Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Το Facebook απειλεί τήν πλατφόρμα Brighteon.com

Χαίρετε συναγωνιστές! Βρήκα αφορμή να δημοσιοποιήσω το παρακάτω μήνυμα πού μού ήρθε στό e-mail μου, οχι για να διαφημίσω τήν πλατφόρμα Brighteon.com, ( παρ’ολο πού εχω εκεί κανάλι, αλλα και πολλοί ακόμα Ελληνες συναγωνιστές ), αλλά για να αναδείξω τήν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΊΑ πλέον τού facebook, σε χρήστες πού αγωνίζονται να κάνουν έρευνες καί να τίς δημοσιοποιούν, άσχετα εάν είναι αληθινές ή όχι.

Αλλος λόγος είναι ότι, εχω και εγώ πολλά παράπονα από το facebook, διότι μού έχουν “κατεβάσει” πολλές κοινοποιήσεις ώς “ψευδή στοιχεία”. Πλέον μπαίνω πολύ σπάνια, κυρίως για κάποιους καλούς φίλους ή για να “αλιεύσω”  κάποιες ειδήσεις καί έρευνες από Ελληνες καί ξένους έμπιστους ερευνητές.

Ενημέρωση Brighteon – Διπλασιάζουμε την ελεύθερη ομιλία ακόμη και καθώς το Facebook μας απειλεί όλους.

Ενημέρωση Brighteon: Το Facebook έχει απειλήσει το Brighteon σε μια προσπάθεια να μας αναγκάσει να αφαιρέσουμε το βίντεο ‘Plandemic’ με τήν Δρ Judy Mikovits.

[ Το συγκεκριμένο βίντεο το
έχει υποτιτλίσει καί ανεβάσει στήν πλατφόρμα καί η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ @vasoula2908 ]

Το Facebook έχει μαύρη λίστα όλων των συνδέσμων από ολόκληρο τον ιστότοπο του Brighteon.com, συμπεριλαμβανομένης τής απαγόρευσης οποιασδήποτε αναφοράς τού Brighteon στα ιδιωτικά μηνύματα τού Facebook. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Banned.news.

https://banned.news/2020-05-22-evil-facebook-banning-brighteon-naturalnews-in- private-messaging.html

Αυτή η παράνομη αντιμονοπωλιακή δράση εκ μέρους τού Facebook είναι μια απεγνωσμένη, τιμωρητική προσπάθεια να μας αναγκάσει να λογοκρίνουμε τους δικούς μας χρήστες.

Αρνούμαστε να συμμορφωθούμε.

Έχω δημοσιεύσει ένα πλήρες podcast που περιγράφει γιατί διπλασιάζουμε την προστασία τής ομιλίας τών χρηστών μας, απορρίπτοντας τις τυραννικές απειλές τού Facebook.

Μπορείτε να ακούσετε το podcast και να διαβάσετε το πλήρες άρθρο σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Vaccines.news.
https://vaccines.news/2020-05-23-mike-adams-doubles-down-on-free-speech-protections- for-brighteon-users-banned-videos.html

Ή μεταβείτε απευθείας στο podcast στο Brighteon.com:https://www.brighteon.com/4610c67d-0457-4363-94db-4bc26165d205

Παλεύουμε για το δικαίωμά σας να μιλάτε ελεύθερα.

Και δεν θα υποχωρήσουμε στούς τεχνοφασίστες.

Ευχαριστώ,


Mike Adams, Ιδρυτής, Brighteon.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »