Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Φόβος, το μέσο ελέγχου των ανθρώπων


Fear is its currency of control είπε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Άικ, αναφερόμενους σ΄ εκείνους τους λίγους που ενορχήστρωσαν τον εγκλεισμό των ανθρώπων του πλανήτη Γη. Τους απειλούν και τους δελεάζουν ότι μπορούν να επιστρέψουν «στην κανονικότητα» μόνον αν συμμορφωθούν. Μόνον αν πειθαρχήσουν. Μόνον αν ακολουθήσουν τη δική τους «λύση» στο πρόβλημα που «προέκυψε». Η «κανονικότητα» αυτή ονομάζεται «δημοκρατία». Είχε διαφημιστεί όσο τίποτα τον τελευταίο αιώνα κι αυτή και τα παράγωγά της όπως το «σύνταγμα», το πολιτικό «κράτος δικαίου», τα «δικαιώματα του ανθρώπου». Στα τελευταία περιλαμβάνεται το δικαίωμα ενός επιχειρηματία-προγραμματιστή υπολογιστών να μιλήσει ιατρικά. Δεν περιλαμβάνεται το ίδιο δικαίωμα σ’ έναν γιατρό. Ούτε ένας πολίτης μπορεί να εκφράσει την άποψή του δημόσια, παρότι διαδίδεται ότι εις εκ των πλέον πολυδιαφημισμένων μυαλών του 18ου αιώνα και φανατικών υπέρμαχων του λαϊκού κράτους υποστήριζε το αντίθετο.

Μια βόλτα στην κωμικοτραγική ιστοσελίδα των ελληνικών εξαπατήσεων θα πείσει τον νοητικά διαυγή ότι εδώ και πολλά χρόνια ο παραλογισμός παριστάνει την λογική, ενώ η ιδεολογία παριστάνει την επιστήμη. Μάταια θα ψάξει την κακόηχη και αγαπητικά καμουφλαρισμένη διαταγή «Μένουμε Σπίτι» ως «παραπληροφόρηση, scam, fake news» και τα ΜΜΕ ως αναπαραγωγείς της απάτης. Αν το ονόμαζαν «Μείνετε στο σπίτι» ίσως και να πιστεύαμε ότι ενδιαφέρονται για μας, ότι θέλουν να μας προφυλάξουν. Στην Ελλάδα είχαμε αρκετή δόση για την
κατανόηση της ταυτότητας των «λίγων» που καθοδηγούν και τους εδώ κατασκευαστές των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Απαγορεύουν τον ψάλτη, επιβάλλουν την Πρωτοψάλτη. Απεχθάνονται το Πάσχα και λατρεύουν την Πρωτομαγιά. Θεωρούν απαραίτητες τις Τράπεζες, πολυτέλεια την προσέλευση στους Ιερούς Ναούς. Ίσως αυτό εξηγεί κάπως την αρχιτεκτονική των Τραπεζών από την εποχή του διαφωτισμού.


Οι πολυεπίπεδες θεωρίες του Άικ σε σχέση με τον Covid-19 απαγορεύεται να διαδοθούν. Αγνοούμε πόσο αληθινές μπορεί να είναι. Ο τρόπος που διώκονται καθώς και οι ταυτότητες των διεθνών αστυνόμων δίνουν κάποιες ενδείξεις για την -μερική έστω- αξιοπιστία τους. Καθένας κάτι φοβάται.

Συνέντευξη στο δίκτυο LondonReal με ελληνικά αρκετά καλής ποιότητας


Η πλήρης συνέντευξη του Ντέιβιντ Άικ αμετάφραστη. Δόθηκε στις 6/4/2020



Το WordPress αποτρέπει την ενσωμάτωση βίντεο από το brighteon και το bitchute. Εν τω μεταξύ δεν έχουν απλώς εξαφανιστεί τα συγκεκριμένα βίντεο αλλά ολόκληρο το κανάλι του Άικ. Γιουτιούμπ, Φέισμπουκ κ.α. έχουν αποδειχθεί φανατικοί οπαδοί της πολυφωνίας και της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »