Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Οι Μακαρθιστές του Facebook κατήργησαν πολλές σελίδες υποστήριξης -προώθησης διαδηλώσεων κατά lockdown στις ΗΠΑ.


To Facebook πιστό εργαλείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ο Γκαιμπελισμός του και ο Μακαρθισμός του αφήνει εποχή κατάργησε αυτή τη φορά πολλές σελίδες υποστήριξης και προώθησης διαμαρτυριών και διαδηλώσεων κατά της καραντίνας-lockdown που επιβλήθηκε για covid19 όσο και μηνύματα που προωθούσαν τις διαδηλώσεις σε Καλιφόρνια, New Jersey και Nebraska.H επιτροπή λογοκρισίας του fb είναι μεσαιωνικού τύπου και σοβιετικής εμπέδωσης..Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι απαγορευμένη εξίσου με την ελεύθερη διακίνηση πολιτών…..

Το Facebook υπήρξε ο κύριος κεντρικός κόμβος για το συντονισμό και την προώθηση αυτών των
εκδηλώσεων, συγκεντρώνοντας αντικυβερνητικούς και ”συνωμοσιoλόγους” ακτιβιστές ( έτσι θα ονομάζονται αυτοί που δεν θα ακολουθούν την παγκόσμια τη ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ την αμερικάνικη Pravda Αλήθεια), συμπεριλαμβανομένων ομάδων πολιτοφυλακών, θρησκευτικών φονταμενταλιστών (έτσι θα ονομάζονται όσοι δεν θα δεχθούν την ψευδοκανονικότητα να επιστρέψουν τσιπαρισμένοι μ΄εμβόλιο στις εκκλησίες που θα είναι μόνο για τους τελευταίους) και υποστηρικτών κατά του εμβολιασμού, με κοινό αίτημα να τερματιστούν οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές προσπάθειες περιορισμού ελεύθερης διακίνησης πολιτών σοβιετοαμερικάνικης εκδοχής με πρόσχημα την ιδεολογικοποίηση μιας επιδημίας τον κορονοιό. (πληροφορίες από NBC News).



“Για τον ίδιο λόγο, δεν επιτρέπονται στο Facebook εκδηλώσεις που αψηφούν την καθοδήγηση της κυβέρνησης σχετικά με την κοινωνική αποστασιοποίηση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Facebook, Andy Stone σε δήλωση προς την Washington Post. Το FB αναγνώρισε πως κατάργησε πολλές σελίδες σε California, New Jersey και Nebraska που παραβίασαν τα μέτρα που ελήφθησαν από κυβερνήτες για επιβράδυνση της διάδοσης του COVID-19.

“Το κατηγοριοποιούμε ως επιβλαβές παραπληροφόρηση και το ρίχνουμε”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook o Mark Zuckerberg τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο ABC ( φανταστείτε τι στρατηγικός μηχανισμός για Άμυνα των ΗΠΑ είναι το fb που βγήκε ο ίδιος ο Zuckerberg για να υποστηρίξει την κυβερνητική θέση), προσθέτοντας “ταυτόχρονα, είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συζητούν πολιτικές, ώστε να υπάρχει μια γραμμή σε αυτό, εσείς ξέρετε, κάτι περισσότερο από τον συνηθισμένο πολιτικό λόγο. 

Νομίζω ότι πολλά από τα πράγματα που λένε οι άνθρωποι ότι είναι ψεύτικα για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιβλαβής παραπληροφόρηση” είπε.ABC


dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »