Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ο "οδικός χάρτης" της Ε.Ε. για τον μαζικό εμβολιασμό και το διαβατήριο ανοσίας

Μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσιευμένη στα τέλη του 2019, αποκαλύπτει ότι η Ε.Ε. επεδίωκε τη διεύρυνση και ενίσχυση των προγραμμάτων εμβολιασμού πολύ πριν την τρέχουσα "πανδημία".

Το τελικό σημείο του "οδικού χάρτη" είναι, μεταξύ πολλών άλλων, η εισαγωγή μιας "κοινής κάρτας/διαβατηρίου εμβολιασμού" για όλους τους πολίτες της Ε.Ε.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στην Κομισσιόν το 2022, μαζί με τη "μελέτη σκοπιμότητας" που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί από το 2019 μέχρι το 2021 (που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είμαστε ήδη περίπου στα μισά του δρόμου).

Να υπογραμμίσουμε ότι: Ο "οδικός χάρτης για τους εμβολιασμούς" δεν είναι μια αυτοσχέδια απάντηση στον COVID-19, αλλά μάλλον ένας συνεχιζόμενος σχεδιασμός, που ξεκινά από το 2018, όταν η Ε.Ε. δημοσίευσε έρευνα της στάσης του κοινού απέναντι στα εμβόλια, με τίτλο "2018 επίπεδο εμπιστοσύνης στους εμβολιασμούς".

Σε συνέχεια αυτής της έρευνας, η Ε.Ε. εκπόνησε τεχνική έκθεση με τίτλο "Σχεδιασμός και εφαρμογή ενός πληροφοριακού συστήματος ανοσοποίησης", η οποία στόχευε, μεταξύ άλλων, και στην τεκμηρίωση ενός συστήματος παρακολούθησης των εμβολιασμών σε ευρωενωσιακό επίπεδο.

Στο τρίτο τρίμηνο του 2019, αυτές οι εκθέσεις ενσωματώθηκαν στην

πρόσφατη εκδοχή του "Οδικού Χάρτη", ενός μακροπρόθεσμου πολιτικού σχεδιασμού για τη διάδοση "της ενημέρωσης και της κατανόησης" των εμβολιασμών και ταυτόχρονα την αντιμετώπιση "των μύθων για τα εμβόλια" και του "δισταγμού για τους εμβολιασμούς".

Ολόκληρη την έκθεση μπορείτε να την δείτε εδώ, αλλά παρακάτω θα αναφέρουμε κάποια από τα πιο ανησυχητικά σημεία:

  • Διερεύνηση της σκοπιμότητας της ανάπτυξης ενός κοινού διαβατηρίου/κάρτας εμβολιασμού, για τους πολίτες της Ε.Ε.
  • Ανάπτυξη οδηγιών της Ε.Ε. για τη δημιουργία ενός συνεκτικού συστήματος πληροφόρησης για την ανοσοποίηση, για την αποτελεσματική παρακολούθηση των προγραμμάτων ανοσοποίησης.
  • Ξεπέρασμα των νομικών και τεχνικών φραγμών που εμποδίζουν την διαλειτουργικότητα των εθνικών συστημάτων ανοσοποίησης.
Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, στην "Κοινή Σύνοδο για τον Παγκόσμιο Εμβολιασμό" της Ε.Ε. με τον Π.Ο.Υ., ανακοινώθηκαν οι "10 δράσεις προς τον εμβολιασμό για όλους", οι οποίες κινούνται στο ίδιο πλαίσιο.

Έναν μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο 2019, πραγματοποιήθηκε το Event 201.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Event 201 ήταν μια άσκηση προσομοίωσης μιας πανδημίας εξαιτίας ενός νέου ζωονοσογόνου κορωνοϊού, προερχόμενου από τις νυχτερίδες. Χρηματοδοτήθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, το World Economic Forum, και το Bill & Melinda Gates Foundation.

Η προσομοίωση κατέληξε σε επτά βασικές προτάσεις.

Τον Νοέμβριο 2019, αυτές οι προτάσεις δημοσιεύθηκαν ως "κάλεσμα για δράση".

Έναν μήνα αργότερα, αναφέρθηκε από την Κίνα το πρώτο κρούσμα COVID-19.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε (και για να προλάβουμε τυχόν αντιδράσεις) είναι ότι όλα αυτά που λέμε δεν αφορούν τα εμβόλια, την αποτελεσματικότητα τους, την ασφάλειά τους κλπ.

Το θέμα μας είναι ότι τα προτεινόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID, που μας παρουσιάστηκαν ως επείγοντα μέτρα που εκπονήθηκαν "εν πλω" από θεσμούς και ιδρύματα σε πανικό, στην πραγματικότητα υπήρχαν πολύ πριν την έναρξη της επιδημίας.

Ήδη από πριν, ήθελαν να παρακολουθούν τα αρχεία εμβολιασμού των πολιτών και να τα συνδέσουν με τα διαβατήριά τους, να εφαρμόσουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και να χτυπήσουν την "παραπληροφόρηση". Απλώς δεν είχαν ακόμη τον λόγο.

Αυτή η κατάσταση χρειαζόταν μια κρίση και, όλως τυχαίως, τη βρήκε.

Σε ποιον βαθμό ήταν επινοημένη ή πραγματική, μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ. Αυτό που γνωρίζουμε, αυτήν τη στιγμή, είναι ότι ο SARS-COV-2 δεν είναι η απειλή που αρχικά αναφέρθηκε, αυτό ακόμα και οι ίδιοι το έχουν παραδεχτεί.


Επίσης, γνωρίζουμε ότι, παρόλα αυτά, συνεχίζουν να προκαλούν τον φόβο.

Και, χάρη σε έγγραφα όπως αυτό, ίσως αρχίσουμε να κατανοούμε για ποιον λόγο.



Πηγή: off-guardian.org 
Μετάφραση: Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »