Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

«Όχι» λέει η Βουλή της Σλοβακίας στη συμφωνία του ΟΗΕ για τη μετανάστευση

Την παγκόσμια συμφωνία του ΟΗΕ για τη μετανάστευση απέρριψε το κοινοβούλιο της Σλοβακίας, συμμετέχοντας στην ομάδα των χωρών που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους.

«Όχι» στo Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Τακτική και Ομαλή Μετανάστευση είπε το κοινοβούλιο της Σλοβακίας, ζητώντας από την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο.

Η βουλή της Σλοβακίας απέρριψε τη συμφωνία, εν μέσω ανησυχιών ότι θα μπορούσε να περιορίσει την ικανότητα των ευρωπαϊκών κεντρικών χωρών να διαμορφώσουν τη δική τους μεταναστευτική πολιτική.

«Κανένα έγγραφο για τη μετανάστευση δεν μπορεί να περιορίσει το κυρίαρχο δικαίωμα της Σλοβακίας να αποφασίσει για το ποιον θεωρεί νόμιμο μετανάστη και ποιος είναι παράνομος μετανάστης, και να χορηγήσει το δικαίωμα για διαμονή σωστά», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσίου Τύπου του κοινοβουλίου.

Σημειώνεται ότι χθες η Ιταλία γνωστοποίησε ότι δεν θα λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στο Μαρόκο. Η συμφωνία αναμένεται να
υιοθετηθεί επίσημα στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Μαρόκο στις 10-11 Δεκεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο έχει βρει απέναντί του αρκετές χώρες. Πρόσφατα η Σλοβενία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία, ενώ αρκετές χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, έχουν επίσης ανακοινώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη συμφωνία, ενώ και οι ΗΠΑ αρνούνται να την υπογράψουν. Στη διάσκεψη δεν θα λάβουν μέρος οι ΗΠΑ, η Αυστρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, το Ισραήλ, η Ελβετία και η Αυστραλία.


πηγή







Δες και,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »