κρούσματα με το ζόρι.

* Πιστέψατε ότι θα ζήσετε έστω 10 μέρες νορμάλ στις γιορτές; Είστε χαζοί. Αν χρειαστεί (σσ Χρυσοχοΐδης έφα) θα σας αποκλείσουμε στα χωριά σας ή και σπίτι-σπίτι. Ε, δεν είναι απειλή, απόφαση είναι, έτσι είπε.

* Θα σας παίρνουμε με το ζόρι από το σπίτι σας, αν σας βγάλουμε -με τα αναξιόπιστα τεστ μας- θετικούς. Θα σας πηγαίνουμε σε δομές φιλοξενίας. Κι ο Χίτλερ τα ίδια έλεγε για όσους εξαφάνιζε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά μην είστε κακόπιστοι, δεν έχουμε (σσ ακόμη) χτίσει φούρνους να σας καίμε.

* Ξέρετε κάτι; Η εστίαση τέλος. Σας την ξεσκίσαμε. Σας την κάναμε φορμάτ, δεν θα ανοίξει ποτέ ξανά. 

* Καλά, δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος θα δουλεύει και ποιος όχι, αλλά όλοι θα λαμβάνετε λογαριασμούς.

Λοιπόν; Αυτά σας/μας λένε πάνω- κάτω, άμεσα ή έμμεσα, τις τελευταίες 45 ημέρες. 

Προσβάλουν τη νοημοσύνη μας με μπαρούφες, έχουν το γνωστό τσούρμο λοιμωξιολόγων που συγκυβερνούν διαλύοντας τις ζωές μας και εμείς τους χαζεύουμε αντί να εξεγερθούμε.

Καλά να πάθουμε λοιπόν!

Κι αν δεν το έχετε καταλάβει, να σας το πω για άλλη μια φορά: Δεν πάνε να λένε διάφοροι διαπρεπείς επιστήμονες το πόσο λανθασμένα είναι τα μέτρα τους;; Ας λένε! Οι κυβερνητικοί είναι διαταραγμένοι και ως τέτοιοι, όσο πιο λανθασμένα αποδεικνύονται τα όσα κάνουν, τόσο πιο πολύ θα επιμένουν. 

ΥΓ: Ντροπή σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που σιωπούν. Έτσι έγινε και κατά το μεσοπόλεμο, με τα γνωστά μετέπειτα αποτελέσματα.
Ντροπή και στην ξεφτιλισμένη εκκλησιαστική ιεραρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »