Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Οι ναζιστικές μέθοδοι του επίδοξου 4ου Ράιχ

Η γερμανίδα καγκελάριος, υιοθέτησε απίστευτες μεθόδους, στην περίπτωση της δικηγόρου για θέματα υγείας BBahner –μίας επιστήμονα με 25 χρόνια καριέρα και με τη συγγραφή πέντε βιβλίων σχετικά με ιατρικούς νόμους και με την καταπολέμηση της διαφθοράς στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Η δικηγόρος εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου (πηγή), με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση πως τα μέτρα που επέβαλε (για την πανδημία) είναι κατάφωρα αντισυνταγματικά, παραβιάζοντας με έναν άνευ προηγουμένου τρόπο πολλά από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Γερμανών.

Η δικηγόρος συνόδευσε το δελτίο τύπου με μία εξαιρετική νομική ανάλυση 19 σελίδων (πηγή), η οποία δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου με τον τίτλο «Γιατί το κλείδωμα είναι αντισυνταγματικό, αποτελώντας το μεγαλύτερο νομικό σκάνδαλο στη Γερμανία μετά το 1940». Απεύθυνε δε έκκληση σε όλους τους πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν την τυραννία αμέσως, καθώς επίσης στους δικηγόρους και στους δικαστές, με την παράκληση να προστατεύσουν το Κράτος Δικαίου, όπως υποχρεούνται. 

Τη Δευτέρα του γερμανικού Πάσχα, διαπιστώνοντας πως την παρακολουθούσαν, κάλεσε την αστυνομία – η οποία όμως, αντί να την ακούσει, την έριξε στο έδαφος με μία απίστευτη βία και της έβαλε χειροπέδες. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο ψυχιατρείο, όπου την περίμεναν ακόμη τέσσερις αστυνομικοί, τρεις νοσοκόμες και ένας γιατρός – ενώ όταν διαμαρτυρήθηκε την έσπρωξαν, πάντα κατά την ίδια, βίαια στο έδαφος.

Έτσι υποχρεώθηκε να περάσει την νύχτα της στην ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας, ξαπλωμένη στο έδαφος, χωρίς τουαλέτα και νεροχύτη – όπως επιβεβαιώθηκε από έναν δημοσιογράφο που τηλεφώνησε στην κλινική (πηγή), η οποία όμως δεν του επέτρεψε να μιλήσει με τη δικηγόρο.

Πάντοτε υπάρχουν άνθρωποι που δεν συντάσσονται με την ψυχολογία του όχλου, που επιμένουν να σκέπτονται αντιδρώντας στην αγελαία συμπεριφορά και που αναζητούν την αλήθεια – ενώ αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν επιτρέπουν τις φασιστικές μεθόδους των κυβερνήσεων, νοιώθοντας την ανάγκη να προστατεύουν
το Σύνταγμα, τις ελευθερίες τους και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι δύσκολο όμως να πηγαίνει κανείς αντίθετα με το ρεύμα, προτείνοντας κάτι που δεν γνωρίζει τις συνέπειες – ενώ οι πράξεις συνδέονται με πιθανά λάθη, όταν η απραξία, όπως είναι το κλείδωμα μίας χώρας, δεν εμπεριέχει τέτοιου είδους κινδύνους. Εν τούτοις, το να μένει κανείς άπρακτος έχει πολλές άλλες δυσμενείς συνέπειες – ειδικά για μία χώρα όπως η Ελλάδα που στην ουσία καρκινοβατεί, με κίνδυνο να γκρεμιστεί ανά πάσα στιγμή. Είναι δε λογικό πως εάν η Ελλάδα βυθιστεί ξανά σε ύφεση, κάτι που σίγουρα θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποφύγει και για το οποίο είναι απόλυτα υπεύθυνη η κυβέρνηση,, έχοντας στην πλάτη της δέκα επώδυνα χρόνια και μία υποχώρηση του ΑΕΠ της κατά 35% σήμερα, συγκριτικά με άλλες χώρες, θα υποφέρει τα πάνδεινα – με δυσμενή επακόλουθα για την υγεία των Πολιτών της, για το βιοτικό τους επίπεδο που έχει ήδη καταρρεύσει, για την παιδεία, για την άμυνα κοκ. Όταν δε διαπιστώνεται πως η κυβέρνηση παίρνει δυσανάλογα μέτρα, σε σχέση με την πανδημία, παραβιάζοντας επί πλέον το Σύνταγμα και συμπεριφερόμενη στους Πολίτες σαν να είναι μικρά παιδιά, χωρίς καμία πρόβλεψη για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί παρά να εξοργίζεται κανείς. Ελπίζουμε πάντως να μην καθυστερήσει τουλάχιστον το άνοιγμα της ελληνικής οικονομίας και να αποφύγουμε την καταστροφική ύφεση, στην οποία μας οδηγεί η κυβέρνηση χωρίς κανένα λόγο – απλά και μόνο για να μην αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, μεταφέροντας τες σε όλους εμάς που θα κληθούμε να πληρώσουμε ξανά ένα πανάκριβο τίμημα.     
“Ενώ χρειάστηκαν αιώνες για να εδραιωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ανθρώπινες ελευθερίες, ήταν αρκετές μόνο λίγες ήμερες για καταλυθούν, με τη βοήθεια της πανδημίας – γεγονός που δεν μπορεί παρά να μας προβληματίσει πολύ σοβαρά, σχετικά με τις αιτίες της και με τις μεθόδους διαχείρισης της. Φάνηκε δε καθαρά πως όποιος καταφέρει να ελέγξει «πανδημικά» το φόβο των ανθρώπων για το θάνατο, μπορεί να ελέγξει ολόκληρη την ανθρωπότητα: να καταλύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, να επιβάλει το αστυνομικό κράτος, να φυλακίσει τους πάντες στα σπίτια τους, να κλειδώσει τις οικονομίες, να κλείσει τις εκκλησίες και να εξουδετερώσει ταυτόχρονα τη θρησκεία, αφού θέτει σε αμφιβολία τη θεία.
Με απλά λόγια, εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να εξαπολύσει ένα βιολογικό όπλο, έναν ιό, έχοντας προηγουμένως ανακαλύψει ο ίδιος το αντίδοτο για να μην προσβάλλεται, μπορεί να επιβάλει ότι θέλει στις σημερινές κοινωνίες που φοβούνται όσο ποτέ στο παρελθόν το θάνατο – κυρίως επειδή δεν πιστεύουν πραγματικά στην Ανάσταση και στην ύπαρξη ενός άλλου κόσμου παύοντας να είναι θρησκευόμενες, οπότε έχουν την άποψη πως ο θάνατος είναι το οριστικό και αμετάκλητο τέλος τους.

Συμπεραίνεται δε εύκολα πως για τον υγειονομικό έλεγχο των μαζών στο μέλλον, με καταναγκαστικά από τις κυβερνήσεις εμβόλια που δεν θα τολμούν να πάνε αντίθετα στο ρεύμα (πηγή), με την τοποθέτηση τσιπ εντός τους, με τα κινητά για την υγειονομική δήθεν παρακολούθηση τους «για το δικό τους καλό» κοκ. δεν θα είναι απαραίτητη μια πανδημία, αλλά ο φόβος της – σήμερα με την επανάληψη του COVID-19 για κάποιες φορές στο μέλλον, όπως με τα μνημόνια στην Ελλάδα που πάντοτε φεύγουν, αλλά παραμένουν εδώ” (πηγή).


Επικαιρότητα


Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι, υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί Γερμανοί – ενώ οι όποιες κατηγορίες μας για τη χώρα, πρόσφατα όσον αφορά τη στάση της στο Euro Group (πηγή), αφορούν την κυβέρνηση της που εκτελεί τις εντολές της βιομηχανικής ελίτ της, απογόνου του 3ου Ράιχ και υποστηρικτή της δημιουργίας του 4ου Ράιχ στην Ευρώπη, με οικονομικά όπλα αυτή τη φορά.

Το συγκεκριμένο γεγονός τεκμηριώνεται από έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών δικηγόρων και γιατρών στις γερμανόφωνες χώρες – οι οποίοι αμφισβητούν τη συνταγματικότητα των αυστηρών μέτρων περιορισμού που τους επέβαλλαν οι κυβερνήσεις τους (πηγή). Όπως γράφουν δε χαρακτηριστικά, πρόκειται για μία παραβίαση του  Συντάγματος από εκείνους τους θεσμούς, ο πρωταρχικός στόχος των οποίων είναι η προστασία του Συντάγματος – ενώ γνωστός Συνταγματολόγος της χώρας, εξοργισμένος από τη συμπαιγνία των ΜΜΕ με την κυβέρνηση, είπε σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων τα εξής:
“Παρά την κρίση, δεν επιτρέπεται τα δικαιώματα των Πολιτών όσον αφορά την ελευθερία τους να καταπατώνται με έναν τέτοιο αντισυνταγματικό τρόπο. Αντίθετα, πρέπει να γίνονται προσπάθειες αποδοχής των μέτρων εκ μέρους του πληθυσμού, με μία διαδικασία που να συμμορφώνεται με το Σύνταγμα. Τέλος, θα πρέπει να σκεφθεί κανείς πως αυτή η κρίση θα συνεχιστεί για περισσότερο χρόνο” (πηγή).
Ο Γερμανός δεν τοποθετείται λοιπόν εναντίον του «κλειδώματος» της οικονομίας, όταν κρίνεται απαραίτητο, αλλά εναντίον της δικτατορικής επιβολής του που δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα καμίας δημοκρατικής χώρας – γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να επαφίεται στην ελεύθερη βούληση των Πολιτών, ενώ η κυβέρνηση οφείλει να περιορίζεται στην υπόδειξη μίας τέτοιας αναγκαιότητας.

Σε καμία περίπτωση να το επιβάλει με το γνωστό αστυνομικό τρόπο που έχει υιοθετηθεί στην Ελλάδα – από ένα άτομο, όπως ο υφυπουργός, ο οποίος δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας λέει τι πρέπει να κάνουμε, απειλώντας μας επί πλέον με ποινικές κυρώσεις, σαν να είμαστε ανεύθυνοι και εγκληματίες! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εξευτελίζει με τέτοιον τρόπο τους Έλληνες – έναν λαό που έχει αποδείξει την υπευθυνότητα του, όπως στο παράδειγμα των Ολυμπιακών Αγώνων, πολλές φορές.

Στη Γερμανία πάντως αμφισβητούνται τα μέτρα ανοιχτά στους δρόμους του Βερολίνου (πηγή), ενώ είναι εκατοντάδες οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι άλλοι επιστήμονες που εναντιώνονται – με επίσημες δηλώσεις τους που κατηγορούν την κυβέρνηση (πηγή). Εν τούτοις η καγκελάριος επιμένει, υιοθετώντας απίστευτες μεθόδους, όπως στην περίπτωση της δικηγόρου για θέματα υγείας B. Bahner – μίας επιστήμονα με 25 χρόνια καριέρα και με τη συγγραφή πέντε βιβλίων σχετικά με ιατρικούς νόμους και με την καταπολέμηση της διαφθοράς στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Μίας κυρίας που έχει κερδίσει τρεις υποθέσεις στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, στον τομέα των παράνομων παραβιάσεων του δικαιώματος άσκησης επαγγέλματος.

Εν προκειμένω η δικηγόρος εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου (πηγή), με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση πως τα μέτρα που επέβαλε είναι κατάφωρα αντισυνταγματικά, παραβιάζοντας με έναν άνευ προηγουμένου τρόπο πολλά από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Γερμανών. Μεταξύ πολλών άλλων έγραψε τα εξής:
“Αυτά τα μέτρα δεν δικαιολογούνται από τον νόμο πρόληψης λοιμώξεων, ο οποίος τροποποιήθηκε βιαστικά πριν από λίγες ημέρες. Μακροπρόθεσμοι περιορισμοί στην έξοδο από το σπίτι και στη συνάντηση με άλλους, με βάση σενάρια για υψηλό ποσοστό θανάτου (που δεν λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές, κρίσιμες απόψεις εμπειρογνωμόνων) και ο  πλήρης τερματισμός λειτουργίας επιχειρήσεων και καταστημάτων χωρίς απόδειξη ότι ενέχουν κίνδυνο λοίμωξης, αποτελούν παράνομες πράξεις.
Το κλείσιμο των επιχειρήσεων, (όταν το Υπουργείο Υγείας έχει αποτύχει μέχρι στιγμής να προμηθεύσει με προστατευτικό εξοπλισμό γιατρούς και νοσηλευτές, καθώς επίσης χωρίς να διενεργήσει αρκετές δοκιμές για να προσδιορίσει το πραγματικό ποσοστό μόλυνσης στον πληθυσμό), θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία, την οικονομία, τη δημοκρατία και πάνω από όλα για την ανθρώπινη υγεία.
Θα παραπέμψω το θέμα στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο, επειδή το «κλείδωμα» αποτελεί μία σοβαρή παραβίαση της συνταγματικής αρχής των αναλογικών μέτρων και της μη εκπλήρωσης εκ μέρους του κράτους του καθήκοντος του να εγγυάται την ελευθερία και την υγεία των Πολιτών του”.
Η δικηγόρος συνόδευσε το δελτίο τύπου με μία εξαιρετική νομική ανάλυση 19 σελίδων (πηγή), η οποία δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου με τον τίτλο «Γιατί το κλείδωμα είναι αντισυνταγματικό, αποτελώντας το μεγαλύτερο νομικό σκάνδαλο στη Γερμανία μετά το 1940». Απεύθυνε δε έκκληση σε όλους τους πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν την τυραννία αμέσως, καθώς επίσης στους δικηγόρους και στους δικαστές, με την παράκληση να προστατεύσουν το Κράτος Δικαίου, όπως υποχρεούνται. Στην Ελλάδα βέβαια, όπου κανένας δεν την προστάτευσε από τα αντισυνταγματικά μνημόνια που την οδήγησαν στην εσαεί σκλαβιά της στη Γερμανία, ενώ ακόμη και το ΣτΕ τα ενέκρινε υπό τη σημερινή πρόεδρο, κανένας δεν αντιδράει – γεγονός που σημαίνει πως δεν υπάρχουν σοβαρές πνευματικές ελίτ στη χώρα που έβαλε τα θεμέλια του πολιτισμού και της Δημοκρατίας.


Η αντίδραση της κυβέρνησης


Συνεχίζοντας, αφού η Γερμανίδα κατηγόρησε την κυβέρνηση για την αδιαφορία της να παρέχει την απαραίτητη προστασία στους Πολίτες, όσον αφορά το σύστημα Υγείας, καταδικάζοντας τους να πληρώσουν οι ίδιοι τα ασυγχώρητα λάθη της με το κλείδωμα της οικονομίας και με τους θανάτους  αυτών που ασθένησαν από την επιδημία (ελάχιστα διαφέρει ουσιαστικά από τη δολοφονία στο Μάτι των Ελλήνων από την πυρκαγιά), την επόμενη ημέρα υπέστη απειλή δίωξης από την αστυνομία της περιοχής της, της Χαϊδελβέργης, με βάση το άρθρο 111 του γερμανικού ποινικού κώδικα – το οποίο αφορά τη δημόσια υποκίνηση για εγκληματικές πράξεις.

Ταυτόχρονα απενεργοποιήθηκε το site της, μετά από μία γραπτή ειδοποίηση με τον ισχυρισμό πως δεν τη βρήκαν προσωπικά για να της την παραδώσουν (πηγή) – ενώ το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της με φαξ (πηγή), θεωρώντας πως δεν είναι υποχρεωμένο να την ακούσει, επειδή η πρόταση της είναι απαράδεκτη, αφορώντας θέμα κατωτέρου Δικαίου! (πηγή). Τη Δευτέρα του γερμανικού Πάσχα, διαπιστώνοντας πως την παρακολουθούσαν, κάλεσε την αστυνομία – η οποία όμως, αντί να την ακούσει, την έριξε στο έδαφος με μία απίστευτη βία και της έβαλε χειροπέδες. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο ψυχιατρείο, όπου την περίμεναν ακόμη τέσσερις αστυνομικοί, τρεις νοσοκόμες και ένας γιατρός – ενώ όταν διαμαρτυρήθηκε την έσπρωξαν, πάντα κατά την ίδια, βίαια στο έδαφος (στη διπλανή εικόνα τα στατιστικά της πανδημίας).

Έτσι υποχρεώθηκε να περάσει την νύχτα της στην ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας, ξαπλωμένη στο έδαφος, χωρίς τουαλέτα και νεροχύτη – όπως επιβεβαιώθηκε από έναν δημοσιογράφο που τηλεφώνησε στην κλινική (πηγή), η οποία όμως δεν του επέτρεψε να μιλήσει με τη δικηγόρο. Ο εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική αυτών που καταγγέλλουν το κράτος είναι μία παλιά σοβιετική τακτική, η οποία αναλύεται σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές βίντεο (πηγή) – ενώ χθες η δικηγόρος απελευθερώθηκε από το ψυχιατρείο και οδηγήθηκε στο τμήμα κακουργημάτων της αστυνομίας της Χαϊδελβέργης, όπου δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις ναζιστικές μεθόδους που βίωσε (βίντεο).

Τέλος, η εισαγγελική αρχή δήλωσε πως η δίωξη της από την αστυνομία και το υπουργείο εξωτερικής ασφάλειας (δηλαδή από την BND, τη γερμανική CIA) συνεχίζεται – ενώ δεν τοποθετήθηκε σε ψυχιατρική κλινική και δεν ασκήθηκε βία εναντίον της  (πηγή). Το site της δε άνοιξε, ενώ η υπόθεση της θα εκδικαστεί σύντομα – σημειώνοντας πως οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο τα ναζιστικά «περιττώματα» της χώρας τους από όλους εμάς, αφού τα έχουν πληρώσει πανάκριβα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.


Επίλογος


Πάντοτε υπάρχουν άνθρωποι που δεν συντάσσονται με την ψυχολογία του όχλου (πηγή), που επιμένουν να σκέπτονται αντιδρώντας στην αγελαία συμπεριφορά και που αναζητούν την αλήθεια – ενώ αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν επιτρέπουν τις φασιστικές μεθόδους των κυβερνήσεων, νοιώθοντας την ανάγκη να προστατεύουν το Σύνταγμα, τις ελευθερίες τους και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι δύσκολο όμως να πηγαίνει κανείς αντίθετα με το ρεύμα,  προτείνοντας κάτι που δεν γνωρίζει τις συνέπειες – ενώ οι πράξεις συνδέονται με πιθανά λάθη, όταν η απραξία, όπως είναι το κλείδωμα μίας χώρας, δεν εμπεριέχει τέτοιου είδους κινδύνους. Εν τούτοις, το να μένει κανείς άπρακτος έχει πολλές άλλες δυσμενείς συνέπειες – ειδικά για μία χώρα όπως η Ελλάδα που στην ουσία καρκινοβατεί, με κίνδυνο να γκρεμιστεί ανά πάσα στιγμή.

Είναι δε λογικό πως εάν η Ελλάδα βυθιστεί ξανά σε ύφεση, κάτι που σίγουρα θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποφύγει (ανάλυσηκαι για το οποίο είναι απόλυτα υπεύθυνη η κυβέρνηση, έχοντας στην πλάτη της δέκα επώδυνα χρόνια και μία υποχώρηση του ΑΕΠ της κατά 35% σήμερα, συγκριτικά με άλλες χώρες, θα υποφέρει τα πάνδεινα – με δυσμενή επακόλουθα για την υγεία των Πολιτών της, για το βιοτικό τους επίπεδο που έχει ήδη καταρρεύσει, για την παιδεία, για την άμυνα, για την ασφάλεια κοκ.

Όταν δε διαπιστώνεται πως η κυβέρνηση παίρνει δυσανάλογα μέτρα, σε σχέση με την πανδημία, παραβιάζοντας επί πλέον το Σύνταγμα και συμπεριφερόμενη στους Πολίτες σαν να είναι μικρά παιδιά, χωρίς καμία πρόβλεψη για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί παρά να εξοργίζεται κανείς – όπως η παραπάνω Γερμανίδα η οποία, παρά το ότι μένει σε μία πολύ πλούσια χώρα, συνειδητοποιεί πού οδηγούν αυτές οι καταναγκαστικές μέθοδοι.

Ελπίζουμε πάντως να μην καθυστερήσει τουλάχιστον το άνοιγμα της ελληνικής οικονομίας και να αποφύγουμε την καταστροφική ύφεση, στην οποία μας οδηγεί η κυβέρνηση χωρίς κανένα λόγο – απλά και μόνο για να μην αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, μεταφέροντας τες σε όλους εμάς που θα κληθούμε να πληρώσουμε ξανά ένα πανάκριβο τίμημα.

πηγή: analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »