Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Στατιστικές ρωγμές στο επίσημο Αφήγημα της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19)

Το επίσημο αφήγημα της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) στηρίζεται στην ασκούμενη βία, στην νοθεία, στην λογοκρισία στο ιατρικό προσωπικό, στα ΜΜΕ και στο ίντερνετ και στον πακτωλό χρημάτων και διαπλοκής που το επιβάλλουν προπαγανδιστικά.

Η συσκευή ελέγχου του μυαλού των πολιτών πού είναι υποχρεωτικό να την χρησιμοποιούν σε κλειστούς δημόσιους χώρους, ώστε όταν τους βλέπουν άλλοι πολίτες να εμπεδώνεται στο υποσυνείδητο όλων η «κρισιμότητα» του προβλήματος.

Στον παρακάτω πίνακα τα στοιχεία είναι από το https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/.

Σε αυτόν τον πίνακα καταγράφονται οι θάνατοι ανεξαρτήτως αιτίας, ανά βδομάδα για όλη την Ευρώπη.
Παραθέτουμε συγκριτικά στοιχεία για τα έτη 2016 έως και 2020.
Θα συγκρίνουμε τους θανάτους ανά έτος. Επειδή όμως στο τρέχον έτος 2020 έχουν συμπληρωθεί μόνο 17 βδομάδες, θα εξετάσουμε τις πρώτες 17 βδομάδες και των προηγούμενων ετών. Η ακρίβεια της αντιγραφής των στοιχείων είναι πολύ εύκολο να επιβεβαιωθεί από τον καθένα. (Τα στοιχεία των εκάστοτε πιο πρόσφατων τεσσάρων βδομάδων του τρέχοντος έτους είναι διορθωμένα από το ίδιο το EuroMOMO, με σκοπό την αντιστάθμιση της καθυστέρησης καταγραφής των θανάτων).


  
1. Η μικρή διακύμανση της θνησιμότητας.

Παρατηρούμε ότι στα πρώτα τέσσερα έτη οι θάνατοι έχουν αποκλίσεις μεταξύ τους, με ελάχιστη τιμή θανάτων το 2016 όπου ήταν 930.120 και μέγιστη τιμή το 2018 όπου ήταν 1.018.484. Η  διαφορά τους είναι 88.364.
Αυτή η διαφορά των 88.364 θανάτων ή 88.364/ 930.120 = 9,5%, θεωρείται φυσιολογική διακύμανση μεταξύ των ετών και αυτό είναι λογικό.
Το 2020 οι θάνατοι (επιβαρυμένοι από την πανδημία του κορωνοϊού) είναι 1.077.639 και
σε σχέση με το 2018 κατά το οποίο ήταν 1.018.484, η διαφορά τους είναι 59.155 ή  59.155/ 1.018.484 = 5,8%. 
Αυτή η δεύτερη διακύμανση είναι μικρότερη και σε απόλυτο αριθμό θανάτων αλλά και ως ποσοστό, σε σχέση με την πρώτη απόκλιση που ήταν ασφαλώς μέσα στο πλαίσιο των φυσιολογικών αναμενόμενων διακυμάνσεων. Συνεπώς και αυτή η δεύτερη διακύμανση δεν είναι αφύσικη, πόσο μάλλον καταστροφική και υπερθανατηφόρα.
Άλλωστε οι διακυμάνσεις αυτές επηρεάζονται και από το φαινόμενο της μετατόπισης θνησιμότητας, σύμφωνα με το οποίο, όταν σε μία χρονική περίοδο οι συνθήκες νοσηρότητας είναι επιδεινωμένες και προκαλούν αυξημένη θνησιμότητα, (συνθήκες που μπορεί να είναι πολυπαραγοντικές και που επιβαρύνουν περισσότερο τις ευάλωτες ομάδες – όπως οι συνθήκες άγχους, φόβου και τρόμου που επέβαλλαν), τότε επειδή θα εκλείψει ένα πιο αυξημένο μέρος αυτού του πληθυσμού,  την επόμενη περίοδο η θνησιμότητα θα είναι μειωμένη, ενώ αντιστρόφως, όταν οι συνθήκες είναι πιο ήπιες, τότε την επόμενη περίοδο θα υπάρχει αυξημένη θνησιμότητα.

2. Η ασυμφωνία των αριθμών.

Το επόμενο ζήτημα που εξετάζουμε είναι το εξής: η διαφορά των θανάτων αυτής της δεύτερης διακύμανσης, που είναι 59.155, αν δεν θεωρηθεί ως φυσιολογική απόκλιση, θα πρέπει να ερμηνευτεί σαν προερχόμενη από κάποιο εξωγενές αίτιο που διαταράσσει την συνήθη ροή των πραγμάτων, δηλαδή από την αιφνίδια πανδημία. Οπότε οι θάνατοι αυτοί θεωρούμε ότι είναι οι θάνατοι λόγω της πανδημίας.
Πόσοι όμως ήταν οι επισήμως αποδιδόμενοι στον κορωνοϊό θάνατοι για την Ευρώπη έως τις 28 Απριλίου που συμπληρώθηκαν οι 17 βδομάδες;
Ήταν 130.046 (https://www.worldometers.info/coronavirus/) δηλαδή περισσότεροι κατά 70.891 από την αύξηση των 59.155 θανάτων της παραπάνω δεύτερης διακύμανσης.
Αυτό το μερίδιο των 70.891 θανάτων (που είναι το 55% από τους 130.046 επίσημους συνολικά θανάτους) δεν έχει αυξήσει καθόλου την γενική θνησιμότητα ενώ μόνο το μερίδιο των 59.155 την έχει αυξήσει. Συνεπώς αυτό το 55% των θανάτων μπορεί να μην οφείλεται στον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν έχει εν τέλει ιδιαίτερη σημασία. (Άλλωστε στο κορωνοϊό οφείλεται σε κάθε περίπτωση ένα μόνο μέρος των θανάτων).
Διότι οι 130.046 θάνατοι, οφειλόμενοι σε αναπνευστική ίωση ή λοιπά υποκείμενα νοσήματα, είναι ουσιαστικώς αδιάφορο αν οφείλονται ή όχι στον κορωνοϊό, διότι κρίνοντας και από το γεγονός ότι η διακύμανση των θανάτων (ανεξαρτήτως αιτίας) είναι στον συνήθη βαθμό, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι που αποδίδονται σε αυτήν την πανδημία, οφείλονται (κατά το μέρος που σχετίζονται με τον κορωνοϊό) σε συνήθη αναπνευστική ίωση ανάλογη της γρίπης, πού ίσως να είναι απλώς λίγο βαρύτερη (ίσως και όχι) από ότι συνήθως, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Οι φανατικοί επαγγελματίες υποστηρικτές της επίσημης άποψης θα αντιτείνουν ότι οι θάνατοι είναι τελικά τόσοι και όχι περισσότεροι λόγω των μέτρων που ελήφθησαν, όμως τότε το ερώτημα θα ήταν: πώς προέκυψε όλο αυτό το σκηνικό που στηρίζεται στην παρέλαση των υποτιθέμενων ατέλειωτων μαζικών θανάτων που έντρομοι μαθαίνουν κάθε μέρα οι εύπιστοι πολίτες; Μήπως τελικά δεν έχουμε πολλούς θανάτους εξ αιτίας των αποτελεσματικών περιοριστικών μέτρων; Αν όντως αυτός είναι ο ισχυρισμός, τουλάχιστον αυτό είναι μία παραδοχή ένοχης σκηνοθεσίας μίας εικόνας υπερβολικών μαζικών θανάτων.
Είναι όμως τελικά έτσι τα πράγματα; Μας έσωσαν τα μέτρα;

3. Η δημιουργική λογιστική της θνησιμότητας που οδηγεί σε αλλοπρόσαλλη κατανομή της και τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ας εξετάσουμε τους επίσημους θανάτους που αποδίδονται στον κορωνοϊό, όχι μόνο στην Ευρώπη όπως κάναμε πρίν, αλλά παγκοσμίως (βάσει του https://www.worldometers.info/coronavirus/  -ενημέρωση 2/5/20)
Η Ευρώπη (χωρίς την Ρωσία) έχει 136.796 θανάτους και περίπου 600 εκατομμύρια πληθυσμό. Οι ΗΠΑ έχουν 65.888 θανάτους και περίπου 330 εκατομμύρια πληθυσμό. Συνολικά Ευρώπη και ΗΠΑ έχουν 202.684 θανάτους σε σύνολο 930 εκατομμυρίων.
Παγκοσμίως οι θάνατοι είναι 240.497 σε πληθυσμό 7,8 δισεκατομμυρίων. Επομένως ο υπόλοιπος κόσμος πέραν της Ευρώπης και των ΗΠΑ, έχει 37.813 θανάτους σε πληθυσμό 6,87 δισεκατομμυρίων. Αν η Ευρώπη μαζί με τις ΗΠΑ είχαν την ίδια θνησιμότητα, (δηλαδή αναλογία θανάτων προς πληθυσμό), με τον υπόλοιπο κόσμο, τότε (κάνοντας τις απλές πράξεις) θα έπρεπε να έχουν μόνο 5.119 θανάτους ενώ έχουν 40 φορές περισσότερους (202.684).
Αυτό συμβαίνει διότι σε αυτές τις χώρες μεταξύ άλλων παραποιούνται κραυγαλέα οι στατιστικές τους, επειδή οι αρχιτέκτονες αυτής της πολιτικής πανδημίας είναι βασικώς ομάδες συμφερόντων των χωρών της Δύσης, δηλαδή κυρίως της Ευρώπης και των ΗΠΑ, αν και πιο σωστό θα ήταν να πούμε πρώην συνδεδεμένων με την Δύση συμφερόντων, που έχουν πλέον παγκοσμιοποιητικές τάσεις.
Όμως, όπως φροντίζουν και μας διατυμπανίζουν για να μην δυσανασχετούμε, αυστηρά  μέτρα απαγορεύσεων κυκλοφορίας έχουν πάρει συνολικά πληθυσμοί τριών δισεκατομμυρίων, μαζί και η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.  Τα υπόλοιπα 4,8 δισεκατομμύρια (που κατά κανόνα είναι σε πυκνοκατοικημένες πολυάνθρωπες περιοχές) και ενώ προφανώς έχουν στην καλύτερη περίπτωση ήπια μέτρα και συνεπώς υψηλότερο κίνδυνο διάδοσης ιών, συνολικά έχουν θανάτους μόνο κατά το μερίδιο που τους αναλογεί από τα αναφερθέντα παραπάνω 6,87 δισεκατομμύρια, δηλαδή μόνο κατά ένα μέρος των 37.813 θανάτων. Και αν τους υπολογίσουμε αναλογικά ώστε να έχουμε ένα χειροπιαστό αριθμό για να μας μείνει στην μνήμη, διαπιστώνουμε ότι έχουν (4,8 / 6,87)x 37.813 = 26.420 θανάτους στα 4,8 δισεκατομμύρια σε συνθήκες υποτιθέμενου υψηλότερου κινδύνου εξ αιτίας της έλλειψης απαγορεύσεων κυκλοφορίας!
Συγκρίνετε λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα με το σύνολο Ευρώπης και ΗΠΑ που έχουν 202.684 θανάτους σε σύνολο 930 εκατομμυρίων, με αυστηρές απαγορεύσεις κυκλοφορίας, όπου τελικά καταλήγουν να έχουν 40 φορές μεγαλύτερη θνησιμότητα!
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με την επίσημη αφήγηση;
Σε αυτό το σημείο οι υποστηρικτές της επίσημης άποψης θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι αυτές οι χώρες των συνολικά 4,8 δισεκατομμυρίων πληθυσμού, παραποιούν τις στατιστικές τους ή ότι έχουν εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και τους κρύβουν, ότι είναι αδιάφορες και δεν έχουν τεστ…ή οτιδήποτε άλλο…

4. Ο λάκκος που έσκαψαν στο μυαλό μας μέσα στον οποίον έχουμε πέσει.

Η επικινδυνότητά αυτής της πανδημίας είναι αποκλειστικά πολιτικοοικονομική και οφείλεται στις ειλημμένες αποφάσεις μεγάλων συνασπισμένων συμφερόντων, που ελέγχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ροή των εξελίξεων και ασφαλώς ελέγχουν πολλές κυβερνήσεις - με αυτό το τελευταίο δεν λέμε κάτι καινούργιο. Το πρώτο και βασικότερο που ελέγχουν όμως, είναι τα ξεπουλημένα προ πολλού ΜΜΕ διεθνώς, που ψευδόμενα βαφτίζουν το άσπρο μαύρο, σκηνοθετούν μία πλήρως εικονική, αγρίως παραχαραγμένη  πραγματικότητα ψευδαισθήσεων και υπερβολών, τρομοκρατούν και τελικά αποβλακώνουν ή πιο σωστά κυριολεκτικά υπνωτίζουν τον κόσμο, που απλά γίνεται ανίκανος να σκεφτεί και τελικά καταλήγει να σκέφτεται με δανεικές σκέψεις που κινούνται πάνω σε ράγες σε προκαθορισμένη πορεία. Αν αυτή την στιγμή το μόνο που σας έρχεται στο μυαλό είναι σκέψεις όπως «οι θάνατοι συνεχίζονται και είναι πάρα πολλοί», σαν φωτεινή επιγραφή που αναβοσβήνει, ξεχνώντας κάθε τι άλλο, τότε να είστε σίγουροι ότι είστε όντως σε κατάσταση ύπνωσης.
Οι πτυχές αυτού το θέματος, ιατρικές και πολιτικές, που μας απειλούν ευθέως πολύ περισσότερο από όσο υποψιαζόμαστε, περιγράφονται διεξοδικά στο άρθρο: Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, διαδίδοντάς το γίνεστε μέρος της λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »