Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ζαΐρ Μπολσονάρο: Ο Π.Ο.Υ. ενθαρρύνει τα παιδιά να γίνουν γκέι

Και βάζει φωτιά στα social
Απασφάλισε κατά τα φαινόμενα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Έχοντας κατά την κρίση του κινεζοϊού γίνει στόχος ουκ ολίγων πυρών από την αντιπολίτευση αλλά και τα διεθνή μέσα για τους χειρισμούς του καθώς από την αρχή όχι μόνο τάχθηκε κατά της κοινωνικής αποστασιοποίησης και του κλεισίματος της οικονομίας για «μια γριπούλα» , αλλά δε δίστασε να διώξει από την κυβέρνηση τον, πρώην πια, υπουργό Υγείας του.

«Κάν’ την όπως είσαι» Φέρεται να είπε ο κ. Μπολσονάρο στον υπουργό Υγείας του (δεξιά)
Συγκεκριμένα, πιεζόμενος από τα μέσα της αντιπολίτευσης να υπακούσει στις υποδείξεις του Π.Ο.Υ ο «τροπικός Τραμπ» όπως συχνά αποκαλείται για τις εμπρηστικές του αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ανάρτησε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


«Αυτός είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του οποίου τις συμβουλές θέλουν κάποιοι να ακολουθήσω. Μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε και την εκπαιδευτική του πολιτική που θέλει για παιδιά μηδέν έως τεσσάρων ετών ικανοποίηση και απόλαυση με άγγιγμα των σωμάτων τους, δηλαδή αυνανισμό;… Για παιδιά τεσσάρων με έξι ετών ενθάρρυνση της ταυτότητας φύλου, αυνανισμό από τα πρώτα παιδικά χρόνια και ομοφυλοφιλικές σχέσεις και για παιδιά εννιά με δώδεκα ετών συνιστά την πρώτη σεξουαλική εμπειρία;»

Η ανάρτηση-τροφή-για-σκέψη δυστυχώς κατέβηκε από τον λογαριασμό του λίγο αργότερα όμως όχι πριν
προλάβει να κάψει τους αισθητήρες των αγαπουλίνων της Βραζιλίας που βομβάρδισαν το γραφείο τύπου του προέδρου ζητώντας διευκρινίσεις, χωρίς όμως ποτέ να τις λάβουν.

Η μόνη απάντηση που κατά κάποιο τρόπο δόθηκε ήταν από τον Άρθουρ Βέιντρομπ, σύμβουλο του κ. Μπολσονάρο που λίγο αργότερα μέσω Twitter θα δήλωνε:


«Ο Π.Ο.Υ. έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες οδηγίες που συνιστούν για παιδιά μηδέν έως τεσσάρων να διδαχθούν περί του “αυνανισμού”, της “ικανοποίησης” και της “απόλαυσης” “αγγίζοντας τα κορμιά” τους, δεν το ξέρατε;»


Ο κ. Βέιντρομπ και κατ επέκταση ο ίδιος ο Ζαΐρ Μπολσονάρο προφανώς επικαλούνται τον οδηγό «Αρχές για την Σεξουαλική Εκπαίδευση στην Ευρώπη» του 2010 που εξέδωσε το ευρωπαϊκό γραφείο του Π.Ο.Υ. στον οποίο γίνονται παρόμοιες αναφορές.


ΠΗΓΗ



ΤΟ ΕΙΔΑ:  conserva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »